Liverpool – West Ham 3:2 (kon.)
koniec
Liverpool FC
3:2 (1:1)
West Ham United
Pondelok 24.02.2020, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
    81. Sadio Mané (LIV) - 3:2
     
    81
    Liverpool dal gól!
    Domáci otáčajú skóre a dostávajú sa znovu do vedenia! Gomez vystihol odkop hostí a oblúčikom za obranu West Hamu okamžite poslal do šestnástky Alexander-Arnolda. Ten loptu okolo vybiehajúceho brankára Fabiańského vrátil do bránkoviska, odkiaľ ju bez problémov dorazil do odkrytej brány West Hamu SADIO MANÉ.
    68. Mohamed Salah (LIV) - 2:2
     
    68
    Liverpool dal gól!
    Domáci po veľkej chybe brankára West Hamu vyrovnávajú! Robertson prenikol po ľavej strane k šestnástke hostí a prihrávkou do druhej vlny našiel voľného MOHAMEDA SALAHA. Ten vystrelil po zemi z prvej priamo na Fabiańského, gólmanovi hostí ale lopta prešla pri zákroku pomedzi ruky a nohy do siete.
    54. Pablo Fornals (WHU) - 1:2
     
    54
    West Ham United dal gól!
    Šok pre Anfield Road, hostia otáčajú skóre! Postupný útok hostí ukončil centrom z pravej strany Rice a jeho pas doletel do stredu šestnástky na nepochopiteľne neobsadeného PABLA FORNALSA. Ten loptu netrafil ideálne, i tak ju ale dokázal strelou po zemi z voleja nasmerovať k pravej tyči domácej brány.
    12. Issa Diop (WHU) - 1:1
     
    12
    West Ham United dal gól!
    Hostia rýchlo vyrovnávajú! Snodgrass nacentroval na prednú tyč na hranicu bránkoviska, kde sa pred brániaceho hráča Liverpoolu dostal ISSA DIOP. Ten potom prudkou hlavičkou nasmeroval loptu k zemi k ľavej tyči a aj keď si i gólman pri tomto góle na loptu siahol, tak napriek jeho zákroku prešla až do siete.
    9. Georginio Wijnaldum (LIV) - 1:0
     
    9
    Liverpool dal gól!
    Domáci rýchlo otvárajú skóre! Firminovu strelu zvnútra šestnástky hráč West Hamu zablokoval na pravé krídlo k Alexander-Arnoldovi, ktorý presným centrom do stredu pokutového územia West Hamu našiel voľného GEORGINIA WIJNALDUMA. Ten loptu nasmeroval k pravej tyči a aj keď si brankár hostí Fabiański na loptu siahol, tak ju už vyraziť nedokázal.

    Michal Sadlek

    Góly: 9. Wijnaldum, 68. M. Salah, 81. Mané – 12. Diop, 54. Fornals

    Karty:   51. Rice (WHU), 66. Diop (WHU), 80. Noble (WHU)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 10:2. Rohy: 16:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 4:10.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Joe Gomez, V. van Dijk (C), Robertson – Keïta (57. Oxlade-Chamberlain), Fabinho, Wijnaldum – M. Salah, Firmino, Mané (90+1. Matip).
    Náhradníci: Adrián – Lovren, Matip, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Minamino, Origi.

    West Ham United: Fabiański – Ngakia, Diop, Ogbonna, Cresswell – Rice – Snodgrass (84. Bowen), T. Souček (47. Fornals), Noble (C), Anderson (65. Haller) – Antonio.
    Náhradníci: Randolph – Balbuena, Zabaleta, Lanzini, Fornals, Bowen, Haller.

    Rozhodca: Moss – Perry, Smart

    Diváci: 53 313