Trenčín – Pohronie 4:0 (kon.) | Senica – Sereď 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Nitra 2:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Ružomberok 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Michalovce 5:0 (kon.)
koniec
AS Trenčín
4:0 (2:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Sobota 13.06.2020, 17:00 • Štadión pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Žltú kartu za hru rukou dostáva Aschraf El Mahdioui (AS Trenčín). Pohronie bude mať priamy kop spoza pokutového územia Trenčína.
     
    82
    Badolo si nabehol na center z pravej strany za obranu Trenčína a už v sklze zasiahol loptu, jeho strelu zblízka ale dokázal brankár Šemrinec výborným zákrokom vyraziť.
     
    78
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Osman Bukari, prichádza Adam Tučný.
     
    73
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za zásah vysokou nohou do brucha Kestona striedajúci Patrik Abrahám (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa). Za tento nezmyselný zákrok mohla byť pokojne i červená karta...
     
    73
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Kadák, prichádza Hamza Čataković.
     
    73
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Martin Šulek, prichádza Adrián Slávik.
     
    72
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Kojo Matić, prichádza Patrik Abrahám.
     
    66
    Mazan vystrelil zo zhruba 25 metrov pod brvno a brankár Šemrinec vyrazil jeho pokus výborným zákrokom nad svoju svätyňu.
     
    60
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Lukáš Pellegrini, prichádza Roland Gerebenits.
     
    56
    Trenčín dal gól!
    Trenčania rozobrali obranu Pohronia a strieľajú ďalší gól! Bukari potiahol loptu k šestnástke hostí, kde ju posunul na pravú stranu k voľnému van Kesselovi. Ten sa dostal pred brankára Jenča, ktorý jeho prihrávku ešte dokázal jemne zasiahnuť, vyraziť ju však nedokázal. Hrací predmet sa tak dostal priamo pred prázdnu bránu k OSMANOVI BUKARIMU, ktorý ju bez problémov dorazil do siete. Dvojica útočiacich Trenčanov teda dokázala streliť gól napriek tomu, že v šestnástke hostí bolo vtedy päť súperov v žltom... Asistencia: Gino van Kessel.
     
    55
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza James Weir, prichádza Cédric Badolo.
     
    51
    Trenčín dal gól!
    Domáci rýchlo strieľajú gól i v druhom polčase! Keston vyhral na ľavom krídle šprintérsky súboj s Hatokom a prenikol do šestnástky. Z ostrého uhla potom vystrelil na brankára Jenča, ktorý loptu dokázal vyraziť, avšak priamo na dobiehajúceho ANTEHO ROGULJIĆA, ktorý ju bez problémov dorazil do odkrytej brány hostí. Bez asistencie.
     
    44
    Pellegrini zakrútil krásnou technickou strelou z priameho kopu loptu do brvna trenčianskej brány. Následná dorážka Blahúta bola veľmi slabá a gólman Šemrinec ju bez problémov chytil.
     
    38
    Trenčín dal gól!
    Domáci odskakujú už do dvojgólového náskoku! Pellegriniho center z rohu do bránkoviska Trenčína odvrátil Šulek a Bukari sa s loptou rozbehol do otvorenej obrany Pohronia. Prihrávkou za obrancu Hatoka potom vysunul do samostatného úniku GINA VAN KESSELA, ktorý si loptu potiahol do šestnástky a z pravej strany strelou k bližšej tyči prekonal brankára Jenča. Asistencia: Osman Bukari.
     
    27
    Trenčín dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Šulek krásnou kolmou prihrávkou na pravú stranu šestnástky vysunul za obranu Pohronia Bukariho, ktorý naservíroval loptu pred odkrytú bránu ABUBAKAROVI GHALIMU. Ten už nemal problém zblízka nasmerovať loptu do siete. Asistencia: Osman Bukari.
     
    19
    Van Kessel dostal výbornú kolmicu za obranu Pohronia a mohol ísť sám na brankára Jenča. Útočník Trenčína ale so svojou možnosťou naložil katastrofálne, keď z pomerne veľkej diaľky vystrelil slabo a priamo na pripraveného brankára Pohronia.
     
    7
    Brankár Jenčo vyrazil strelu Kadáka k ľavej tyči z hranice šestnástky a následne si poradil i s dorážkou Bukariho z opačnej strany pokutového územia.

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 27. Ghali (Bukari), 38. van Kessel (Bukari), 51. Roguljić, 56. Bukari (van Kessel)

    Karty:   90. El Mahdioui (TRE) – 73. Abrahám (POH)


    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:21.
    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (C) (73. Slávik), Križan, Kapuadi, Keston – Kadák (73. Čataković), El Mahdioui, Roguljić – Bukari (78. Tučný), van Kessel, Ghali.
    Náhradníci: Bergsen – Zubairu, Čataković, Corryn, Slávik, Ligeon, Tučný.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Hatok, Pavlík, Jacko, Župa – Blahút, Chríbik, Pellegrini (C) (60. Gerebenits), Mazan – Weir (55. Badolo) – Matić (72. Abrahám).
    Náhradníci: Luksch, Dovec – Meda, Gerebenits, Abrahám, Badolo, Fadera.

    Rozhodca: Kružliak – Somoláni, Jánošík

    Diváci: 207