Alavés – Getafe 0:0 (kon.) | Villarreal – Sociedad 1:2 (kon.) | Granada – Real Madrid 1:2 (kon.)
koniec
Villarreal CF
1:2 (0:0)
Real Sociedad San Sebastian
Pondelok 13.07.2020, 19:30Španielska LaLiga • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (21:25:47)
     
    Real Sociedad San Sebastian v nesmierne dôležitom zápase vyhral a posúva sa na šieste miesto, kde má 54 bodov. Siedme Getafe ale vlastní len o jeden menej a má ešte o jeden zápas navyše k dispozícii. Villarreal ostáva piaty s 57 bodmi.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Robin Le Normand ostal ležať vo vlastnej šestnástke a prestal hrať, no Villarreal pokračovať. Strieľal Raúl Albiol a Miguel Ángel Moyà predviedol dobrý zákrok, ktorým loptu poslal na roh.
     
    90+3
    Real Sociedad San Sebastian po rohovom kope nenazbieral veľa času. Po krátkej snahe držať loptu pri zástavke sa mával ofsajd.
     
    Rohy: 1 – 9
     
    90+2
    Znova bol v akcii Cristian Portugués. Tentoraz poslal center, ktorý bol zrazený na rohový kop. Realu sa darí veľmi dobre zbierať sekundy.
     
    90+1
    Cristian Portugués centroval sprava do pokutového územia, pred dvojicou hráčov Realu odkopával loptu obranca Pau Francisco Torres.
     
    90
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    89
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Javier Ontiveros, prichádza Mario Gaspar.
     
    88
    Raúl Albiol a Igor Zubeldia končia po vzájomnom súboji na trávniku, fauloval hosťujúci hráč. Villarreal pokračuje v kombinácii na útočnej polovici.
     
    86
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Nacho Monreal, prichádza Aihen Muñoz.
     
    85
    Villarreal strieľa nesmierne dôležitý gól v boji aspoň o remízu a záver bude rozhodne veľmi napínavý, pretože domáci vrhnú dopredu všetky sily.
     
    84
    Villarreal dal gól!
    Samuel Chukwueze síce v šestnástke súpera nezakončil, ale prihral na jej hranicu a voľný SANTI CAZORLA trafil k žrdi. Miguel Ángel Moyà na všetko videl a aj sa lopty dotkol, no aj tak ju nevytesnil na roh.
     
    83
    Bruno Soriano neposlal dobrý center do pokutového územia súpera, brankár Miguel Ángel Moyà všetko poľahky vyriešil.
     
    82
    Držanie lopty: 54% – 46%
     
    81
    Villarreal má pred sebou už len desať minút riadneho hracieho času a nadstavenie. Dokáže duel aspoň zdramatizovať?
     
    80
    Andoni Gorosabel sa sprava dostal do pokutového územia. Prihrával ešte pred bránku, avšak Willian José zakončovať nedokázal.
     
    79
    Gólové šance: 2 – 5

    Matej Kubove

    Góly: 84. Cazorla – 61. José, 75. D. Llorente

    Karty:   36. Ontiveros (VLR), 36. Trigueros (VLR) – 3. Merino (RSC), 70. Le Normand (RSC)


    Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol, Francisco Torres, A. Moreno – Trigueros, Anguissa – Moisés Gómez (62. B. Soriano), Cazorla (C), Ontiveros (89. M. Gaspar) – Niño (46. Chukwueze).
    Náhradníci: Andrés Fernández – B. Soriano, Morlanes, Baena, Chukwueze, Leal, Chakla, Lozano, Alcácer, Quintilla, Martín, M. Gaspar.

    Real Sociedad San Sebastian: Moyà – Gorosabel, D. Llorente, Le Normand, Monreal (86. Muñoz) – Merino, Zubimendi – Oyarzabal (C), Ödegaard (65. Zubeldia), Barrenetxea (53. Portugués) – Isak (46. José).
    Náhradníci: Remiro – José, Portugués, Muñoz, Zaldúa, Zurutuza, J. Pacheco, Roberto López, Zubeldia, Lobete, Djouahra, Aranbarri.