Trenčín – Pohronie 4:0 (kon.) | Senica – Sereď 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Nitra 2:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Ružomberok 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Michalovce 5:0 (kon.)
koniec
AS Trenčín
4:0 (2:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Sobota 13.06.2020, 17:00 • Štadión pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (18:57:10)
     
    Strely na bránu: 10:4.
    Strely mimo: 3:5.
    Rohy: 1:9.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 15:21.
    Zákroky brankárov: 4:6
     
    Trenčín bez akýchkoľvek komplikácií doviedol dnešný zápas k jasnému víťazstvu a potvrdil tak rolu veľkého favorita. Už po zhruba 10 minútach druhého polčasu o víťazovi dnešného zápasu nebolo pochýb, keď náskok Trenčanov navýšili svojimi gólmi Roguljić a Bukari. Hostia sa síce potom snažili aspoň o čestný gól, ich jedinú väčšiu gólovú príležitosť ale zahodil Badolo, ktorý zblízka trafil brankára Šemrinca. Pohronie tak zostáva na poslednom mieste skupiny o udržanie, naopak Trenčín ju bude naďalej viesť.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nadstavený čas je jedna minúta.
     
    90
    Mazan z neho trafil len hráčov Trenčína v múre a odrazenú loptu potom získali domáci. Tí si ju prihrávajú na vlastnej polovici.
     
    90
    Žltú kartu za hru rukou dostáva Aschraf El Mahdioui (AS Trenčín). Pohronie bude mať priamy kop spoza pokutového územia Trenčína.
     
    88
    K nebezpečným strelám sa ale hostia nie a nie dostať. Trenčania dobre vykrývajú všetky voľné priestory a nepúšťajú hostí do blízkosti svojej brány.
     
    86
    Pohronie má v tejto chvíli územnú prevahu, dopredu sa už ale neženie a ani Trenčania nepredvádzajú práve najaktívnejší presing.
     
    84
    Badolo trafil obrancu Križana, od ktorého sa lopta odrazila naspäť k hosťom. Tí pokračujú v kombinácii pred šestnástkou Trenčína.
     
    83
    Domáci gólman potom vyboxoval center z rohového kopu, pritom však bol súčasne faulovaný. Domáci sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú.
     
    82
    Badolo si nabehol na center z pravej strany za obranu Trenčína a už v sklze zasiahol loptu, jeho strelu zblízka ale dokázal brankár Šemrinec výborným zákrokom vyraziť.
     
    80
    Keston si dal pozor na prienik Gerebenitsa. Hostia po odkope domáceho brankára získali loptu, avšak znovu len na vlastnej polovici.
     
    79
    Po autovom vhadzovaní na útočnej polovici vystrelil zo strednej vzdialenosti Mazan, jeho pokus sa ale veľmi pomaly dokotúľal mimo pravej tyče Šemrincovej brány.
     
    78
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Osman Bukari, prichádza Adam Tučný.
     
    77
    Zápas sa už v podstate len dohráva. Pohronie má síce loptu na svojich kopačkách, priamočiarosť už ale jeho akciám chýba a hostia skôr budia dojem, že už chcú byť v šatni.
     
    76
    Bukari sa pokúsil prejsť stredom obrany Pohronia, lopta mu ale pri kľučke odskočila od nohy. Bukari potom dostal kŕč do pravej nohy, od ktorého mu pomáha obranca Pohronia.
     
    75
    Van Kessel si nabiehal na prihrávku na pravé krídlo, lopta mu ale odskočila do autu. Pohroniu sa nevydarila následná rozohrávka a loptu rýchlo vrátilo Trenčanom.
     
    74
    Trenčín je usadený na polovici Pohronia a s prehľadom kontroluje hru. Hostia sú zatiahnutí veľmi hlboko v obrane a sú zoradení pred vlastným pokutovým územím.
     
    73
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za zásah vysokou nohou do brucha Kestona striedajúci Patrik Abrahám (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa). Za tento nezmyselný zákrok mohla byť pokojne i červená karta...
     
    73
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Kadák, prichádza Hamza Čataković.
     
    73
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Martin Šulek, prichádza Adrián Slávik.
     
    72
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Kojo Matić, prichádza Patrik Abrahám.
     
    71
    Martin Šulek sa opäť ocitol na trávniku a tentokrát už lekári signalizujú na striedačku, že kapitán Trenčína bude musieť byť vystriedaný.
     
    70
    Mazan síce z priameho kopu vystrelil tvrdo, avšak priamo do stredu brány. Igor Šemrinec jeho strelu vyboxoval do bezpečia.
     
    69
    Gerebenits si dravým prienikom stredom ihriska vypýtal faul. Pohronie teda bude zahrávať priamy kop zo zhruba 30 metrov od trenčianskej brány.
     
    68
    Bukari si znovu urobil v obrane Pohronia deň otvorených dverí a z pravého krídla popri bránkovej čiare prenikol do šestnástky. Loptu odtiaľ ešte prihrával na van Kessela, ktorému však odskočila. Ani dobiehajúci Ghali ju už potom nedokázal zasiahnuť.
     
    67
    Pohronie síce zahráva jeden rohový kop za druhým, z nich však bránu Trenčanov vôbec nedokáže ohroziť. Podobne dopadol i posledný z nich, keď Gerebenitsov center na zadnú tyč nedokázal zasiahnuť Chríbik a lopta sa tak zakrútila za bránkovú čiaru.
     
    66
    Mazan vystrelil zo zhruba 25 metrov pod brvno a brankár Šemrinec vyrazil jeho pokus výborným zákrokom nad svoju svätyňu.
     
    65
    Roguljić výborne vysunul do otvorenej obrany Bukariho, ktorému ešte nabiehal na opačnej strane van Kessel. Bukari tentokrát zobral zakončenie na seba a strelou z pravej strany šestnástky cez Pavlíka namieril priamo na brankára Jenča.
     
    64
    Center z neho letel na prednú tyč na Pavlíka, ktorému sa ale hlavička vôbec nevydarila a loptu len nadvihol výrazne mimo Šemrincovej brány.
     
    63
    Keston zablokoval loptu po prieniku Blahúta z pravej strany na rohový kop hostí.
     
    62
    Pri nábehu na Mazanovu kolmicu sa však previnil útočným faulom Matić a útok Pohronia tak rýchlo skončil. Na opačnú stranu okamžite zaútočil Bukari, ktorý prihrávkou z pravého krídla našiel pred šestnástkou voľného Šuleka. Trenčiansky kapitán z tejto pozície vystrelil nad bránu súpera.
     
    61
    Striedajúci Gerebenits sa hneď pokúsil zrýchliť hru nákopom na Matića, k lopte sa ale ako prvý dostal brankár Šemrinec. Po chybe Trenčanov v rozohrávke sa však hostia dokázali naspäť k lopte a po dlhej dobe sa dokázali i usadiť na polovici Trenčína.
     
    60
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Lukáš Pellegrini, prichádza Roland Gerebenits.
     
    59
    Roguljić vystrelil z priameho kopu nad Jenčovu bránu. Hostia budú striedať.
     
    58
    Hostia už začínajú vypadať rezignovane a začína im hroziť veľký debakel. Navyše po faule Hatoka získali Trenčania priamy kop zo zhruba 25 metrov od Jenčovej brány.
     
    56
    Trenčín dal gól!
    Trenčania rozobrali obranu Pohronia a strieľajú ďalší gól! Bukari potiahol loptu k šestnástke hostí, kde ju posunul na pravú stranu k voľnému van Kesselovi. Ten sa dostal pred brankára Jenča, ktorý jeho prihrávku ešte dokázal jemne zasiahnuť, vyraziť ju však nedokázal. Hrací predmet sa tak dostal priamo pred prázdnu bránu k OSMANOVI BUKARIMU, ktorý ju bez problémov dorazil do siete. Dvojica útočiacich Trenčanov teda dokázala streliť gól napriek tomu, že v šestnástke hostí bolo vtedy päť súperov v žltom... Asistencia: Gino van Kessel.
     
    55
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza James Weir, prichádza Cédric Badolo.
     
    54
    Ghali sa snažil vysunúť do nábehu na ľavom krídle van Kessela, rýchlonohý trenčiansky útočník ale túto prihrávku nedokázal spracovať. Pohronie však potom pokazilo rozohrávku a loptu prakticky zadarmo darovalo naspäť domácim.
     
    53
    Trenčín hneď po výkope po inkasovanom góle obral hostí o loptu a teraz si ju prihráva na vlastnej polovici domáca obranná štvorica. Dopredu sa Trenčania zdanlivo už neponáhľajú.
     
    51
    Trenčín dal gól!
    Domáci rýchlo strieľajú gól i v druhom polčase! Keston vyhral na ľavom krídle šprintérsky súboj s Hatokom a prenikol do šestnástky. Z ostrého uhla potom vystrelil na brankára Jenča, ktorý loptu dokázal vyraziť, avšak priamo na dobiehajúceho ANTEHO ROGULJIĆA, ktorý ju bez problémov dorazil do odkrytej brány hostí. Bez asistencie.
     
    50
    Šulek dokázal hodiť loptu z autového vhadzovania pomedzi hráčov Pohronia na Roguljića, ten ale z hranice šestnástky namieril len do náručia pripraveného gólmana Jenča.
     
    49
    Gólman Pohronia loptu hneď vrátil na útočnú polovicu, Mazan však o ňu nevydareným spracovaním prišiel. Trenčania okamžite odpovedali svojim útokom a Bukariho center sprava odhlavičkoval do autu Jacko.
     
    48
    Hostia sa nasťahovali na útočnú polovicu. Mazanov center z ľavej strany odhlavičkoval Kapuadi a obranca Trenčína potom len nadvihol druhý Mazanov center zľava. Trenčania napokon loptu odkopli k brankárovi hostí Jenčovi.
     
    47
    Domáci obrancovia si prihrávali loptu na vlastnej polovici a ich kombináciu ukončil až útočným faulom na Križana Matić. Následná rozohrávka po faule sa Trenčanom nevydarila a o loptu prišli.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali Trenčania. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 18:03.
     
    Po prvom polčase idú do šatne so zaslúženým dvojgólovým náskokom Trenčania. Tí boli v prvom dejstve výrazne aktívnejší, priamočiarejší a pre bránu súpera omnoho nebezpečnejší. Ich aktivitu nakoniec pretavili na náskok v skóre svojimi gólmi Ghali a van Kessel. Hostia zahrozili bráne Trenčína len raz, keď v závere polčasu trafil Pellegrini z priameho kopu brvno Šemrincovej brány. Inak však boli v útoku úplne bezzubí a ich kombinácie sa končili ďaleko od nebezpečných streleckých priestorov. Uvidíme teda, ako na tento vývoj zareaguje Pohronie v druhom polčase.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Strely na bránu: 5:0
    Strely mimo: 1:2
    Rohy: 1:4
    Ofsajdy: 1:0
    Fauly: 9:8
    Zákroky brankárov: 0:3
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Blahút svojim prienikom z pravého krídla vybojoval pre svoj tím na záver nadstaveného času ešte rohový kop. Pellegrini z neho nakopol loptu na zadnú tyč na Pavlíka, ktorý ju však zo záklonu nedokázal vrátiť pred bránu.
     
    45+1
    Trenčania sa peknou kombináciou na jeden dotyk dostali až k šestnástke Pohronia, kde však Ghali o loptu prišiel. Následný možný rýchly protiútok hostí ukončil taktickým faulom na Pellegriniho v strede poľa Roguljić.
     
    45
    Bude sa hrať ešte dve minúty.
     
    45
    Obrancovia Trenčína majú loptu na svojich kopačkách na vlastnej polovici a zrejme sa už snažia dohrať prvý polčas bez väčších problémov.
     
    44
    Pellegrini zakrútil krásnou technickou strelou z priameho kopu loptu do brvna trenčianskej brány. Následná dorážka Blahúta bola veľmi slabá a gólman Šemrinec ju bez problémov chytil.
     
    43
    Blahút z pravej strany prihrával na os ihriska Mazanovi, ktorému tesne pred šestnástkou Trenčína šliapol na nohu Roguljić. Priamy kop pre hostí zo zaujímavej streleckej pozície.
     
    42
    Domáci sa rýchlo dostali na polovicu hostí a van Kessel už pasom z pravého krídla hľadal za obranou Pohronia rozbehnutého Ghaliho. Proti nemu včas vybehol brankár Jenčo, ktorý loptu chytil.
     
    41
    Hostia sa snažia aspoň o postupný útok, ani ním sa ale nedokážu dostať do blízkosti pokutového územia Trenčína. Zúfalstvo Pohronia nakoniec podčiarkol Župa, ktorý loptu nakopol priamo do autu.
     
    40
    Weirov center sprava bol zrazený na rohový kop, i tentokrát si však obrana Trenčína poradila s centrom Pellegriniho z rohu. Pohronie smerom dopredu zatiaľ nepredviedlo vôbec nič.
     
    38
    Trenčín dal gól!
    Domáci odskakujú už do dvojgólového náskoku! Pellegriniho center z rohu do bránkoviska Trenčína odvrátil Šulek a Bukari sa s loptou rozbehol do otvorenej obrany Pohronia. Prihrávkou za obrancu Hatoka potom vysunul do samostatného úniku GINA VAN KESSELA, ktorý si loptu potiahol do šestnástky a z pravej strany strelou k bližšej tyči prekonal brankára Jenča. Asistencia: Osman Bukari.
     
    38
    Ani v jeho prípade sa ale nejedná o nič vážnejšieho. Hra pokračovala rýchlou akciou Pohronia, na konci ktorej vďaka zablokovanému centri získali hostia rohový kop.
     
    37
    Práve obranca Trenčína sa zrejme pri tomto obrannom zákroku zranil, zostáva totiž ležať na trávniku a vyžiadal si lekárske ošetrenie.
     
    36
    Domáci však rozohrali nepresne a Weir sa po zisku lopty rozbehol k ich šestnástke. Tam však nedokázal ani prihrať, ani vystreliť a po nevydarenej kľučke proti Križanovi o loptu prišiel.
     
    35
    Nakoniec ju získal Roguljić, ktorý ju nedokázal presne prihrať rozbehnutému Ghalimu. Na opačnej strane sa snažil o sólový prienik Blahút, loptu si ale predkopol príliš ďaleko, a tak o ňu prišiel.
     
    34
    I tentoraz sa však Šulek po ošetrení vrátil do hry. Tá sa zasekla v strede poľa, kde ani jeden z tímov nedokáže získať kontrolu nad loptou.
     
    33
    Šulek sa znovu zrazil hlavou s protihráčom, ktorým bol tentokrát Mazan. Záložník Pohronia je už na nohách, kapitán Trenčína je ale ešte v opatere lekárov.
     
    32
    Matić výborným napádaním donútil Kapuadiho zacúvať až pred vlastnú šestnástku, tam si ale obranca Trenčína pomohol malou domov na gólmana Šemrinca. Ten potom nepresne nakopol loptu na Ghaliho.
     
    31
    Na polovici Trenčína však bol len osamotený Matić, ktorý vzdušný súboj o loptu prehral. Van Kessel potom nabehol za obranu Pohronia za odkopom svojich spoluhráčov z obrany, nabiehal si však naň z ofsajdového postavenia.
     
    30
    Kapuadi nakopol loptu na ľavé krídlo na Ghaliho, toho ale telom odtlačil od lopty Hatok. Nakoniec sa hrací predmet stal korisťou brankára Jenča, ktorý ho hneď vykopol na opačnú stranu.
     
    29
    Trenčín ani po strelenom góle nijak nepoľavuje. Bukari prenikol z pravého krídla do pokutového územia hostí individuálne, jeho strelu však nakoniec v sklze zablokoval do autu obranca hostí Pavlík.
     
    27
    Trenčín dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Šulek krásnou kolmou prihrávkou na pravú stranu šestnástky vysunul za obranu Pohronia Bukariho, ktorý naservíroval loptu pred odkrytú bránu ABUBAKAROVI GHALIMU. Ten už nemal problém zblízka nasmerovať loptu do siete. Asistencia: Osman Bukari.
     
    26
    Trenčania tak prešli do postupnej kombinácie, ktorú však zakončil veľmi nepresným centrom z ľavej strany Ghali. Loptu vráti do hry odkopom od svojej brány brankár Pohronia Jenčo.
     
    25
    Pellegriniho nákop domáci zastavili a okamžite vyrazili do rýchleho protiútoku na opačnú stranu. Bukari hľadal nákopom za obranu Ghaliho, pred ním však dokázali obrancovia Pohronia loptu odhlavičkovať.
     
    24
    El Mahdioui šliapol na vlastnej polovici na nohu prenikajúcemu Chríbikovi. Priamy kop pre Pohronie.
     
    23
    Ghali si z ľavého krídla naviedol loptu pred šestnástkou Pohronia na pravačku a vystrelil. Jeho pokus skončil vysoko nad Jenčovou bránou.
     
    22
    Weir získal loptu na vlastnej polovici, nepresnou prihrávkou ju ale poslal priamo do autu. Trenčín sa tak prakticky zadarmo nasťahoval na polovicu súpera.
     
    21
    Hostia sa ešte pokúsili vrátiť loptu „do ohňa“, v pokutovom území už boli ale len Trenčania a lopta tak skončila u brankára Šemrinca. Od neho sa začína rozohrávka ďalšieho postupného útoku domáceho celku.
     
    20
    Šulek zablokoval center z pravej strany na rohový kop. Ten rozohral Pellegrini centrom na zadnú tyč, Šulek ale dokázal pred nabiehajúcim si Pavlíkom loptu odvrátiť do bezpečia.
     
    19
    Van Kessel dostal výbornú kolmicu za obranu Pohronia a mohol ísť sám na brankára Jenča. Útočník Trenčína ale so svojou možnosťou naložil katastrofálne, keď z pomerne veľkej diaľky vystrelil slabo a priamo na pripraveného brankára Pohronia.
     
    18
    Kadák si spracoval pas za obranu od El Mahdiouiho a mohol bežať sám na brankára Jenča. Obranca Hatok ale dokázal na poslednú chvíľu odkopnúť loptu do ruky Kadáka a hra je tak kvôli hre rukou prerušená.
     
    16
    Hostia však pod tlakom museli loptu odkopnúť z vlastnej polovice k obrancom Trenčína a tí tak majú možnosť založiť ďalší postupný útok svojho tímu.
     
    15
    Keston získal loptu v strede poľa a rozbehol sa do otvorenej obrany hostí. Spolu s ním sa ale dobre vrátil Hatok, ktorý mu hrací predmet vypichol.
     
    14
    El Mahdiouiho nákop na van Kessela odhlavičkoval obranca Pohronia a okamžite prišiel nákop na opačnú stranu na Matića. Ten prudký pas nedokázal spracovať.
     
    13
    Strela od hostí však neprišla, naopak domáci loptu získali. Pohronie sa bleskurýchlo vrátilo na vlastnú polovicu a útok Trenčína tak bol opäť zbrzdený už v strede poľa.
     
    12
    Pohronie trochu vyrovnalo v posledných minútach hru a teraz sú to hostia, ktorí sú usadení na útočnej polovici k postupnému útoku. Domáci sú zoradení v obranných líniách pred vlastnou šestnástkou.
     
    11
    Nákop Jacka na Matića však nebol presný a skončil v aute. Trenčania sa následne ocitli pod tlakom vysoko napádajúcich hráčov hosťujúceho celku a o loptu prišli.
     
    10
    Tak napokon sa zdá, že obaja hráči sú v poriadku a budú pokračovať v zápase. Loptu majú medzitým na hracej ploche na kopačkách obrancovia hosťujúceho celku.
     
    9
    Ošetrovanie Pavlíka a Šuleka pokračuje. Pavlík už je na nohách, Šulek však ešte zostáva sedieť na trávniku vo vlastnej šestnástke.
     
    8
    Pohronie získalo po faule na polovici Trenčína priamy kop, center Pellegriniho z neho však domáca obrana odvrátila do bezpečia. V hlavičkovom súboji sa však hlavami zrazili Šulek a Pavlík a obaja musia byť okamžite ošetrení.
     
    7
    Brankár Jenčo vyrazil strelu Kadáka k ľavej tyči z hranice šestnástky a následne si poradil i s dorážkou Bukariho z opačnej strany pokutového územia.
     
    5
    Van Kessel si na pravom krídle vymenil loptu s Bukarim, nakoniec im ju však vypichol Župa. Bukari následne obrancu Pohronia fauloval.
     
    4
    Odkop brankára Jenča od brány znovu skončil na kopačkách Trenčanov, ktorí sa vracajú na útočnú polovicu. Pohronie sa hneď zatiahlo do obrany a Trenčania tak musia útočiť „do plných“.
     
    3
    El Mahdioui ale rozohral rohový kop veľmi zle a hostia loptu bez problémov odhlavičkovali z vlastnej šestnástky. Následný nákop obrancov Trenčína bol veľmi nepresný.
     
    2
    Ghali dostal loptu pred šestnástkou Pohronia a naviedol si loptu na pravačku. Jeho strelu zrazil na rohový kop Hatok.
     
    1
    Trenčín vstúpil do zápasu veľmi aktívne a hneď sa usadil na útočnej polovici, kde sa snaží rozvíjať svoju útočnú kombináciu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche,·zápas sa tak o malú chvíľu začne. Trenčín bude hrať v bielych dresoch, Pohronie v žltých.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (C), Križan, Kapuadi, Keston – Kadák, El Mahdioui, Roguljić – Bukari, van Kessel, Ghali.
    Náhradníci: Bergsen – Zubairu, Čataković, Corryn, Slávik, Ligeon, Tučný.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Hatok, Pavlík, Jacko, Župa – Blahút, Chríbik, Pellegrini (C), Mazan – Weir – Matić.
    Náhradníci: Luksch, Dovec – Meda, Gerebenits, Abrahám, Badolo, Fadera.

    Rozhodca: Kružliak – Somoláni, Jánošík.
     
    Vzájomné zápasy

    Keďže Pohronie je v tejto sezóne nováčikom, tak sa oba tímy prvýkrát stretli v najvyššej slovenskej súťaži v tomto ročníku a oba predošlé zápasy vždy vyhral tím hrajúci vonku. Najprv vyhral Trenčín vonku jasne 4:0, v odvete však doma prehral 0:1.
     
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

    Pohronie bolo po základnej časti najhorším tímom Fortuna ligy a z 22 odohraných zápasov vyhralo len tri. Na 11. Nitru stráca pred začiatkom nadstavbovej časti tri body. Práve po Nitre je útok Pohronia druhým najmenej produktívnym v súťaži, keď nemá priemer ani len jedného gólu na zápas (19 strelených gólov). Naopak jeho obrana je najhoršou v súťaži (38 inkasovaných gólov). V zápasoch vonku Pohronie získalo paradoxne viac bodov (9) ako doma (7), napriek tomu je ale dnes outsiderom.
     
    AS Trenčín

    Keďže Trenčania skončili v základnej časti o bod za Ružomberkom na siedmom mieste, tak do skupiny o udržanie idú z najlepšej pozície. Ich forma pred prerušením Fortuna ligy bola veľmi nevyrovnaná a na jar vždy doma vyhrali a vonku prehrali. Spomedzi tímov v skupine o udržanie majú jasne najproduktívnejší útok (39 strelených gólov), obrana je však druhou najhoršou vo Fortuna lige (35 inkasovaných gólov). Doma je Trenčín najlepším tímom skupiny o udržanie a v dnešnom zápase tak je favoritom.
     
    Po prestávke spôsobenej opatreniami proti šíreniu choroby COVID-19 sa vracia Fortuna liga. Súťaž bude pokračovať nadstavbovou časťou, v ktorej sa namiesto pôvodne plánovaných 10 kôl odohrá len päť hracích dní.
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu AS Trenčín – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Stretnutie 1. kola skupiny o udržanie Fortuna ligy sa začne o 17:00.

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 27. Ghali (Bukari), 38. van Kessel (Bukari), 51. Roguljić, 56. Bukari (van Kessel)

    Karty:   90. El Mahdioui (TRE) – 73. Abrahám (POH)


    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:21.
    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (C) (73. Slávik), Križan, Kapuadi, Keston – Kadák (73. Čataković), El Mahdioui, Roguljić – Bukari (78. Tučný), van Kessel, Ghali.
    Náhradníci: Bergsen – Zubairu, Čataković, Corryn, Slávik, Ligeon, Tučný.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Hatok, Pavlík, Jacko, Župa – Blahút, Chríbik, Pellegrini (C) (60. Gerebenits), Mazan – Weir (55. Badolo) – Matić (72. Abrahám).
    Náhradníci: Luksch, Dovec – Meda, Gerebenits, Abrahám, Badolo, Fadera.

    Rozhodca: Kružliak – Somoláni, Jánošík

    Diváci: 207