Výzva storočia: Attila Végh - Karlos Vémola sk Víťaz: Karlos Vémola (CZE) (kon.) | Hokejista sezony Tipsport extraligy Milan Gulaš (HC Škoda Plzeň) (kon.)
koniec udalosti
Výzva storočia: Attila Végh - Karlos Vémola

Víťaz: Karlos Vémola (CZE)

Štvrtok 30.04.2020, 19:30Športové udalosti
     
    Pre dnešný večer je to teda odo mňa všetko, ďakujem za pozornosť a verím, že čoskoro sa znovu stretneme pri živom prenose zo zaujímavej športovej udalosti. Dočítania priatelia! (19:50:46)
     
    Attila Végh: "Gratulujem Karlosovi, podal brutálny výkon, 108 je naozaj neuveriteľný výkon. Uznávam, že je to fakt krásne číslo. Je fajn, že to Karlito smeruje k odvete, ale MMA je úplne iná vec. Ale ak sa Karlito bude takto snažiť, tak je všetko možné...".
     
    Karlos Vémola: "Airbike som nikdy nemal doma. Pred 2 týždňami mi ho doviezli a povedal som si, že nedám 80. Potom som však dal 100 a vedel som, že a výhru to bude stačiť. Plán bol 20 kalórii na minútu, nakoniec je to 22, takže som spokojný."
     
    0500
    Je koniec! Karlos Vémola spálil 108 kalórií a stáva sa víťazom! Attila Végh spálil 96 kalórií a dnes sa teda z výhry neraduje!
     
    0430
    Karlos bojuje ako lev, Attila sa snažil, ale dnes to na výhru stačiť asi nebude.
     
    0400
    Karlos má znovu brutálne tempo a robí všetko pre dnešné víťazstvo!
     
    03:30
    Obaja bojovníci neskutočne pracujú, Karlos bojuje zo všetkých síl. Attila zaostáva približne o 20 kalórií.
     
    03:00
    Po troch minútach má Karlos náskok 12 kalórií, Karlos už má opticky trošku problém, pretože prepálil úvod. Attila ide konštantne svoje tempo.
     
    02:30
    Sme v polovici dnešného duelu, Karlos má stále náskok 15 kalórií!
     
    02:00
    Po druhej minúte mierne spadol Karlosovi priemer, ale Attila stále stráca. V druhej minúte však dorovnal tempo.
     
    01:30
    Po 90 sekundách Karlos navyšuje svoj náskok!
     
    01:00
    Po prvej minút spálil Karlos Vémola 30 kalórii, Attila však len 20, čo je obrovský náskok českého bojovníka! Uvidíme, či sa mu podarí udržať takéto tempo!
     
    0:30
    Úvodná polminúta je mierne v prospech slovenského šampióna Attilu Végha.
     
    Duel práve odštartoval!
     
    Attila Végh: "Karlito je naprataný svalovou hmotou, takže má výhodu."
     
    Karlos Vémola: "Nedali nám moc času na tréning, nie je to moja parketa, ale v gyme máme rôzne výzvy, takže to zvládnem. Spálim toľko kalórii, že na výhru to určite bude stačiť."
     
    Na airbiku nie je možné nastaviť obtiažnosť, duel tak bude maximálne férový pre obe strany.
     
    Organizácia Oktagon MMA ešte pred začiatkom samotného duelu pripravila krásne úvodné intro, aktuálne čakáme na začiatok duelu.
     
    Príjemný dobrý večer, vitajte po dlhom čase pri prvom on-line prenose zo športovej udalosti. Veríme, že ste všetci zdraví a spolu s nami si užijete Výzvu storočia, v ktorej si Attila Végh znovu zmeria sily s Karlosom Vémolom, tentoraz však v súboji na air biku. Bojovník, ktorý za 5 minút spáli viac kalórií zvíťazí a vyhrá daný air bike.

    Štartujeme už o 19:30!

    Dávid Švec