FIFA 20: LaLiga Santander Challenge (kon.)
koniec udalosti
FIFA 20: LaLiga Santander Challenge

cz Sobota 21.03.2020, 18:00Futbalové udalosti
     
    Osmifinálové duely jsou minulostí, zítra se dozvíme vítěze celého turnaje. Do nadcházejících bojů se probojovala osmička celků, jedná se o Leganés, Bilbao, Alavés, Atlético Madrid, Eibar, Betis, Villarreal a Real Madrid. Největším překvapením je vyřazení Barcelony, který ovšem ke svému duelu vůbec nenastoupila, důvodem má být fakt, že má smlouvu s konkurečním KONAMI, což znamenalo kontumaci ve prospěch Eibaru.

    Zítřejší čtvrtfinálový program začne v 18:30, naopak samotné finále by mělo být na programu o necelé tři hodiny později, (22:48:10)
     
    22:44
    Událost právě skončila.
     
    22:41
    Pozor! Duel mezi Barcelonou a Eibarem se nakonec neodehraje, tento zápas je nakonec kontumován ve prospěch Eibaru, který se tak stává posledním postupujícím. Důvodem má být fakt, že Barcelona má smlouvu s konkurenčním KONAMI.
    Marco Asensio si poradil s Granadou a rovněž postoupil.
     
    22:31
    Čeká nás tedy poslední osmifinálový zápas, do kterého konečně nastoupí také barcelonsý Sergi Roberto, který si to o poslední postupovou pozici rozdá s Expósitem z Eibaru.
     
    22:31
    KONEC: J.A. Martínez (Granada) – Marco Asensio (Real Madrid) 0:2

    I druhý poločas nám nabídl celkem vyrovnanou záležitost, avšak střelecky se prosadil pouze Real Madrid, který tak dokázal svůj náskok navýšit o další trefu. Granada se přesto nevzdala, avšak se nezmohla ani na jednu přesnou trefu. Marco Asensio se dle předpokladů probojoval do čtvrtfinále, kde změří síly s Manu Morlanesem z Villarrealu.
     
    22:29
    V současné době je vybráno 20 666 eur (20,67%).
     
    22:20
    POLOČAS: J.A. Martínez (Granada) – Marco Asensio (Real Madrid) 0:1

    Možná až trochu nečekaně sledujeme hodně vyrovnanou podívanou, která stále nabídla jedinou branku, ve vedení je totiž Real Madrid. Máme za sebou první poločas, Marco Asensio sice je jednou nohou ve čtvrtfinále, nicméně Granada nehraje vůbec špatně.
     
    22:09
    7. OF: J.A. Martínez (Granada) – Marco Asensio (Real Madrid) 0:1

    V úvodu tohoto zápasu byla celkem překvapivě aktivnější Granada, která se již dostala do náznaků gólových šancí. Asensio se však díky prvnímu lepšímu útoku dostal do kýženého vedení.
     
    22:08
    Předposledním duelem skutečně bude souboj mezi Realem Madrid a Granadou. Toto utkání tedy začalo, sledujeme tedy souboj mezi José Martínezem a Marcem Asensiem.
     
    21:48
    Do konce osmifinálových bojů chybí už jen dva zápasy. Souboj mezi Barcelonou a Eibarem se měl odehrát už po osmé hodině, dost možná tak na řadu přijde souboj mezi Realem Madrid a Granadou.
     
    21:48
    KONEC: Manu Morlanes (Villarreal) – Carlos Soler (Valencia) 4:2

    Ani šestý osmifinálový zápas neskončil remízou, díky které bychom šli do prodloužení. Naopak si Morlanes přichystal další přesnou trefu, což znamenalo dvoubrankové vedení. Carlos Soler se celkem dlouhou dobu směrem dopředu trápil, nakonec se mu však povedlo snížit na rozdíl jediné branky, avšak na vyrovnání už nedosáhl. Ani Valencia tak na čtvrtfinále nedosáhne.
     
    21:36
    V současné době je vybráno 19 321 eur (19,32%).
     
    21:30
    6. OF: Manu Morlanes (Villarreal) – Carlos Soler (Valencia) 0:0

    Třetina zápasu je minulostí, zatím na první branku stále čekáme. Sledujeme totiž taktickou bitvu, jenž se většinu času odehrává ve středu hrací plochy. Před malým momentem se do šance dostal Morlanes, který ovšem selhal.
     
    21:26
    Tak ani napodruhé to nevyjde. Duel mezi Barcelonou a Eibarem se zatím konat nebude, místo toho sledujeme utkání mezi Villarrealem a Valencií.
     
    21:07
    Jelikož měl tento duel začít až po souboji mezi Barcelonou a Eibarem, tak by v současné době měl přijít na řadu právě souboj katalánského celku s Eibarem. Na jedné straně bude hrát Sergi Roberto, na té druhé Expósito.
    Jason schytal debakl, jeho Getafe tak vypadlo.
     
    21:07
    KONEC: Jason (Getafe) – Borja Iglesias (Betis) 1:7

    Zřejmě nejjasnější průběh měl duel mezi Betisem a Getafe. Madridský celek se sice krátce po startu utkání dostal do vedení, avšak zbytek zápasu patřil soupeři, který si připravil hned sedm přesných zásahů. Betis byl ve všech ohledech lepší, čtvrtfinálové zápasy se tak bez něj neobejdou.
     
    20:58
    5. OF: Jason (Getafe) – Borja Iglesias (Betis) 1:5

    Tento osmifinálový duel se i nadále vyvíjí lépe pro Borju Iglesiase, který zhruba po hodině hry vede o čtyřii branky. Zatím nesledujeme zrovna atraktivní utkání, k vidění je celá řada nepřesností, avšak v současné době má územní převahu madridský Jason.

    David Suchý

    Sobotní osmifinálový program:
    18:00: Rubén García (Osasuna) – Ruibal (Leganés) 0:2

    18:30: Reguilón (Sevilla) – Guruzeta (Athletic Bilbao) 1:2

    19:00: Lucas Pérez (Alavés) – Clerc (Levante) 3:2

    19:30: Januzaj (Real Sociedad) – Marcos Llorente (Atlético Madrid) 3:5

    20:00: Sergi Roberto (FC Barcelona) – Expósito (Eibar) kontumace ve prospěch Eibaru

    20:30: Jason (Getafe) – Borja Iglesias (Betis) 1:7

    21:00: Manu Morlanes (Villarreal) – Carlos Soler (Valencia) 4:2

    21:30: J.A. Martínez (Granada) – Marco Asensio (Real Madrid) 0:2