Frankfurt – Union Berlín 1:2 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
1:2 (0:0)
1. FC Union Berlín
cz Pondelok 24.02.2020, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Marius Bülter, přichází Felix Kroos.
     
    88
    Marius Bülter se až komicky ukopl ve snaze přihrát do vápna. Chvíli předtím byl tvrdě faulován Andrich a Kohr byl zaslouženě potrestán žlutou kartou.
     
    87
    Frankfurt se ubránil a během pár vteřin si rovněž zajistil rohový kpo. Po centru Kostiće skončil míč u Kamady, který ještě přihrál do zahuštěného prostoru a byl svědkem střely Paciêncii, která šla doprostřed branky na dobře postaveného Gikiewicze.
     
    86
    Z nenápadné akce mohlo vzejít definitivní rozhodnutí! Grischa Prömel se zhruba ze sedmnácti metrů half-volejem opřel do naskákaného míče a Trapp se musel vyšponovat do pravého horního rohu, aby vytěsnil lehce tečovanou střelu na roh.
     
    82
    Hostující útočník Andersson ve vzdušném souboji trefil loktem do hlavy Sebastiana Rodeho a vysloužil si za to čtvrtou kartu v probíhajícím ročníku.
     
    79
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Nějakou čtvrthodinu před koncem zápasu je sníženo na rozdíl jediné trefy! Dominik Kohr odcentroval z pravé strany na Paciênciu, který vsedě vybojoval míč pro Andrého Silvu, jehož chytré patičce pomohla za brankovou čáru teč FLORIANA HÜBNERA.
     
    77
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Christian Gentner, přichází Grischa Prömel.
     
    71
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Evan N'Dicka, přichází Sebastian Rode.
     
    69
    Domácí se mohli okamžitě vrátit do hry o body! Na konci svižné kombinační akce byl Gonçalo Paciência, který měl před sebou už jenom Gikiewicze, ale ten ho v největší šanci Frankfurtu z bezprostřední blízkosti nohou vychytal.
     
    67
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    S Eintrachtem to začíná vypadat hodně špatně! I v tomto případě to byl hodně laciný inkasovaný gól, když Trapp vyrazil přízemní centr Ingvartsena k EVANU N´DICKOVI a ten si nešikovně srazil balón do vlastní branky.
     
    66
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Erik Durm, přichází André Silva.
     
    66
    Paciência se znovu neukázal v nejlepším světle. V boji o výkop Trappa u středového kruhu fauloval Hübnera za žlutou kartu.
     
    63
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Yunus Malli, přichází Marcus Ingvartsen.
     
    50
    Pár vteřin rozehrávce došlo na třetí napomínání na straně Unionu. Za ostřejší zákrok ve středu hřiště je potrestán Yunus Malli.
     
    49
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Hosté jdou krátce po změně stran do vedení! Abraham s vybíhajícím Trappem udělali obrovskou chybu v komunikaci. Na levém kraji pokutového území společně doslova nechali míč Lenzovi a ten jednoduše našel před prázdnou brankou skórujícího SEBASTIANA ANDERSSONA.
     
    45+1
    Největší šance Frankfurtu! Kamada roztáhl hru doleva na N´Dicku, jehož centr odvracel Hübner a nechybělo moc, aby si po špatné domluvě s Gikiewiczem vstřelil vlastní gól.
     
    44
    Florian Hübner zaznamenal už několikátý faul, který odnesl Gonçalo Paciência. V tomto případě už se to neobešlo bez jeho druhé žluté karty v sezóně.
     
    39
    Julian Ryerson přišlápl Hasebeho nohu a v devětatřicáté minutě se stal prvním potrestaným hráčem tohoto zápasu. Tím druhým se hned vzápětí stal za nesportovní odkopnutí míče Kamada.

    Michal Břuchanský

    Góly: 79. Hübner (vla.) – 49. Andersson (Lenz), 67. N'Dicka (vla.)

    Karty:   39. Kamada (FRN), 66. Paciência (FRN), 88. Kohr (FRN) – 39. Ryerson (UNB), 44. Hübner (UNB), 50. Malli (UNB), 82. Andersson (UNB)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 11:3. Rohy: 14:6. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 10:15.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – Chandler, D. Abraham (C), Hinteregger, N'Dicka (71. Rode) – Hasebe, Kohr – Durm (66. André Silva), Kamada, Kostić – Paciência.
    Náhradníci: Rönnow – Ćavar, Cetin, de Guzmán, Gaćinović, Rode, André Silva, Sow, A. Touré.

    1. FC Union Berlín: Gikiewicz – Friedrich (C), Hübner, Subotić – Ryerson, Andrich, Gentner (77. Prömel), Lenz – Malli (63. Ingvartsen), Bülter (90. Kroos) – Andersson.
    Náhradníci: Nicolas – Becker, Ingvartsen, Kroos, Polter, Prömel, Reichel, Ujah, Parensen.

    Rozhodca: Aytekin – Dietz, Beitinger