Košice – B. Bystrica 2:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Detva 5:1 (kon.)
HC Slovan – Trenčín 1:4 (kon.) | Miškovec – Michalovce 2:1 (3:2 po s.n.) | Budapešť – Nové Zámky 1:3 (kon.)
koniec
HK Nitra
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
HK Detva
Piatok 28.02.2020, 18:00Tipos Extraliga (SR) • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    29:24
    Detva dala gól!
    Detva po deviatich sekundách využíva presilovku vďaka gólu TOMÁŠA KLÍMU, ktoré strelou z prvej prekonal domáceho brankára. Asistencie: Frederik Fekiač, Rastislav Gašpar
     
    25:19
    Nitra dala gól!
    Nitra hrá už exibíciu a hostia sú zrelý na uterák. Yellow Horn prihral pred bránku osamotenému LANEOVI SCHEIDLOVI a ten strelou pod brvno prekonal brankára hostí. Asitencie: Colton Yellow Horn, Danil Fominych.
     
    22:15
    Nitra dala gól!
    PATRIK LUŠŇÁK sa s pukom v útočnom pásme preštrikoval z pravej na ľavú stranu, zavrel oči a vystrelil k vzdialenejšej tyčke a prekonal Zalivina. Asistencia: Mitch Versteeg.
     
    08:29
    Nitra dala gól!
    Pupák zachytil puk na modrej čiare, vystal strelu švihom, ktorá skončila na ľavej tyčke a odrazila sa rovno na hokejku LUKÁŠA TÁBIHO a ten si puk spracoval a bekendom poslal do odkrytej bránky. Asistencie: Miroslav Pupák, Patrik Lušňák.
     
    05:33
    Nitra dala gól!
    Lušňák posunul puk v stredom pásme na MITCHA VERSTEEGA, ten sa vybral na útočný výlet a podobným spôsobom ako Buček prekonal Zalivina. Asistencie: Andrej Kollár, Patrik Lušňák.
     
    00:29
    Nitra dala gól!
    SAMUEL BUČEK dostal prihrávku od Šišku do útočného pásma, zbavil sa protihráča a strelou k ľavej žrdi strelil úvodný gól stretnutia. Asistencia: Juraj Šiška.

    Dalibor Sklár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Buček (Šiška), 6. Versteeg (Lušňák, Kollár), 9. Tábi (Pupák, Lušňák), 23. Lušňák (Versteeg), 26. Scheidl (Yellow Horn, Fominych) – 30. Klíma (Fekiač F., Gašpar)


    HK Nitra: Burgart (Šimoch) – McNally, Kubka, Morrison, Mezei, Pupák, Versteeg, Sloboda, Mrázik – Buček, Šiška, Csányi – Fominych, Yellow Horn, Scheidl – Lušňák, Kollár, Tábi – Čaládi, Minárik, Hrušík
    HK Detva: Zalivin (Mosný) – Lalík, Andersons, Gachulinec, Golian, Fekiač F., Jendroľ, Turan – Ščurko, Podešva, Král – Gašpar, Valent, Klíma – Surový, Fekiač V., Ľupták – Čenka, Čacho

    Rozhodca: Fridrich, Lokšík – Valo, Gegáň

    Diváci: 2072