Trenčín – Pohronie 4:0 (kon.) | Senica – Sereď 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Nitra 2:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Ružomberok 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Michalovce 5:0 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:1 (1:1)
FC Nitra
Sobota 13.06.2020, 17:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC ViOn Zlaté Moravce a FC Nitra. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    Dočkali sme sa už aj na Slovensku, po prestávke spôsobenej koronavírusom pokračuje aj naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga! Bude sa pokračovať v upravenom formáte, namiesto 10 kôl nadstavby, ktoré sa mali pôvodne odohrať sa ich odohrá len 5, fanúšikovia a vedenia klubov vyjadrili s týmto veľkú nespokojnosť, obmedzený je podľa nariadenia hlavného hygienika aj počet fanúšikov v hľadisku, čo bude ešte veľkou témou vzhľadom na ďalší ročník súťaže.

    V tomto prenose proti sebe nastúpia celky zo skupiny, ktorá bojuje o záchranu. Najprv sa vedenie súťaže rozhodlo, že nikto nevypadne a tak aj nikto nepostúpi z druhej ligy. S tým však nesúhlasili popredné celky druhej ligy, ktorá sa nemala pôvodne hrať. Napokon sa druhá liga odohrá v skrátenom režime a to len s prvou šestkou. Víťaz druhej ligy potom odohrá baráž s posledným celkom Fortuna ligy.

    FC ViOn Zlaté Moravce majú momentálne na svojom konte 26 bodov, čo je o 10 viac ako posledné Pohronie a ak sa nič výnimočné nestane, baráži by sa domáci mali vyhnúť. Najlepšie umiestnený celok v tejto skupine ešte môže získať miestenku v kvalifikácii o Európsku ligu. Na prvý Trenčín strácajú domáci len 1 bod, pred treťou Senicou majú náskok dva body.

    FC Nitra bude mať pred sebou náročných 5 kôl. Momentálne sú hostia na predposlednom 5. mieste so ziskom 19 bodov, s náskokom 3 bodov pred posledním Pohroním a so stretou 3 bodov na štvrtú Sereď. Ak sa Nitra chce vyhnúť nepríjemnej baráži, musí zbierať body.

    Oba celky teda ešte majú o čo hrať, verme, že uvidíme kvalitné stretnutie. Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Hrnčár, Tóth, Asanović, Brašeň – Švec, Duga, Sloboda, Kovaľ – Ďubek (C) – Mészáros

    Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Chren, Richtárech, Orávik, Henrique, Cmiljanić

    FC Nitra: Šípoš – Muleme, Němčaninov, Farkaš (C), Magda – Kóša, De Jesus Nascimento – Šefčík, Ristovski, Chobot – Faško

    Náhradníci: Kuciak – Javorčić, Fabiš, Gatarić, Galbajev, Štefanec, Kuliš

    Rozhodca: Pavol Chmura – Branislav Hancko, Peter Bednár – Kristián Micheľ
     
    Prajem príjemný športový podvečer všetkým fanúšikom futbalu! Dočkali sme sa už aj na Slovensku, po takmer trojmesačnej prestávke spôsobenej koronavírusom bude pokračovať Fortuna liga, ktorá rozbieha svoju nadstavbovú časť. Z pôvodných 10 kôl sa však odohrá len 5, čo sa nezaobišlo bez kritiky fanúšikov, ale aj jednotlivých klubov.

    V tomto prenose zavítame do Zlatých Moraviec, kde uvidíme súboj v skupine o záchranu medzi domácim ViOnom a Nitrou. Pôvodne sa dohodlo, že nebude vypadávať nik, ale napokon posledný celok Fortuna ligy odohrá baráž s víťazom 2. ligy.

    Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa znova prihlásime.
     
    Na štadióne v Zlatých Moravciach bude prítomných aj pár divákov na tribúne, ktorí sa pokúsia vytvoriť aspoň akú-takú futbalovú atmosféru.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia v Zlatých Moravciach sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťom z Nitry, ktorí hrajú v bielych dresoch, domáci nastupujú v čiernej farbe dresov.
     
    2
    Domáci sa dostali k lopte a ihneď začali okupovať pokutové územie súpera. Napokon z pravej strany prišiel center od Šveca, ale ten putoval len do rukavíc brankára Šípoša.
     
    3
    Hneď v úvode stretnutia tu je prvá veľká šanca! Tento prízemný center pred bránu Nitry vyslal Hrnčár, do zakončenia išiel Sloboda, ale v nádejnej pozícii bránu súpera len presrelil!
     
    4
    Do útoku sa už dostala aj Nitra, Ristovski sa prebíjal obranou súpera a jeho strelecký pokus bol napokon zblokovaný do bezpečia. Hostia majú ešte výhodu rohového kopu.
     
    5
    Center od rohovej zástavky si domáci celok posrážil a loptu vyváža do bezpečia. Zakrátko je pri lopte opäť Nitra, ktorá sa znova pokúša zaútočiť.
     
    6
    Zlaté Moravce teraz kombinovali pred pokutovým územím súpera, ale všetky prihrávky, či prízemné centre dokázala hosťujúca defenzíva pokryť a Nitra už skúša vyraziť do rýchleho brejku.
     
    7
    Ristovski bol aktívny v pokutovom území súpera, ale aj tento jeho strelecký pokus bol zblokovaný na rohový kop. Po ňom však bude už nasledovať len odkop od Pindrochovej brány.
     
    8
    Oba celky sa po zisku lopty snažia hrať aktívne smerom dopredu, defenzívy aktérov tohto zápasu však zatiaľ pracujú úspešne.
     
    9
    Magda sa pokúšal presadiť po ľavej strane, ale počínal si v súboji s Brašeňom nedovolene a tak loptu na svoje kopačky získavajú futbalisti Zlatých Moraviec.
     
    10
    Úvodných 10 minút z tohto stretnutia je už minulosťou, zatiaľ sme videli jednu veľkú šancu, ale Sloboda ju na gól premeniť nedokázal. Stále sa však hrá v aktívnom tempe.
     
    11
    Nitra sa po zisku lopty presúva na polovicu súpera. Po faule od domáceho Šveca získavajú hostia priamy kop z veľmi dobrej pozície, celá defenzíva ViOnu sa tak musí mať na pozore.
     
    12
    Nitra dala gól!

    Máme tu otvárací gól tohto stretnutia! K rozohrávke priameho kopu sa postavil SAMUEL ŠEFČÍK, ktorý to skúsil priamou strelou na bránu súpera, celú situáciu brankár domácich Pindroch zrejme podcenil a inkasuje pomerne lacný gól – 0:1!
     
    13
    Zároveň sa Samuel Šefčík stáva prvým strelcom Fortuna ligy po vynútenej prestávke. Nitra je tak na koni, ujala sa pomerne rýchlo vedenia a snaží sa ďalej hrať aktívne.
     
    14
    Zlaté Moravce na svojom ihrisku tak budú musieť doťahovať náskok súpera. Už sa o to domáci aj snažia, ale táto ich útočná snaha sa končí len nepresnou prihrávkou.
     
    15
    Je tu faul zo strany hosťujúceho celku a domáci získavajú priamy kop z veľmi dobrej vzdialenosti. Brankár Šípoš si už organizuje svojich spoluhráčov, kam sa majú postaviť.
     
    16
    Z priameho kopu zakrútil loptu priamu pred bránu kapitán Ďubek, v gólovej šanci sa následne ocitol Asanović, ale jeho hlavička smeruje tesne nad bránu súpera!
     
    17
    To je už druhá veľká šanca domácich, ktorú využiť nedokázali. Domáci zakrátko pokračovali vo svojej aktivite, ale je z toho len odkop od Šípošovej brány.
     
    18
    Faško sa snažil na druhej strane presadiť v pokutovom území domácich, ale Brašeň s Pindrochom mali celú situáciu pod kontrolou a už je lopta na kopačkách futbalistov ViOnu.
     
    19
    Ďubek zahrával prvý rohový kop domácich v tomto zápase, jeho center na prednú tyč však brankár Šípoš vyboxoval do bezpečia. Následne sa domáci previnili faulom, pri lopte je tak Nitra.
     
    20
    Ale pri lopte sú už domáci, ktorí operujú na polovici súpera. Po faule získava ViOn priamy kop. Z podobnej pozície Šefčík strelil prvý gól tohto zápasu.
     
    21
    Exekútor domácich štandartných situácii Ďubek poslal center pred bránu súpera, kde sa snažil o hlavičku Asanović, ale loptu sa mu zasiahnuť nepodarilo.
     
    22
    Zlaté Moravce stupňujú svoj tlak, Duga poslal prízemný center do pokutového územia, ale obrana súpera dostáva loptu do bezpečia.
     
    23
    Zlaté Moravce dali gól!

    Je vyrovnané! Ako som spomínal, tlak domácich sa stupňoval a celé to vyvrcholilo gólom v Šípošovej bráne, keď obrana Nitry zaváhala pri bránení tejto situácie, prízemný center do pokutového územia na druhú stranu našiel nepokrytého MARTINA KOVAĽA a ten upratal loptu do siete – 1:1!
     
    24
    Po strelení gólu hlásil Kovaľ zdravotné problémy, pri zakončení ho jeden zo súperov trafil nepríjemne do hlavy. Prebehlo jeho krátke ošetrenie a môže sa pokračovať ďalej.
     
    25
    Kovaľ je však zatiaľ za posranou čiarou, uvidíme, či sa vráti do hry. V Zlatých Moravciach sa tak začína odznova, verme, že gólov bude pribúdať a že uvidíme ofenzívne stretnutie.
     
    26
    Autor vyrovnávajúceho gólu napokon odišiel do šatne. Zrejme to teda vyzerá na prvé vynútené striedanie v tábore domácich. Zlaté Moravce hrajú momentálne len s 10 hráčmi.
     
    27
    ViOn sa však snaží pokračovať vo svojej útočnej aktivite a pridať prípadne ďalší presný zásah. Nitra sa teda musí brániť na svojej polovici ihriska, ale súpera do ďalšej šance nepúšťa.
     
    28
    Veľká šanca pre Nitru! Chobor sa krásne prebil s loptou až do pokutového územia, tam ešte prihrával na Ristovskeho, ale kanonier hostí sám pred Pindrochom zaváhal a bude z toho len rohový kop!
     
    29
    Rohový kop si domáci futbalisti postrážili, ale Nitra zostáva pri lopte a pokúša sa o ďalšiu útočnú kombináciu.
     
    30
    Faško posielal center z priameho kopu priamo až do pokutového územia, lopta bola tečovaná na rohový kop pre Nitru. Tlak hostí tak môže pokračovať ďalej.
     
    31
    Chobot sa dostal k strele spoza pokutového územia, ale jeho pokus ide tesne nad bránu domácich. Polhodina zo stretnutia v Zlatých Moravciach je už minulosťou, predbežný stav je 1:1!
     
    32
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Kovaľ, prichádza Peter Orávik.
     
    33
    Trvalo to celkom dlho, ale už Zlaté Moravce môžu hrať s 11 hráčmi. Zraneného autora vyrovnávajúceho gólu nahradil Orávik a práve domáci sú teraz pri lopte.
     
    34
    Zrazený center domáceho celku, ViOn získava rohový kop. Nitra sa tak ešte bude musieť brániť pri tejto situácii.
     
    35
    Center od rohovej zástavky nebol nijak nebezpečný, lopta sa dostala k brankárovi Šípošovi a ten ju u rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    36
    Hosťujúci Ristovski sa pokúsil presadiť strelou z väčšej vzdeialenosti, jeho pokus ide nad bránu Pindrocha. Ten sa už teda chystá uviesť loptu späť do hry.
     
    37
    Pomaly sa blíži záver prvého polčasu. Aj naďalej platí nerozhodný stav 1:1, oba celky sa po zisku lopty snažia hrať ofenzívne, snáď ešte do prestávky niečo zaujímavé uvidíme.
     
    38
    Zo strany Nitry bol však toto len nevydarený útočný výpad, bude z toho odkop od Pindrochovej brány.
     
    39
    Domáci sa s loptou presúvajú na útočnú polovicu, Hrnčár však loptu cez Farkaša nedostal. Zlaté Moravce ešte môžu operovať na polovici svojho dnešného súpera.
     
    40
    Približne 5 minút ostáva do konca prvého polčasu. Padne pred prestávkou ešte nejaký ten presný zásah?
     
    41
    ViOn sa presúva na útočnú polovicu, ale ťažko teraz hľadá recept na prekonanie súperovej defenzívy.
     
    42
    Nový muž na ihrisku Orávik sa pokúšal presadiť z hranice pokutového územia, ale mieril len nepresne. Mészáros reklamoval faul na jeho osobu od Mulemeho, ale hlavný rozhodca necháva rozohrať loptu od Šípošovej brány.
     
    43
    V závere prvého polčasu vidíme väčšiu aktivitu na strane domáceho celku, ale do výraznejšej šance sa futbalisti ViOnu Zlaté Moravce nedostávajú.
     
    44
    Sledovali sme rýchly útok domácich futbalistov, Švec si nabehol za obranu súpera a snažil sa zakončovať z vnútra pokutového územia, ale mieril veľmi nepresne.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo v Zlatých Moravciach je už minulosťou. Napokon sme v ňom videli dva presné zásahy, po jednom na oboch stranách. Domáci vstúpili do zápasu veľmi aktívne a už v druhej minúte spálili veľkú šancu. Hostia sa ujali vedenia v 12. minúte, keď sa priamou strelou z priameho kopu presadil Šefčík. O necelých 10 minút však domáci vyrovnali, keď skvelú prihrávku od Hrnčára premenil na gól Kovaľ. Celkovo to bol zaujímavý prvý polčas, oba tímy sa snažili hrať aktívne a tak uvidíme, čo nám ponúkne druhé dejstvo, ktoré sa začne približne o 18:01.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkopom ho odštartovali hostia. Ani jeden z trénerov nespravil do druhého dejstva žiadnu zmenu v zostave.
     
    47
    Naša súťaž napokon nepristúpila k tomu európskemu modelu striedania, ktorý po prestávke umožňuje spraviť až 5 výmien. Tréneri tak môžu počas zápasu využiť klasicky len 3 striedania.
     
    48
    Žltú kartu dostáva Samuel Šefčík (FC Nitra).
     
    49
    Útok hosťujúceho celku nebol úspešný, aj keď si Ristovski pýtal faul od hlavného rozodcu. Rýchly brejk sa domácim nevydaril, pri lopte je opäť Nitra.
     
    50
    Veľká šanca pre Nitru! Ristovski v tomto prípade našiel v pokutovom území presnou prihrávkou voľného Chobota, ale ten nedokázal prekonať z gólovej pozície brankára Pindrocha! Domáci brankár tak výrazným spôsobom podržal svoj celok.
     
    51
    No a zakrátko si to obaja futbalisti zopakovali, Chobot znova zakončoval, ale v tomto prípade poslal svoj pokus len nad bránu súpera! Nitra mala hneď v úvode druhého polčasu dve veľké šance.
     
    52
    Nitra je aj naďalej častejšie pri lopte, pomaly sa pokúša o ďalší postupný prechod na polovicu súpera.
     
    53
    V útoku sa snažil presadiť hosťujúci Faško, ale pomohol si faulom na Hrnčára a tak lopta putuje na kopačky futbalistov Zlatých Moraviec.
     
    54
    Toto bol faul na Ristovskeho, Nitra získava priamy kop na polovici súpera. ViOn tak bude musieť prepnúť do defenzívy.
     
    55
    Zo strany hosťujúceho celku bol však toto veľmi zle zahratý priamy kop, loptu len odovzdali na kopačky svojho dnešného súpera. Mészáros sa potom pretlačil do zakončenia, pozorný Šípoš vyrazil loptu na rohový kop.
     
    56
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol, momentálne držia loptu na svojich kopačkách futbalisti Nitry.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Marian Chobot (FC Nitra).
     
    58
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Dávid Richtárech.
     
    59
    Po nedovolenom zákroku sa k lopte dostáva Nitra, ktorá sa pokúša založiť útok zo svojej polovice ihriska.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Dávid Richtárech (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    61
    Hodina zo stretnutia v Zlatých Moravciach je už minulosťou, domáci ViOn hrá nerozhodne s FC Nitra 1:1!
     
    62
    Chobot vysunul svojou prihrávkou do pokutového územia autora prvého gólu tohto zápasu Šefčíka, ale ten nedokázal ani len zakončiť.
     
    63
    Na druhej strane sa skúšal presadiť domáci Orávik, ale nevyhol sa ofsajdovému postaveniu.
     
    64
    Ani tento útok domácich nič zaujímavého neponúkol, Švec sa nepresadil cez obrancov súpera.
     
    65
    Žltú kartu dostáva András Mészáros (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    66
    Ristovskeho prihrávka bola zblokovaná a lopta sa dostáva len k brankárovi Pindrochovi. Už dlhšiu dobu čakáme na niečo zaujímavejšie, je to skôr boj o loptu z oboch strán.
     
    67
    Teraz si však domáci museli dať pozor vo svojom pokutovom území, ale dokázali upratať loptu do bezpečia a Nitra sa s loptou sťahuje na stred ihriska.
     
    68
    Aj napriek dvom šanciam hostí v úvode druhého polčasu, tak prvý polčas sa niesol v ofenzívnejšom tempe. Času do konca stretnutia je ešte dosť a tak verme, že uvidíme aj ďalšie zaujímavé momenty.
     
    69
    Nitra sa postupne s loptou na svojich kopačkách presúva na útočnú polovicu, ale do zakončenia sa hostia nedostávajú.
     
    70
    Pri lopte je už domáci celok, ktorý sa rovnako presúva na polovicu súpera. Čaká sa na prerušenie hry, v tábore ViOnu dôjde k poslednému tretiemu striedaniu.
     
    71
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza András Mészáros, prichádza Boris Cmiljanić.
     
    72
    Brašeň nebol pri zákroku v pokutovom území najistejší, vyrobil tak pre hostí troška zbytočný rohový kop.
     
    73
    ViOn odkopáva loptu až na polovicu svojho dnešného súpera, Nitra sa tak snaží založiť ďalší útočný výpad.
     
    74
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Sebastian Kóša, prichádza Nikola Gatarić.
     
    75
    Stále sa už naozaj dlhšiu dobu nič zaujímavého nedeje, zatiaľ to teda smeruje k deľbe bodov.
     
    76
    Magda sa snažil v útoku presadiť individuálne, ale z jeho strany sme videli len nedovolený zákrok a tak sa k lopte dostáva domáci celok.
     
    77
    Zlaté Moravce dali gól!

    Oživenie hry prichádza v podobe presného zásahu! Domácim futbalistom sa podaril obrat skóre, keď ViOn zahájil rýchly útočný výpad, Sloboda presnou prihrávkou vysunul do šance BORISA CMILJANIĆA, ktorý sa dostal až pred brankára Šípoša a loptu následne dostáva až do siete – 2:1!
     
    78
    Uvidíme, ako tento presný zásah ovplyvní zvyšok zápasu. Domáci sa ujali tesného vedenia o jeden gól a cítia tak šancu získať doma všetky tri body.
     
    79
    Hosťujúci Šefčík za pomoci lekárov odkráčal za postranú čiaru a zrejme sa tak v krátkej dobe uskutoční na strane Nitry druhé striedanie v tomto zápase.
     
    80
    Necelých 10 minút ostáva do konca tohto stretnutia. Domáce Zlaté Moravce vyhrávajú nad Nitrou 2:1, udržia si svoj tesný náskok?
     
    81
    Je tu nedovolený zákrok zo strany hosťujúceho celku a ViOn získava zaujímavý priamy kop v tesnej blízkosti pokutového územia svojho dnešného súpera.
     
    82
    Priamy kop však domáci zahrali veľmi zle a loptu len odovzdali na kopačky súpera.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Anté Kuliš.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Marian Chobot, prichádza Lukáš Fabiš.
     
    85
    Nitra v krátkom slede zahrávala priamy kop a potom aj rohový kop, ale žiadnu šancu z toho nevyťažila a domáci tak stále držia pre nich vyhovujúci stav.
     
    86
    Domáci futbalisti v krátkom slede zvládli opäť ubrániť priamy kop a aj rohový kop, potom sa pokúsili o rýchly brejk, ale ten dokázal súper zastaviť.
     
    87
    Hostia sa snažia po získaní lopty ísť do absolútneho rizika, nechávajú len jedného obrancu a zvyšok hráčov sa zapája do útoku. Zatiaľ to však na vytvorenie šance nestačí.
     
    88
    Tlak Nitry postupne narastá, hosťujúci celok hrá už absolutný vybank. Uvidíme, či teda uvidíme ešte presný zásah na jednej či druhej strane.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Peter Orávik (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    90
    Je tu už zavér riadnej hracej doby, uvidíme, koľko minút navyše ešte nadstaví hlavný rohodca tohto stretnutia Pavol Chmura.
     
    90
    V druhom polčase sa nadstavujú 2 minúty!
     
    90+1
    Nitra sa však nemôže dostať poriadne do útoku. Už to teda vyzerá, že domáci svoje vedenie udržia a získajú tri body do tabuľky.
     
    90+2
    Gatarić sa dostal napokon až k strele, ale mieril veľmi nepresne z ťažkej pozície a to je už zrejme z tohto zápasu všetko.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Držanie lopty: 47 % : 53 %.
    Strely na bránku: 3:6. Strely mimo: 4:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 15:14.
     
    V druhom polčase napokon už padol len jeden gól, o ktorý sa v 77. minúte postaral domáci futbalista Cmiljanić, ktorý tak rozhodol o víťazstve domácich 2:1! Druhý polčas už nebol tak ofenzívne ladený ako ten prvý, Nitra však v jeho úvode zahodila dve veľké gólové priležitosti a to zrejme hostí veľmi mrzí.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera! (18:52:48)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 23. Kovaľ (Hrnčár), 77. Cmiljanić (Sloboda) – 12. Šefčík

    Karty:   60. Richtárech (ZMO), 65. Mészáros (ZMO), 89. Orávik (ZMO) – 48. Šefčík (NIT), 57. Chobot (NIT)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 15:14.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Hrnčár, Tóth, Asanović, Brašeň – Švec, Duga, Sloboda, Kovaľ (32. Orávik) – Ďubek (C) (58. Richtárech) – Mészáros (71. Cmiljanić).
    Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Chren, Richtárech, Orávik, Henrique, Cmiljanić.

    FC Nitra: Šípoš – Muleme, Němčaninov, Farkaš (C), Magda – Kóša (74. Gatarić), De Jesus Nascimento – Šefčík (83. Kuliš), Ristovski, Chobot (84. Fabiš) – Faško.
    Náhradníci: Kuciak – Javorčić, Fabiš, Gatarić, Galbajev, Štefanec, Kuliš.

    Rozhodca: Pavol Chmura – Branislav Hancko, Peter Bednár – Kristián Micheľ