Tlačová konferencia Richarda Lintnera (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia Richarda Lintnera

Streda 24.06.2020, 12:00Tlačové konferencie
     
    Týmto sa teda končí aj náš online prenos! Ďakujeme za pozornosť a prajeme ešte pekný zvyšok dňa. (12:47:21)
     
    12:46
    Tlačová konferencia Richarda Lintnera sa práve skončila!
     
    12:45
    Ďalšie otázky od novinárov tu už nie sú, takže Richard Lintner ešte raz všetkým za všetko poďakova, poprial veľa šťastia a zdravia!
     
    12:44
    Richard Lintner konštatuje, že za svojimi rozhodnutiami si vždy stál a aj keď možno nevyšli tak ako mali, tak vždy vedel zodpovednosť vziať na seba.
     
    12:43
    Ďalšou otázkou je budúcnosť vysielania zápasov z Tipsort Ligy. Richard Linter odpovedá, že toto už on nemôže komentovať, nijak to nevie už ovplyvniť.
     
    12:41
    Ešte dodáva, že rokovanie s DVTK Miškovec a jeho účasti v ďalšej sezóne ešte nie je vyriešená, ale že už mu neprináloží to komentovať, je potrebné viesť aj rokovania s maďarským hokejovým zväzom.
     
    12:40
    Richard Lintner dúfa, že jeho nástupcovi budú ľudia pomáhať ako len budú vedieť. Kladne vníma aj Imra Valášeka, ktorý je poverený dočasným riadením a verí, že ten mesiac zvládne bez problémov.
     
    12:38
    Že ak mal byť odovlaný, tak teraz bol ten správny čas, aby po sebe nezanechal niečo nedorobené.
     
    12:37
    Ďalej padla otázka, či zostalo niečo čo mal Richard Lintner naplánované nedokončené. Povedal, že všetko čo bolo na pláne a projekty sa naplniť podarilo.
     
    12:36
    Svoju budúcnosť ďalej Richard Lintner presne nešpecifikuje, potrebuje ešte uzatvoriť veci s touto situáciu. Do blízkej budúcnosti sa chce zapojiť viacej súťaženia, že táto práca ho veľmi bavila.
     
    12:34
    Sám však nečakal, že by mohli byť takí úspešný, že keby mu to pred piatimi rokmi niekto povie tak ani tomu neuverí. Zo svojou prácou a prácou jeho tímu je teda určite spokojný.
     
    12:33
    Novinár sa spýtal, že akú známku by si Richard Lintner udelil za svoje účinkovanie. Opäť dodal, že to je pätročná práca celého tímu a nie len jeho, že je rád, čo sa im všetko podarilo presadiť a posunúť ligu ďalej.
     
    12:32
    Ešte dodáva, že jeho odovolanei je logickým vyústením, že prekvapení nie je, že sa k tomu zrejme schyľovalo. Svoje vyjadrenie na fb ohľadom jeho odvolania odôvodnil s úsmevom, že to bolo trošku provokatívne.
     
    12:30
    Bývalý šéf Pro-Hokeja spomína rozloženie volebných síl vo Výkonnom výbore zväzu, ktorý rozhoduje o zásadných veciach. Spomína, že tam je len jeden zástupca a tipsporligové kluby majú len malú šancu niečo ovplyvniť.
     
    12:28
    Ďalej Richard Lintner spomína marketingové riadenie súťaže, myslí si, že zmlúvy boli postavené dobre, že celé riadnie malo správny obchodný charakter.
     
    12:27
    Richard Lintner odpovedá, že toto rozhodnutie nebolo len jeho, ale bolo to rozhodnutie riadiaceho orgánu, ale zodpovednosť vzal na seba. Keby sa to dalo vrátiť späť, zrejme by rozhodol rovnako, lebo pravidlá sa majú dodržiavať.
     
    12:26
    Ďalšia otázka od novinára je, ako spätne vníma tú situáciu s udelením titulu pre Banskú Bystricu a či aj to bol dôvod na jeho odvolanie.
     
    12:25
    Ďalej sa rieši otázka kompetencie v riadení súťaže medzi zväzom a Pro-Hokejom, Richard Lintner konštatuje, že to vždy bolo o kompromisoch.

    Miroslav Revaj