Parma – Sampdoria 2:3 (kon.) | Brescia – Spal 2:1 (kon.) | CFC Janov – Lecce 2:1 (kon.)
Fiorentina – Turín 2:0 (kon.) | Neapol – Udinese 2:1 (kon.) | AS Rím – Inter 2:2 (kon.)
koniec
CFC Janov
2:1 (1:0)
US Lecce
cz Nedeľa 19.07.2020, 19:30 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • Talianska Seria A • 34. kolo
Predzápasové kurzy
    81. GABRIEL - 2:1
     
    81
    Janov právě vstřelil branku!
    Jenže to už neplatí poté, co se polský záložník Filip Jagiełło opřel do míče z úctyhodné dálky. Za toto střídání budou domácí extrémně rádi, dost možná totiž bude znamenat jejich záchranu v elitní italské soutěži. Jagiełło sice napálil pouze tyč, jenže obrovskou smůlu měl brankář GABRIEL, který se po svém tygřím skoku již nedokázal vytočit směrem k míči a srazil si jej do vlastní sítě. Hosté tak znovu musí zkusit dohnat vedení soupeře.
    60. Marco MANCOSU - 1:1
     
    60
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Hosté se na úvodní gól velmi natrápili, jenže teď ho naopak získávají úplně zadarmo. MARCO MANCOSU znovu hledal ve vápně Antonína Baráka, jenže český záložník měl tentokrát k míči skutečně daleko, a tak ho následoval pouze svým pohledem. Balon ale k překvapení všech doskákal až k pravé tyči, kde Mattia Perin už nezasáhl. Je srovnáno, 1:1. Asistence: Cristián Dell'Orco.
    8. Antonio SANABRIA - 1:0
     
    8
    Janov právě vstřelil branku!
    Domácí se vrhli do mohutné ofenzivy, Goran Pandev perfektním manévrem před vápnem, kdy využil pohybu ramen, vyřadil dvojici obránců a po zemi předal míč na ANTONIA SANABRIU. Ten dostal v pokutovém území dostatek prostoru ke střele a jeho technicky náročný pokus zapadl za bližší tyč. Janov si v úvodu utkání vypracoval cenné vedení. Asistence: Goran Pandev.

    Patrik Czepiec

    Góly: 8. A. Sanabria (Pandev), 81. Gabriel (vla.) – 60. Mancosu (Dell'Orco)

    Karty:   15. Lerager (JAN), 64. Romero (JAN) – 35. Petriccione (LCC), 44. Saponara (LCC), 52. Lucioni (LCC)

    Nepremenená penalta: 45+2. Mancosu (LCC), mimo


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:15. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:10.
    CFC Janov: Perin – A. Masiello, Romero, C. Zapata, Criscito – Lerager, Schöne, Sturaro (13. A. Barreca, 90. Goldaniga) – Pandev (90. Favilli), Falqué (53. Jagiełło), A. Sanabria (46. Pinamonti).
    Náhradníci: Ichazo, Marchetti – Favilli, Pinamonti, Ghiglione, A. Barreca, Destro, Jagiełło, P. Ankersen, Soumaoro, Biraschi, Goldaniga.

    US Lecce: Gabriel – Dell'Orco, Paz, Lucioni, Donati – Barák, Petriccione (83. Falco), Mancosu – Farias, Saponara – Babacar (32. Lapadula).
    Náhradníci: R. Sava, Vigorito – Rispoli, Majer, Šachov, Lapadula, Vera, Maselli, Falco, Monterisi, Meccariello, Tachtsidis.

    Rozhodca: Doveri – Paganessi, Mondin