David Kozma - Milan Kratochvíla Kozma (kon.) | Daniel Škvor - Ivan Bartek Škvor (kon.)
Tadeáš Růžička - Marco Novák Růžička (kon.) | Matouš Kohout - Ronald Paradeiser Kohout (kon.)
Tereza Bledá - Lucia Szabová Bledá (kon.)
koniec udalosti
Tereza Bledá - Lucia Szabová

Bledá

cz Sobota 04.07.2020, 23:01Oktagon Underground
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: T. Bledá (na body – 30-29, 28-29, 29-28) (23:18:13)
     
    Super-finále jsou minulostí! Hlavní zápas nabídl ryze ženský duel, ve kterém nakonec hodně překvapivě vítězí Tereza Bledá. Ta se celý souboj pokoušela o takedowny, který jí zrovna moc nevycházely. V postoji dominovala spíše slovenská zápasnice, která dnes působila mnohem aktivnějším dojmem, avšak vítězství nakonec ukořistila právě Bledá, která tak vítězí v ženské pyramidě!
     
    Skončilo třetí kolo.
     
    02:36
    Bledá schytává celou řadu úderů, tento zápas zřejmě nevyhraje. Szabová má v koncovce zápasu mnohem více sil.
     
    02:07
    Minuta do konce hlavního zápasu. Bledé se navíc povedlo u pletiva spojit ruce, což jí přineslo takedown. Szabová byla v dobré pozici, proto se počítat nebude.
     
    01:36
    Přešli jsme opět na zem, jenomže nic závratného z toho nebylo. Bledá sice zalehla soupeřku, nicméně o takedown nemohlo být ani řeč.
     
    01:14
    Dobrý round kick od Szabové, která se pokusila změnit taktiku. Slovenská zápasnice se poté pokusila o kop na hlavu, avšak ten byl až příliš čitelný.
     
    00:35
    Tereza Bledá si pokoušela najít pozici pro takedown, což Szabová chtěla využít ke gilotině. To nebyla vůbec špatná myšlenka, avšak submise z toho nebude.
     
    00:15
    I úvod třetího kola přináší atraktivní podívanou. Netrvalo dlouho a obě zápasnice se dostaly do klinče, v něm zatím aktivněji působí Lucia Szabová.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    02:47
    Dobrá výměna z obou stran, toto je hlavní zápas, jak má být!
     
    02:20
    Tak přeci jenom se Tereze Bledé povedlo vzít soupeřku na zem, nicméně počítaný takedown z toho nebude. Nutno dodat, že Szabová přidala v klinči několik tvrdých loktů.
     
    01:39
    Obě zápasnice toho mají dost, což je na jejich obličejích patrné. Bledá se tak pokoušela o další takedown, s ním si Szabová zatím ví rady.
     
    01:13
    Round kick v podání Szabové, který byl více než přesný. Bledá si moc nedává pozor na včasný kryt, během krátké chvíle přišlo hned několik úderů.
     
    00:44
    Lucia Szabová je sice v postoji o něco lepší, avšak její obrana proti takedownům zatím není ideální. I proto se Bledé opět povedlo přejít na zem.
     
    00:13
    Bledá se v úvodu druhého kola pouštěla ke slušné kombinaci, načež si našla pozici pro takedown. Ten se počítat bude, Szabová bude muset zabrat.
     
    Začalo druhé kolo.

    David Suchý