Michael Johnson vs. Thiago Moises Vítěz: T. Moises (submise) (kon.) | Karl Roberson vs. Marvin Vettori Vítěz: A. Arlovski (na body) (kon.)
Ricky Simon vs. Ray Borg Vítěz: R. Simon (na body) (kon.) | Alexander Hernandez vs. Drew Dober Vítěz: D. Dober (TKO) (kon.)
Ben Rothwell vs. Ovince Saint Preux Vítěz: B. Rothwell (na body) (kon.) | Anthony Smith vs. Glover Teixeira Vítěz: G. Teixeira (TKO) (kon.)
koniec udalosti
Anthony Smith vs. Glover Teixeira

Vítěz: G. Teixeira (TKO)

cz Štvrtok 14.05.2020, 05:45 • VyStar Veterans Memorial Arena (Jacksonville) • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: G. Teixeira (TKO) (06:18:10)
     
    To byl zápas! Anthony Smith nedokázal naplnit roli favorita zápasu, navíc se od poloviny duelu proměnil v boxovací pytel. Teixeira totiž najednou převzal kontrolu, a sice díky povedenému úderu na nos soupeře, který je dost možná zlomený. Pro Teixeiru to znamenalo poklidný průběh nadcházejících minut, ve kterém naprosto dominoval. Ukončení zápasu nakonec sudí zvolil až během pátého kola.
     
    Konec zápasu.
     
    01:04
    Je skutečně konec! Glover Teixeira se totiž dostal do plného mountu, prostřednictvím kterého donutil sudího ukončit zápas. Smith se nacházel v těžké defenzívě, ukončení utkání tak bylo otázkou času.
     
    00:26
    Smith se v úvodu pátého kola snaží útočit, sám ale schytal několik dalších nepříjemných úderů. Teixeira ho navíc velice snadným způsobem hodil k zemi.
     
    Začalo 5. kolo
     
    Skončilo 4. kolo
     
    04:02
    Teixeira prostě není schopen tento zápas ukončit, Smith totiž projevuje velkou odolnost. Jeho obličej snesl nesmysl úderů, jak asi bude vypadat během zítřejšího dne?
     
    03:14
    Velice snadný takedown, po kterém se Smith opět ocitl na zádech. Ani čtvrté kolo nehraje v jeho prospěch, ba naopak se dá očekávat dřívější konec zápasu.
     
    02:49
    Teixeira si se svým soupeřem doslova hraje, Smith v jednu dobu měl ruce dole, což soupeř využil k naprosto ukázkovému spodnímu háku na bradu.
     
    02:33
    V jeden moment si oba zápasníci dokonce začali povídat. Smith však naprosto zdemolovaný obličej, kdy tento zápas skončí?
     
    01:49
    Smith začíná slušně krvácet, navíc se jeho soupeř nachází na jeho zádech. To opět nevěstí nic dobrého, Teixeira má tento zápas pod kontrolou.
     
    01:11
    Tento duel zřejmě nebude mít dlouhé trvání. Teixeira totiž neustále přidává řadu povedených úderů, avšak Smith stále stojí na nohou. To je neuvěřitelné.
     
    00:10
    Smith se na úvod kola dokázal vypořádat s nepříjemným zvedákem na břicho, sám poté po delší době vyzkoušel soupeřovu pozornost.
     
    Začalo 4. kolo
     
    Skončilo 3. kolo
     
    04:15
    Utkání se nám blíží ke svému konci, pojetí hry se nikterak nemění. Smith je i nadále pod tlakem soupeře, který ho zásobuje řadou úderů.

    David Suchý