Chabarovsk – Barys 5:0 (kon.) | Vladivostok – Nižnekamsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Riga 4:2 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
HC Dinamo Riga
cz Streda 26.02.2020, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:04 Danil Romancev (SIB) - 4:2
     
    55:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Zatímco hosté přesilovou hru nezužitkovali, mnohem úspěšnější byl Sibir! Ten se totiž dostal k pohodlné kombinaci, po které zakončoval obránce Jokipakka. Jeho ránu ještě lehce tečoval DANIL ROMANCEV, který tak dokázal překonat lotyšského brankáře.
    Asistence: Jyrki Jokipakka, Jukka Peltola.
    50:43 Alexandr ŠAROV - 3:2
     
    50:43
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se vůbec poprvé v tomto duelu dostávají do vedení, navíc otáčejí stav na 3:2! Riga se opět dostala pod menší nápor, při kterém Morozov našel naprosto volného Jokipakku, který navíc u levého kruhu oslovil ALEXANDRA ŠAROVA, jenž svižným zakončením poprvé překonal Liepinse.
    Asistence: Jyrki Jokipakka, Ilja Morozov.
    49:25 Igor MAKAROV - 2:2
     
    49:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Zničehonic se domácí dočkali vyrovnávací branky! Hostující obrana naprosto zaspala při bránění IGORA MAKAROVA, který byl sám před brankářem Salákem. Český brankář se na poslední chvíli roztáhl na brankové čáře, puk přesto skončil za ním. Velký kus práce odvedl také Šaškov, který byl strůjcem parádní nahrávky.
    Asistence: Nikita Šaškov, Konstantin Alexejev.
    30:02 Mikael RUOHOMAA - 1:2
     
    30:02
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jenom využívají přesilovou hru, rázem je to už jen o jednu branku! Dinamo se dostalo pod drtivý tlak, navíc ze strany soupeře přišla tvrdá rána od modré čáry, kterou Salák vyrazil vedle sebe. Tam se nacházel MIKAEL RUOHOMAA, který našel místečko u bližší brankové konstrukce.
    Asistence: Jyrki Jokipakka.
    20:49 Benjamin MARSHALL - 0:2
     
    20:49
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté prožívají velice povedený vstup do druhé třetiny! Riga se totiž usadila v pásmu soupeře, kde se k volnému puku u pravého kruhu dostal obránce BENJAMIN MARSHALL. Jeho nahození bylo velice dobře ukryté, domácí brankář Krasikov vůbec nic neviděl.
    Asistence: Roberts Lipsbergs.
    11:59 Carter ASHTON - 0:1
     
    11:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Do vedení se dostává hostující celek, který poprvé překonal Krasikova! Krasikov nejprve vyrazil střelu z mezikruží, posléze domácí obrana zapomněla naprosto volného CARTERA ASHTONA, který byl sám u zadní tyče. Jeho bleskové zakončení našlo skulinku mezi rukou brankáře.
    Asistence: Benjamin Marshall, Alexandr Protapovič.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 31. Ruohomaa (Jokipakka), 50. I. Makarov (Šaškov, K. Alexejev), 51. Šarov (Jokipakka, Ilja Morozov), 56. Romancev (Jokipakka, J. Peltola) – 12. Ashton (Marshall, Protapovič), 21. Marshall (Lipsbergs)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Loginov (C), Jokipakka, Děmidov, K. Alexejev, Ilja Morozov, Timašov, Jermakov – Milovzorov, Ruohomaa, Šarov – Česalin (A), Sajustov, J. Peltola (A) – Šaškov, I. Makarov, Romancev – N. Korotkov, Zyrianov, A. Jakovlev – Ovčinnikov.
    HC Dinamo Riga: Salák (50. Liepins) – Sotnieks (A), Berglund, Marshall, Mamčics, Gimajev, Balinskis – Ashton (A), Protapovič, Meija – Dārziņš (C), Rēdlihs, Švanenbergs – Džerinš, Pavlovs, Lipsbergs – Lejnieks, Slepec, Berzinš – Gegeris, Batna.

    Rozhodca: Gofman, Soin – Antonov, Šadrin

    Diváci: 5210