Levante – Real Betis 4:2 (kon.) | Villarreal – Valencia 2:0 (kon.) | Granada – Eibar 1:2 (kon.)
Espanyol – Real Madrid 0:1 (kon.)
koniec
Granada CF
1:2 (0:1)
SD Eibar
Nedeľa 28.06.2020, 19:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Granada CF – SD Eibar. Stretnutie 32. kola španielskej LaLigy sa začne o 19:30.
     


    Granada CF

    Nováčik súťaže má sedem kôl pred koncom už istotu záchranu, v tabuľke bol totiž pred dnešným dňom na 10. mieste so ziskom 43 bodov. Forma Granady po reštarte súťaže sa dá považovať za priemernú. Zo štyroch odohraných zápasov vyhrala jeden, dva remizovala a jeden prehrala. Spolu so zápasmi pred prerušením LaLigy však vypadá jej forma výborne, keď z posledných ôsmich zápasov prehrala jediný. Doma navyše patrí Granada k najlepším tímom ligy a v tabuľke zápasov na vlastnom ihrisku je na šiestom mieste.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Levante – Granada 1:1
    Granada – Getafe 2:1
    Real Betis – Granada 2:2
    Granada – Villarreal 0:1
    Leganés – Granada 0:0
     


    SD Eibar

    Eibar je v tabuľke na poslednom nezostupovom 17. mieste, avšak má pred 18. Mallorcou už šesťbodový náskok a k tomu tento zápas k dobru. Prípadnou dnešnou výhrou tak môže urobiť ďalší veľký krok k záchrane. Eibar navyše získal z posledných troch zápasov proti tímom bojujúcim o pohárové priečky päť bodov, jeho forma sa tak dá považovať za výbornú. V zápasoch na cudzích ihriskách sa mu však veľmi nedarí a z 15 súbojov vonku vyhral jediný. Celkovo je štvrtým najhorším tímom LaLigy v zápasoch vonku.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Eibar – Real Sociedad 1:2
    Real Madrid – Eibar 3:1
    Eibar – Athletic Bilbao 2:2
    Getafe – Eibar 1:1
    Eibar – Valencia 1:0
     


    Vzájomné zápasy

    Oba kluby sa v najvyššej španielskej súťaži doteraz stretli v siedmich zápasoch a Granade sa zatiaľ nepodarilo Eibar zdolať. Eibar vyhral päť zápasov proti Granade a dva sa skončili remízami. Prvý vzájomný zápas v tejto sezóne vyhral doma Eibar 3:0.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    24.8.2015: Granada – Eibar 1:3
    18.1.2016: Eibar – Granada 5:1
    11.9.2016: Granada – Eibar 1:2
    13.2.2017: Eibar – Granada 4:0
    20.12.2019: Eibar – Granada 3:0
     
    Dnešný zápas sa, rovnako ako všetky zápasy španielskej LaLigy po prestávke spôsobenej pandémiou choroby COVID-19, bude hrať bez divákov.
     
    Úvodné zostavy:

    Granada CF: A. Escandell – Díaz (C), G. Sánchez, J. Vallejo, Neva – Eteki, Y. Herrera – Puertas, Vico, Machís – C. Fernández.
    Náhradníci: Andorinha, Etxebarría – Foulquier, Azeez, Köybaşı, Soldado, Antoñín, Bastiao Dias, D. Duarte, Rodríguez Ruiz, J. A. Martínez, P. Sánchez.

    SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, Burgos, Bigas, Rafa – Papakouli Diop, S. Álvarez – De Blasis, Orellana, Inuj – Kike García (C).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – P. Oliveira, Marí, Cristóforo, Cote, Cubero, Expósito, Atienza, Tejero, P. León, Charles, Quique.

    Rozhodca: Grande – Villanueva, Munuera.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Domáca Granada bude hrať v červenobielych dresoch, Eibar v žltozelených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí však prakticky okamžite o loptu prišli. Hostia zakladajú svoj prvý útok.
     
    2
    Domáci po chybnej rozohrávke Eibaru získali loptu a prihrávku Fernándeza na spoluhráča v šestnástke zrazil hlavou na rohový kop Burgos.
     
    3
    Granada rozohrala rohový kop na krátko a Bigas potom center z pravej strany odkopol do autu. Po ňom prišiel Eteki o loptu a hneď svojho protihráča Orellanu fauloval.
     
    4
    Úvod zápasu je zatiaľ z oboch strán plný nepresností a ani jedno z mužstiev zatiaľ nedokázalo podržať loptu dlhšie na svojich kopačkách.
     
    5
    I tak sa ale domáci po Puertasovom prieniku dostali k rohovému kopu. Vico predĺžil center na prednú tyč za seba na zadnú, kde chýbalo Puertasovi na zasiahnutie lopty len niekoľko centimetrov.
     
    6
    Domáci obrancovia si loptu prihrávajú pred vlastným pokutovým územím, hra ich spoluhráčov je ale zatiaľ veľmi pasívna. Nikto sa im neponúka na prihrávku.
     
    8
    Nakoniec sa domáci predsa len dostali na útočnú polovicu a i k centru sprava, nákop do šestnástky ale chytil brankár Eibaru Dmitrović.
     
    9
    Eibar zatiaľ zrážajú nepresnosti. Domáci sú schopní podržať loptu na svojich kopačkách a znovu sa tak dostávajú k možnosti založiť svoj postupný útok.
     
    10
    Puertas dostal výbornú prihrávku na pravú stranu a poslal loptu pred bránu na nabiehajúceho Machísa, ktorý i kvôli sklzu protihráča zozadu zblízka nadvihol loptu nad Dmitrovićovu bránu. Domáci hráči sa ešte dožadovali penalty, tá sa ale kopať nebude a hra bude pokračovať odkopom od brány Eibaru.
     
    11
    Inuj sa pekne uvoľnil na ľavom krídle a strelou z veľmi ostrého uhla sa pokúsil zaskočiť domáceho brankára Escandella. Tomu lopta síce vypadla, nakoniec ju ale dokázal udržať pred bránkovou čiarou.
     
    12
    Eibaru sa prvýkrát v zápase podarilo nasťahovať sa na dlhšiu dobu na útočnú polovicu a hneď zo svojho útoku získal rohový kop.
     
    13
    Center od rohovej zástavky obrana Granady bez väčších problémov vyriešila. Domácich potom pri možnom rýchlom protiútoku zabrzdila ich vlastná nepresnosť.
     
    14
    Lopta sa po prihrávkach dozadu dostala až k brankárovi Escandellovi, ktorý ale nepresným nákopom rozohral loptu priamo do autu. V súboji po autovom vhadzovaní potom fauloval Kike García protihráča a loptu získavajú domáci.
     
    15
    Granada sa prebila na útočnú polovicu, tam sa ale jej kombinácia skončila pred šestnástkou Eibaru. Hostia okamžite po zisku lopty otáčajú hru na opačnú stranu.
     
    16
    SD Eibar dáva gól!
    Hostia otvárajú skóre! Herrera i Sánchez v strede poľa nedokázali zasiahnuť loptu, naopak si ešte sami navzájom zavadzali a vďaka tomu sa k hraciemu predmetu dostal Kike García. Ten okamžitou kolmicou za obranu Granady vysunul do samostatného úniku PABLA DE BLASISA, ktorý si potiahol loptu k šestnástku a oblúčikom preloboval vybiehajúceho brankára Escandella.
     
    18
    Hostia už mohli viesť o dva góly! De Blasis dostal výbornú prihrávku pätičkou od Orellanu na ľavú stranu šestnástky, kde sa ocitol sám pred brankárom Escandellom. Z dobrej streleckej pozície ale namieril len na domáceho gólmana, ktorý jeho strelu vyrazil.
     
    19
    Domáci sú inkasovaným gólom zjavne otrasení a Eibar má teraz výraznú územnú prevahu. Granada sa nedokáže dostať k lopte.
     
    20
    Bigas nakopol loptu na hrot útoku na Kikeho Garcíu, ktorý však tento prudký pas nedokázal dobehnúť. Loptu vráti do hry domáci brankár Escandell.
     
    21
    Strely na bránu: 0:2
     
    22
    Domácim sa naďalej nedarí prechod do útoku. Po zisku lopty mohla Granada vyraziť do rýchleho protiútoku, Díaz ale veľmi nepresným nákopom poslal loptu namiesto na Machísa do autu.
     
    24
    Prvýkrát od inkasovaného gólu sa Granada dostala na útočnú polovicu. Ani tentokrát ale jej útok neviedol k ničomu nebezpečnému a Bigas loptu odkopol až k domácemu brankárovi Escandellovi.
     
    25
    Orellana dostal zásah od protihráča do kolena pri spracovávaní lopty. Priamy kop pre Eibar z ľavej strany útočnej polovice.
     
    26
    Hostia rozohrali štandardku na krátko a následný center na Diopa odhlavičkoval Vallejo do autu. Eibar prechádza do postupného útoku na polovici Granady.
     
    27
    Obraz hry sa v posledných minútach nemení. Domáci sa po zisku lopty zakaždým ocitnú pod tlakom napádajúcich hostí a loptu musia odkopnúť na ich polovicu.
     
    28
    Toto tvrdenie teraz potvrdil domáci brankár Escandell, ktorý musel po malej domov loptu odkopnúť priamo do autu. Hostia si ju prihrávajú na vlastnej polovici.
     
    29
    De Blasis sólovým prienikom na pravej strane získal pre Eibar rohový kop. Center z neho letel na prednú tyč, odkiaľ ho odhlavičkoval hneď prvý brániaci hráč Granady.
     
    30
    Vico nakopol loptu z priameho kopu do šestnástky Eibaru, ani jeden z hráčov ale hrací predmet nedokázal zasiahnuť a guľatý nezmysel tak skončil u brankára hostí Dmitrovića. Ten loptu hneď vykopáva na opačnú stranu.
     
    31
    Prestávka na občerstvenie hráčov.
     
    34
    Hra pokračuje postupným útokom Eibaru na polovici Granady. Hostia sa pomaly približujú k šestnástke domácich.
     
    35
    Kike García vyhral pred šestnástkou Granady hlavičkový súboj a sám sa rozhodol vystreliť. Jeho strela letela len do stredu brány na pripraveného gólmana Escandella.
     
    36
    Červenobieli sa konečne dokázali usadiť na útočnej polovici, hostia ale hrajú v obrane veľmi disciplinovane a domácich zatiaľ nepúšťajú do bezprostrednej blízkosti svojej šestnástky.
     
    37
    Vicovu strelu zablokoval obranca Eibaru a v pokračovaní tohto útoku si dokázal Puertas obhodiť Burgosa. Ten sa s ním však úspešne vrátil a tvrdým sklzom mu vypichol loptu do autu.
     
    38
    Po nepresnej prihrávke v strede poľa nakoniec domáci loptu strácajú. Obrancovia Eibaru zakladajú svoj útok a Granada im to umožňuje prakticky neexistujúcim presingom.
     
    39
    Domáci ale predsa len vybehli proti rozohrávajúcim hosťom a Rafa musel loptu pod tlakom odkopnúť na polovicu Granady. Domáci hráči sa tak vracajú na útočnú polovicu.
     
    40
    Díazov center z pravej strany prepustil Fernández za seba na nabiehajúceho Vica, ktorý však nedokázal v šestnástke Eibaru loptu dobehnúť.
     
    41
    Hra sa teraz zasekla v strede poľa, kde sme videli niekoľko tvrdších súbojov za sebou. Víťazne z nich vyšli hráči Eibaru, ktorí sa dostali na útočnú polovicu.
     
    42
    De Blasis si nabehol na ľavé krídlo na kolmú prihrávku zo stredu poľa, jeho center do šestnástky ale doletel len k Machísovi, ktorý loptu bez váhania odkopol na polovicu hostí.
     
    43
    Orellana sa elegantne dostal cez Nevu a takmer z bránkovej čiary prihrával do bránkoviska. Tam si však nenabehol ani jeden hráč v žltozelenom a hostia sa k lopte dostali až takmer pri autovej čiare na opačnej strane.
     
    44
    Orellana chcel zaskočiť domáceho brankára Escandella strelou z hranice pokutového územia, z jej ľavého rohu ale vystrelil priamo do rúk pripraveného domáceho gólmana.
     
    45
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    45+1
    Výborne hrajúci Orellana podržal loptu na ľavom krídle, dostal sa cez dvojicu protihráčov a nakoniec i nacentroval na Kikeho Garcíu, ktorý loptu nasmeroval mimo Escandellovej brány.
     
    45+2
    Domáci sa už asi tešia do šatne, posledné minúty sú totiž na kolotoči Eibaru. Orellana si narazil loptu s Rafom a nacentroval na Correu, ktorý z voleja vystrelil do rúk brankára Escandella.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Domáci vstúpili do zápasu veľmi dobre a mali aj veľkú gólovú príležitosť, ktorú zahodil Machís, dianie na trávniku sa ale zmenilo po góle De Blasisa. Od neho mali hru pod kontrolou hostia a s pribúdajúcimi minútami bol ich tlak čoraz väčší. Obrana Granady však fungovala dobre a Eibar sa do veľkého množstva gólových šancí nedostal. Napriek tomu však budú musieť domáci do druhého polčasu niečo zmeniť, ak nechcú prehrať s Eibarom šiestykrát za sebou.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 54 % : 46 %
    Strely na bránu: 0:4
    Strely mimo: 2:2
    Rohy: 2:2
    Ofsajdy: 0:0
    Fauly: 3:4
     
    Druhý polčas sa začne približne o 20:35.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Yan Eteki, prichádza Roberto Soldado.
     
    47
    Kike García sa hneď po výkope tlačil po ľavom krídle dopredu, Vallejo mu ale čistým sklzom vypichol loptu do autu. Domáci obrancovia sa potom dostali po nepresnom centri De Blasisa k lopte.
     
    48
    Granada dala gól!
    Skvelé striedanie domáceho trénera končí už po troch minútach vyrovnávajúcim gólom! Machís prihral na pravú stranu voľnému Puertasovi, ktorý nacentroval presne na zadnú tyč. Tam bol nepochopiteľne neobsadený ROBERTO SOLDADO, ktorý prudkou hlavičkou poslal loptu k bližšej tyči.
     
    50
    Domáci sú zrazu všade a hostia majú veľký problém s rozohrávkou. Machísovu strelu spoza šestnástky zrazil jeden z obrancov Eibaru mimo vlastnej brány na rohový kop.
     
    51
    Center z rohu letel na zadnú tyč, odkiaľ vracal loptu pred bránu Soldado. Puertas, ktorý sa tlačil k hlavičke, však bol v ofsajdovom postavení.
     
    52
    Na opačnej strane sa na ľavom krídle uvoľnili Orellana a Inuj a práve druhý menovaný nakoniec centroval do domáceho pokutového územia. Brankár Escandell si s centrom poradil.
     
    54
    De Blasis vysunul na pravú stranu šestnástky Orellanu, ktorý loptu ešte posunul voľnému Kikemu Garcíovi do stredu pokutového územia Granady. Ten sám pred brankárom neuspel, keď loptu poslal na tribúnu za Escandellovou bránou.
     
    55
    Domáci získali rohový kop. Po centri z neho vznikol v šestnástke Eibaru menší chaos, ktorý ešte umocnil brankár Dmitrović tým, že mu vypadla lopta. Hostia ale nakoniec hrací predmet dokázali odkopnúť do bezpečia.
     
    56
    Na opačnej strane fauloval prenikajúceho Orellanu Díaz. Priamy kop pre Eibar z ľavej strany útočnej polovice.
     
    57
    Sám faulovaný Orellana nacentroval zo štandardnej situácie do šestnástky Granady, domáci obrancovia ale loptu odhlavičkovali. Následný možný rýchly protiútok domácich ukončil taktickým faulom na Machísa Inuj.
     
    58
    Orellana znovu dostal výbornú prihrávku na pravé krídlo, odkiaľ centroval na zadnú tyč. Tam si nabiehal Inuj, pred ktorým odkopol Vallejo loptu v sklze na rohový kop.
     
    59
    Orellanov center z rohu odkopol Soldado z vlastného pokutového územia. Hostia sa museli po loptu vrátiť až na vlastnú polovicu.
     
    60
    Videoasistent ešte skúma situáciu po predošlom rohovom kope, keď Puertas zozadu postrčil Bigasa. Hra je prerušená.
     
    61
    VAR nakoniec nevyhodnotil zákrok Puertasa ako penaltový a hra tak môže pokračovať. Domáci kombinujú na polovici Eibaru.
     
    62
    Vico napriahol k strele zo strednej vzdialenosti, jeho tvrdý pokus ale letel len priamo na pripraveného brankára Dmitrovića. V súboji o odrazenú loptu potom podrazil jeden z hráčov Eibaru Machísa. Priamy kop pre Granadu.
     
    63
    Fernández z pomerne veľkej vzdialenosti vystrelil, loptu ale poslal vysoko nad Dmitrovićovu bránu.
     
    65
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Rafa, prichádza Cote.
     
    66
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Takaši Inuj, prichádza Sebastián Cristóforo.
     
    67
    Striedajúci Cristóforo sa hneď zapojil do hry faulom na Machísa. Domáci sa ani nepokúsili o nejakú zložitejšiu rozohrávku štandardnej situácie a po prihrávke dozadu prešli k postupnému útoku.
     
    68
    Machísov center z ľavej strany zrazil Correa na prednej tyči na rohový kop. Machís ho potom rozohral na krátko s Vicom, ten si ale pri kľučke proti Orellanovi odkopol loptu do autu.
     
    69
    SD Eibar dáva gól!
    Hostia sa znovu dostávajú do vedenia! Orellana dostal kolmú prihrávku na ľavú stranu pokutového územia a prihrávkou do stredu šestnástky našiel KIKEHO GARCÍU. Ten sa musel s loptou otočiť, ľavačkou ju ale strelou po zemi poslal k pravej tyči Escandellovej brány.
     
    71
    Domáci sa okamžite vrhli do útoku a zatlačili hostí hlboko do obrany. Okrem dvoch zablokovaných centrov zo svojich útočných akcií zatiaľ nič nevyťažili.
     
    72
    Hostia loptu hneď po jej zisku odkopli na polovicu Granady. Brankár Escandell ju vrátil na polovicu Eibaru a Fernández strelou zo strednej vzdialenosti vypálil priamo na brankára Dmitrovića.
     
    73
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Carlos Neva, prichádza Gil Bastiao Dias.
     
    74
    Eibar zatiahol loptu na útočnú polovicu, kde sa snaží svojou kombináciou získavať čas. Dopredu akoby sa hostia príliš nehnali.
     
    75
    Prestávka na občerstvenie hráčov.
     
    75
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Fabián Orellana, prichádza Charles.
     
    79
    Correa zrazil zozadu Bastiaa Diasa, ktorý si spracovával loptu. Domáci sa potom snažili prejsť na polovicu Eibaru, ich útok sa ale zasekol v strede poľa.
     
    80
    Sánchez zrazil na trávnik mimo súboja o loptu Kikeho Garcíu. Priamy kop pre Eibar.
     
    81
    Nákop hostí do šestnástky domáca obrana odvrátila do bezpečia a Granada sa potom zmocnila odrazenej lopty. I tentokrát sa ale jej útok zasekol v strede poľa.
     
    82
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Antonio Puertas, prichádza Antoñín.
     
    83
    Eibar má záver zápasu zatiaľ pod kontrolou. Hostia navyše držia loptu na svojich kopačkách a dokonca sú to teraz oni, kto tlačí svojho súpera do obrany.
     
    84
    De Blasisov center z rohu sa odrazil od hráčov na prednej tyči na zadnú tyč k striedajúcemu Charlesovi, ktorý však z voleja v ťažkej pozícii zdvihol loptu vysoko nad Escandellovu bránu.
     
    85
    Domáci si loptu prihrávajú na vlastnej polovici, kde ich napádajú hráči Eibaru. Hostia bránia stred poľa a snažia sa hlavne nepustiť domácich na svoju polovicu.
     
    87
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Kike García, prichádza Eduardo Expósito.
     
    88
    Hostia po zisku lopty vyrazili do rýchleho protiútoku, na ktorého konci sa k hraciemu predmetu dostal Charles. Pred šestnástkou Granady posunul loptu do pravej strany voľnému De Blasisovi, ktorý ale namieril priamo do vybiehajúceho brankára Escandella.
     
    89
    Domáci sa stále nie a nie dostať do súvislejšieho tlaku a čas sa im rýchlo kráti. Charles teraz výborným napádaním dokonca vytlačil obrancov Granady až k ich vlastnému pokutovému územiu.
     
    90
    Nadstavený čas je sedem minút.
     
    90+1
    Fernández si nabehol na Vallejovo hlavičkové predĺženie na ľavú stranu šestnástky a zblízka strieľal k bližšej tyči, brankár Dmitrović ale výborným zákrokom jeho strelu vyrazil na rohový kop.
     
    90+2
    Eibar odpovedal svojim útokom a navyše získal zo svojej útočnej akcie rohový kop. Hostia sa napriek protestom domácich hráčov s rozohrávkou vôbec neponáhľajú.
     
    90+3
    Center z rohu obrana Granady odhlavičkovala k Expósitovi, ktorý strelou po zemi zo zhruba 25 metrov tesne minul ľavú tyč Escandellovej brány.
     
    90+4
    Soldado si nabehol za nákopom za obranu Eibaru, proti nemu ale dobre vybehol brankár Dmitrović, ktorý jeho úmysel vystihol a loptu zastavil.
     
    90+4
    Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Germán Sánchez (Granada CF). Sánchez nebude hrať v ďalšom zápase.
     
    90+6
    Fernández vystrelil z hranice šestnástky Eibaru, znovu ale len do rúk brankára Escandella. Po výkope brankára Dmitrovića sa lopta dostala k hráčom Granady, ktorí pokračujú v obliehaní pokutového územia Eibaru.
     
    90+7
    Hlavný rozhodca konzultoval s videoasistentom situáciu po centri z pravej strany, keď sa zdalo, že jeden z obrancov Eibaru zasiahol loptu rukou. Nakoniec sa to ale podľa žiadneho zo záberov nepotvrdilo a hra bude pokračovať odkopom brankára Dmitrovića.
     
    90+8
    Koniec zápasu.
     
    Domáci vstúpili do druhého polčasu skvele, keď už po troch minútach na hracej ploche vyrovnal striedajúci Soldado. Po tomto nápore Granady sa ale hra postupne vyrovnala a napokon víťazný gól strelil na opačnej strane Kike García. Hostia predviedli následne v obrane výborný výkon a až na úplný záver zápasu nepustili domácich absolútne k ničomu. Naopak sami neustále hrozili Granade svojimi rýchlymi protiútokmi a neustále držali v pohotovosti domácu obranu. Vďaka tejto výhre sa Eibar teda výrazne priblížil k záchrane, šesť kôl pred koncom sezóny má totiž na 15. mieste tabuľky pred 18. Mallorcou už deväťbodový náskok. Granada je na 10. mieste.
     
    Držanie lopty: 58 % : 42 %.
    Strely na bránu: 5:6.
    Strely mimo: 6:5.
    Rohy: 8:5.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 8:13.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:45:56)

    Michal Sadlek

    Góly: 48. Soldado – 16. De Blasis, 69. Kike García

    Karty:   90+4. Sánchez (GRN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:13.
    Granada CF: A. Escandell – Díaz (C), G. Sánchez, J. Vallejo, Neva (73. Bastiao Dias) – Eteki (46. Soldado), Y. Herrera – Puertas (82. Antoñín), Vico, Machís – C. Fernández.
    Náhradníci: Andorinha, Etxebarría – Foulquier, Azeez, Köybaşı, Soldado, Antoñín, Bastiao Dias, D. Duarte, Rodríguez Ruiz, J. A. Martínez, P. Sánchez.

    SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, Burgos, Bigas, Rafa (65. Cote) – Papakouli Diop, S. Álvarez – De Blasis, Orellana (75. Charles), Inuj (66. Cristóforo) – Kike García (C) (87. Expósito).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – P. Oliveira, Marí, Cristóforo, Cote, Cubero, Expósito, Atienza, Tejero, P. León, Charles, Quique.

    Rozhodca: Grande – Villanueva, Munuera