Michael Johnson vs. Thiago Moises Vítěz: T. Moises (submise) (kon.) | Karl Roberson vs. Marvin Vettori Vítěz: A. Arlovski (na body) (kon.)
Ricky Simon vs. Ray Borg Vítěz: R. Simon (na body) (kon.) | Alexander Hernandez vs. Drew Dober Vítěz: D. Dober (TKO) (kon.)
Ben Rothwell vs. Ovince Saint Preux Vítěz: B. Rothwell (na body) (kon.) | Anthony Smith vs. Glover Teixeira Vítěz: G. Teixeira (TKO) (kon.)
koniec udalosti
Alexander Hernandez vs. Drew Dober

Vítěz: D. Dober (TKO)

cz Štvrtok 14.05.2020, 04:45 • VyStar Veterans Memorial Arena (Jacksonville) • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: D. Dober (TKO) (05:00:36)
     
    Drew Dober byl od úvodních vteřin tohoto zápasu o poznání aktivnějším bojovníkem, zejména v postoji naprosto dominoval. Hernandez se v několika případech dostal do kritické pozice, sám však překvapil celou řadou povedených takedownů, které ho držely nad vodou. Zlom však přišel na konci druhého kola, Dober se opět dostal do těžké ofenzivy, která slavila úspěch v podobě ukončení zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    04:25
    To se dalo čekat. Po takedownu se Hernandez dostal do těžké obrany, ze které ho osvobodil až sudí, jenž raději zápas ukončil. Nutno dodat, že Drew Dober předvedl skvělý tlak, svého soupeře zasypal celou řadou velice tvrdých a přesných úderů. Jeden z nich dokonce nadělal tržnou ránu vedle Hernandezova oka.
     
    03:23
    Tvrdá zadní v podání Dobera posadila Hernandeze na zem, jenomže zničehonic přišla záchrana v podobě takedownu, která pro změnu povalila Dobera na zem.
     
    02:47
    Na malý moment jsme se dostali do středu oktagonu, jenomže Drew Dober svého soupeře opět zatlačil k pletivu. To je hodně častý jev druhého kola.
     
    02:17
    Dober doslova svého soupeře nahání podél pletiva, jenomže jeho aktivita z úvodu druhého kola je minulostí. Hernandez tak nemá problém s vykrytím slabým úderů.
     
    01:26
    Hernandez byl opět přitlačen k pletivu, načež sám přispěchal s povedeným úderem levou zadní. Doberovi nástup do kombinace moc nevyšel.
     
    00:48
    Dober doslova na svého soupeře nastoupil, jenomže mu chybí přesnost úderů. Hernandez se tak dostal z těžké pozice, poté duel na krátký časový úsek svázal.
     
    00:20
    I tentokráte sledujeme aktivitu v úvodu kola. V tomto případě byl do oka zasažen Dober, sudí tak podruhé v tomto duelu přerušil boj.
     
    Začalo 2. kolo
     
    Skončilo 1. kolo
     
    04:03
    Alexander Hernandez to navíc zkusil dalším nečekaným pokusem o takedown, ten se mu však nepovedl. Dober si s ním dokázal poradit na jedničku.
     
    03:33
    Drew Dober začíná pomalu a jistě dominovat, jeho soupeř dokonce musel vyběhnout z jeho dosahu. Alexander Hernandez nemůže najít recept na aktivitu soupeře.
     
    02:36
    Dober nyní promáchl s pokusem o levačku na spodek, záhy však přidal další dobrý atak, tentokráte na bradu. Hernandez čeká na zásadnější moment.
     
    01:46
    Hernandez svého soupeře moc dlouho na zemi neudržel, Dober se totiž rychle postavil, nyní tak sledujeme bitvu u pletiva.
     
    01:23
    Alexander Hernandez se zničehonic pokusil o takedown, který nakonec skutečně vyšel. Dober se tak nedostal do dobré výchozí pozice.
     
    00:47
    Doberovi se povedlo vykrýt round kick, posléze mu však nevyšla přesnost levačky. Drew Dober se následně pokusil o kop na hlavu, ten však narazil do krytu.

    David Suchý