Bergamo – Brescia 6:2 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
6:2 (4:1)
Brescia Calcio
cz Utorok 14.07.2020, 21:45 • Venue Gewiss Stadium, Bergamo • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Děkujeme za pozornost, dobrou noc. (23:37:01)
     
    Aleš Matějů odehrál v hostujícím dresu celý zápas a rozhodně na něj nebude mít vůbec dobré vzpomínky. Do konce Serie A čeká Brescii ještě pět zápasů. V neděli si to rozdá doma s posledním Spalem v souboji dvou (podle bodového zisku) nejhorších mužstev nejvyšší italské soutěže.
     
    Domácí se prosadili hned z první střely na branku. Hosté přišli s rychlou odpovědí, kdy Torregrossa mezi nohama prostřelil Sportiella při druhém samostatném úniku v krátkém sledu. Nicméně ráz zápasu určily hlavně tři góly v rozmezí pěti minut, kdy Atalanta odskočila na 4:1. Ve druhém poločase poté Mario Pašalić završil hattrick.
     
    Brescia schytala venku další debakl. Po kanáru na Interu Milán prohrála tentokráte 2:6 na půdě Atalanty. Ta naopak potvrdila svou skvělou formu, v patnáctém zápase po sobě neprohrála a je tedy druhá. Nicméně Inter má k dobru zápas na hřišti posledního Spalu. To Brescii se zase vzdálila záchrana v nejvyšší soutěži. Na sedmnáctý FC Janov ztrácí devět bodů a Janovští se představí pozítří doma s FC Turín.
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:1. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:10.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Piccoli nestihl balón na levé straně na hrací ploše.
     
    90
    Po dlouhé době navštívili hosté svou útočnou polovinu a jejich pobyt přerušil faul na Ndoje na levé straně.
     
    89
    Tři hráči hostů byli při bránění hodně pasivní a balón přistál v pravé polovině vápna na noze Piccoliho, který se lekl své šance a minul dlouhou tyč.
     
    88
    Piccoli se nedostal k balónu přes obránce na hranici hostujícího vápna.
     
    87
    Špalek odhlavičkoval centr zprava na druhou tyč a nepustil tak k balónu nabíhajícího Czyborru.
     
    86
    To byla hezká křižná nahrávka Gosense do pravé části šestnáctky, ale Bellanova zasáhl balón nečistě při zpracování. Výkop pro brankáře Andrenacciho.
     
    85
    Palomino roztáhl hru na levou stranu na Czyborru, jeho centr na bližší tyč skončil u vracejícího se Tonaliho.
    83. Nikolas ŠPALEK - 6:2
     
    83
    Brescia právě vstřelila branku!
    Domácí udělali chybu v rozehrávce. Tonali vystihl nahrávku na ose hřiště, rozeběhl se a přihrál do pravé poloviny vápna, odkud vystřelil NIKOLAS ŠPALEK po zemi na vzdálenější tyč do protipohybu Rossiho. . Asistence: Sandro Tonali.
     
    82
    Člověk začíná mít čím dál silnější pocit, že se zápas jenom dohrává. Vypadá to na delší tenisový výsledek při zápase hostujícího celku.
     
    81
    Rossi už si osahal balón při centru z levé strany a následně rozehrál ke svým obráncům.
     
    80
    Střídání v domácí brance. Sportiella nahrazuje Rossi. Není to v žádném případě ze zdravotních důvodů. Jen domácí trenér využil současného stavu a pěti střídání. Mladý Rossi tak nabere alespoň nějaké zkušenosti se Serií A.

    Vít Muzikář

    Góly: 2. Pašalić (Malinovskyj), 25. de Roon (Gosens), 28. Malinovskyj (Castagne), 30. D. Zapata (Gosens), 55. Pašalić (Malinovskyj), 58. Pašalić (Colley) – 8. Torregrossa, 83. Špalek (Tonali)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:1. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:10.
    Atalanta Bergamo: Sportiello (80. F. Rossi) – Tameze, Caldara, Djimsiti (74. Czyborra) – Šutalo, de Roon (C), Gosens, Castagne (74. Bellanova) – Pašalić, D. Zapata (46. Colley) – Malinovskyj (74. Piccoli).
    Náhradníci: F. Rossi, Gollini – Piccoli, Hateboer, Palomino, Colley, Tolói, Da Riva, Freuler, Bellanova, A. Gómez, Czyborra.

    Brescia Calcio: Andrenacci – Špalek, Matějů, Semprini, Mangraviti – Dessena, Chancellor, B. Bjarnason – Alfredo Donnarumma (67. Ayé), Torregrossa (C) (61. Ndoj), Viviani (57. Tonali).
    Náhradníci: Ghezzi, Abbrandini – Zmrhal, Papetti, Skrabb, Tonali, Gastaldello, Ndoj, Ayé, Sabelli.

    Rozhodca: Manganiello – Baccini, Muto