Frankfurt – Union Berlín 1:2 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
1:2 (0:0)
1. FC Union Berlín
cz Pondelok 24.02.2020, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Marius Bülter se až komicky ukopl ve snaze přihrát do vápna. Chvíli předtím byl tvrdě faulován Andrich a Kohr byl zaslouženě potrestán žlutou kartou.
     
    82
    Hostující útočník Andersson ve vzdušném souboji trefil loktem do hlavy Sebastiana Rodeho a vysloužil si za to čtvrtou kartu v probíhajícím ročníku.
     
    66
    Paciência se znovu neukázal v nejlepším světle. V boji o výkop Trappa u středového kruhu fauloval Hübnera za žlutou kartu.
     
    50
    Pár vteřin rozehrávce došlo na třetí napomínání na straně Unionu. Za ostřejší zákrok ve středu hřiště je potrestán Yunus Malli.
     
    44
    Florian Hübner zaznamenal už několikátý faul, který odnesl Gonçalo Paciência. V tomto případě už se to neobešlo bez jeho druhé žluté karty v sezóně.
     
    39
    Julian Ryerson přišlápl Hasebeho nohu a v devětatřicáté minutě se stal prvním potrestaným hráčem tohoto zápasu. Tím druhým se hned vzápětí stal za nesportovní odkopnutí míče Kamada.

    Michal Břuchanský

    Góly: 79. Hübner (vla.) – 49. Andersson (Lenz), 67. N'Dicka (vla.)

    Karty:   39. Kamada (FRN), 66. Paciência (FRN), 88. Kohr (FRN) – 39. Ryerson (UNB), 44. Hübner (UNB), 50. Malli (UNB), 82. Andersson (UNB)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 11:3. Rohy: 14:6. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 10:15.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – Chandler, D. Abraham (C), Hinteregger, N'Dicka (71. Rode) – Hasebe, Kohr – Durm (66. André Silva), Kamada, Kostić – Paciência.
    Náhradníci: Rönnow – Ćavar, Cetin, de Guzmán, Gaćinović, Rode, André Silva, Sow, A. Touré.

    1. FC Union Berlín: Gikiewicz – Friedrich (C), Hübner, Subotić – Ryerson, Andrich, Gentner (77. Prömel), Lenz – Malli (63. Ingvartsen), Bülter (90. Kroos) – Andersson.
    Náhradníci: Nicolas – Becker, Ingvartsen, Kroos, Polter, Prömel, Reichel, Ujah, Parensen.

    Rozhodca: Aytekin – Dietz, Beitinger