Bergamo – Brescia 6:2 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
6:2 (4:1)
Brescia Calcio
cz Utorok 14.07.2020, 21:45 • Venue Gewiss Stadium, Bergamo • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
    83. Nikolas ŠPALEK - 6:2
     
    83
    Brescia právě vstřelila branku!
    Domácí udělali chybu v rozehrávce. Tonali vystihl nahrávku na ose hřiště, rozeběhl se a přihrál do pravé poloviny vápna, odkud vystřelil NIKOLAS ŠPALEK po zemi na vzdálenější tyč do protipohybu Rossiho. . Asistence: Sandro Tonali.
    59. Mario PAŠALIĆ - 6:1
     
    58
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Na Interu prohrála Brescia 0:6 a ani na tenhle výlet nebudou hosté vzpomínat vůbec v dobrém! Domácí mužstvo dobře presovalo z levé strany, Colley nahrál Pašalićovi a ten skákavou střelou do levé poloviny brány propálil Andrenacciho. Asistence: Ebrima Colley.
    56. Mario PAŠALIĆ - 5:1
     
    55
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hostující obrana zaspala! Malinovskyj narýsoval hezkou příhru mezi obránce na pravou stranu a rozběhnutý MARIO PAŠALIĆ obstřelil Andrenacciho na delší tyč. Asistence: Ruslan Malinovskyj.
    31. Duván ZAPATA - 4:1
     
    30
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hosté si koledují o debakl! Torregrossa prohrál hlavičkový souboj. Domácí zaútočili levou stranou a při centru přes Mangravitiho se DUVÁN ZAPATA natlačil před beka, položil se rybičkou do zakončení a do dolní části brány zvýšil už na 4:1. Asistence: Robin Gosens.
    28. Ruslan MALINOVSKYJ - 3:1
     
    28
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hostům začíná ujíždět vlak! RUSLAN MALINOVSKYJ udělal kličku Vivianimu a tím se dostal zprava na osu hřiště, natáhl levačkou ze střední vzdálenosti a pokořil skákajícího brankáře k pravé tyči ze svého pohledu. Asistence: Timothy Castagne.
    25. Marten de Roon - 2:1
     
    25
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    To bylo hezké! Zapata nahrál po levé straně přes tři hráče hostů. Tím nestartovala Gosense a ten ve velkém vápně sklepl pod sebe pro MARTENA DE ROONA, jenž bodlem z jedničky zakončil na zadní tyč. Asistence: Robin Gosens.
    8. Ernesto TORREGROSSA - 1:1
     
    8
    Brescia právě vstřelila branku!
    Tohle vypadá na zajímavý zápas! Caldara odhlavičkoval balón pouze k ERNESTU TORREGROSSOVI a ten podruhé v utkání mířil sám na Sportiella, tentokráte ho z pravé strany prostřelil mezi nohama na vzdálenější tyč. Bez asistence.
    2. Mario PAŠALIĆ - 1:0
    2. Mario PAŠALIĆ - 1:0
     
    2
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká ideální start pro Atalantu! MARIO PAŠALIĆ seběhl na pravé straně na nahrávku Malinovského do druhé vlny a rychlou střelou po zemi k bližší tyči otevřel skóre zápasu. Asistence: Ruslan Malinovskyj.

    Vít Muzikář

    Góly: 2. Pašalić (Malinovskyj), 25. de Roon (Gosens), 28. Malinovskyj (Castagne), 30. D. Zapata (Gosens), 55. Pašalić (Malinovskyj), 58. Pašalić (Colley) – 8. Torregrossa, 83. Špalek (Tonali)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:1. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:10.
    Atalanta Bergamo: Sportiello (80. F. Rossi) – Tameze, Caldara, Djimsiti (74. Czyborra) – Šutalo, de Roon (C), Gosens, Castagne (74. Bellanova) – Pašalić, D. Zapata (46. Colley) – Malinovskyj (74. Piccoli).
    Náhradníci: F. Rossi, Gollini – Piccoli, Hateboer, Palomino, Colley, Tolói, Da Riva, Freuler, Bellanova, A. Gómez, Czyborra.

    Brescia Calcio: Andrenacci – Špalek, Matějů, Semprini, Mangraviti – Dessena, Chancellor, B. Bjarnason – Alfredo Donnarumma (67. Ayé), Torregrossa (C) (61. Ndoj), Viviani (57. Tonali).
    Náhradníci: Ghezzi, Abbrandini – Zmrhal, Papetti, Skrabb, Tonali, Gastaldello, Ndoj, Ayé, Sabelli.

    Rozhodca: Manganiello – Baccini, Muto