Sparta vs. Plzeň ve FIFA 20 3:5 (kon.)
koniec udalosti
Sparta vs. Plzeň ve FIFA 20

3:5

cz Nedeľa 15.03.2020, 17:00Futbalové udalosti
     
    Je konec! Dnešní souboj mezi pražskou Spartou a plzeňskou Viktorií nakonec dopadl lépe pro druhý jmenovaný celek, který dokázal sérii otočit z 1:3 na 5:3. Před posledním dvojzápasem byl poměr zápasů naprosto totožný, nicméně Plzeň vytáhla svůj triumf v podobě Lakyho, který dokázal zvládnout oba vzájemné zápasy, ten druhý navíc až po penaltovém rozstřelu. Plzeňská Viktoria si tak připisuje cenný skalp! (19:35:14)
     
    19:33
    Událost právě skončila.
     
    19:32
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 0:0, 3:5 po penaltách (3:5)

    Je konec! Penaltový rozstřel nakonec lépe zvládl plzeňský Laky, který se nemýlil ani v jednom z pěti případů. Sparta neproměnila pouze jednu penaltu, avšak i to stačilo k páté porážce, což znamená výhru Viktorie poměrem 5:3 na zápasy!
     
    19:29
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 0:0 (3:4)

    Napínavé to ještě chvíli bude. Ani obě prodloužení branku nepřinesly, což znamená, že budeme sledovat penaltový rozstřel. Kdo bude úspěšnější? Viktoria může rozhodnout o osudu celé série.
     
    19:24
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 0:0 (3:4)

    Ani druhý poločas nám žádnou branku nenabídl, skutečně tak půjdeme do prodloužení. Tento osmý vzájemný zápas je zatím nejnapínavější!
     
    19:21
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 0:0 (3:4)

    Je za námi přesná hodina hry, na hrací ploše se neudálo nic moc, co by stálo za řeč. Oba hráči se i nadále snaží neudělat žádnou chybičku, což se zatím daří. Dost možná půjdeme také do prodloužení!
     
    19:16
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 0:0 (3:4)

    První poločas je minulostí, žádné branky jsme se nedočkali. Optickou převahu měl plzeňský Laky, který si s obranou soupeře zatím neví moc rady, což ale platí také o Bonym, jenž si počíná naprosto stejně.
     
    19:13
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 0:0 (3:4)

    Osmý duel zatím nepřinesl vůbec nic zajímavého, sledujeme totiž taktickou bitvu z obou stran, proto je k vidění naprosté minimum vyložených šancí.
     
    19:08
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 1:2 (3:4)

    Laky první vzájemný zápas skutečně zvládl, ve druhém dějství jsme opět sledovali celkem vyrovnanou podívanou, přičemž Viktoria mohla potřetí udeřit, jenomže jedna ze střel skončila pouze na tyči. JamesBony se tak v závěru pokoušel s výsledkem něco udělat, což se mu nakonec nepovedlo. Plzeň má k dispozici mečbol, JamesBony zkrátka musí!
     
    19:02
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 1:2 (3:3)

    Máme tu otočku ve skóre. Po startu druhého poločasu se do útoku pustil plzeňský Laky, který famózní kombinací dokázal prostřelit brankáře podruhé. Nyní bude pro změnu dotahovat JamesBony!
     
    18:59
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 1:1 (3:3)

    Dlouhou dobu jsme čekali na něco zajímavějšího, Laky totiž neustále narážel na pozornou obranu, až se nakonec plzeňskému hráči povedlo srovnat krok. Oba hráči tak mají k vítězství zase stejně daleko.
     
    18:54
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 1:0 (3:3)

    I sedmý duel nabídl velice brzkou branku, celkem překvapivě se do vedení dostala pražská Sparta, která tak má psychickou výhodu. Laky ovšem po rozehrávce kombinuje na útočné polovině.
     
    18:50
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 1:3 (3:3)

    Ono to bude přeci jenom hodně zajímavé! Viktoria Plzeň sice prohrávala už o dva zápasy, jenomže díky Drmimu je stav opět srovnaný. O osudu celé série tak rozhodne souboj mezi sparťanským JamesemBonym a plzeňským Lakym. Povedene se Viktorii otočit sérii ve svůj prospěch?
     
    18:46
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 1:2 (3:2)

    Jenomže po necelé hodině hry se plzeňská Viktoria dostává zpět do vedení, což pro Johnyho znamená pořádně těžké sousto. Sparta Praha okamžitě přešla na útočnou polovinu.
     
    18:44
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 1:1 (3:2)

    Krátce po startu druhého dějství se Sparta dostává zpět do zápasu, neboť srovnává krok. Pro Johnyho se jedná o psychickou vzpruhu, neboť vstřelil svůj první gól v celé sérii.
     
    18:42
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 0:1 (3:2)

    Do konce prvního poločasu se už neudálo nic závratného, Viktoria si totiž bez problémů střeží hubené vedení. Sparťanský Johny navíc stále čeká na první branku v sérii, povede se mu to ve druhém dějství?
     
    18:36
    AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 0:1 (3:2)

    I šestý zápas nabídl celkem rychlou branku, opět se do vedení dostala plzeňský Drmi. Johnymu celá série moc nevychází, ihned od úvodu musí dotahovat jednobrankové manko.

    David Suchý

    Hrací program:
    17:00 Emerickson (SPA) – Pikej (FCVP) 1:2pp., 2:0

    17:30 Caster (SPA) – Emphaty (FCVP) 1:0, 3:0

    18:00 TheJohny (SPA) – DRMi10 (FCVP) 0:5, 1:3

    18:30 JamesBony (SPA) – T9Laky (FCVP) 1:2, 0:0 (3:5 po pen.)