Carolina – NY Rangers 2:5 (kon.) | NY Islanders – Detroit 4:1 (kon.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Dallas – St. Louis 1:5 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:5 (kon.) | Calgary – Boston 3:4 (kon.)
Anaheim – Colorado 0:1 (kon.) | NJ Devils – Washington 3:2 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Buffalo 2:5 (kon.)
koniec
Calgary Flames
3:4 (3:3, 0:1, 0:0)
Boston Bruins
cz Sobota 22.02.2020, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    20:52 Brad MARCHAND - 3:4
     
    20:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi se poprvé v utkání ujímají vedení! Od modré čáry nahodil Carlo a parádní tečí se prezentoval BRAD MARCHAND, brankář neměl šanci na změnu směru reagovat. Asstence: Brandon Carlo a Torey Krug.
    12:20 Charlie COYLE - 3:3
     
    12:20
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Kuhlman skvělou nahrávkou vyslal do samostatného úniku CHARLIEHO COYLA, který Talbotovi udělal blafák do forhendu a poté neomylně zavěsil pod horní tyč! Asistence: Karson Kuhlman a Anders Bjork.
    06:12 Patrice BERGERON - 3:2
     
    06:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bláznivý zápas pokračuje. A opět hrál hlavní roli odraz od zadního mantinelu. A znovu po ráně Davida Pastrňáka, úspěšným dorážejícím byl rovněž ten stejný hráč, PATRICE BERGERON. Překvapený Talbot vůbec nereagoval. Asistence: David Pastrňák a Brad Marchand.
    03:23 Johnny GAUDREAU - 3:1
     
    03:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Neskutečné věci se dějí ve Scotiabank Saddlehome v úvodních minutách! Plameny znovu vedou o dvě branky, když do pásma pronikl JOHNNY GAUDREAU a při snaze nahrávat si černou gumu smolně srazil do vlastní branky David Krejčí! Asistence: Elias Lindholm.
    02:58 Patrice BERGERON - 2:1
     
    02:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přichází odpověď jak se sluší a patří! Pastrňákovo nahození nebylo přesné, avšak stejně jako při prvním gólu Calgary se kotouč odrazil od mantinelu před bránu. Marchand minul, ale PATRICE BERGERON už se nemýlil! Asistence: David Pastrňák a Charlie McAvoy.
    02:34 Mikael BACKLUND - 2:0
     
    02:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Další gól v síti Haláka! Tkachuk o mantinel vyslal spoluhráče do přečíslení dvou proti jednomu. Rieder vybídl ke skórování MIKAELA BACKLUNDA, jenž propálil marně se přesunujícího slovenského gólmana. Asistence: Tobias Rieder a Matthew Tkachuk.
    00:20 Mikael BACKLUND - 1:0
     
    00:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To je rychlost! Uběhlo dvacet vteřin a Plameny vedou! Po nahození Hanifina se puk od zadního mantinelu odrazil k Anderssonovi, který ještě trefil tyčku, MIKAEL BAKLUND už ale mířil přesně! Asistence: Rasmus Andersson a Noah Hanifin.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 1. Backlund (R. Andersson, Hanifin), 3. Backlund (Rieder, M. Tkachuk), 4. J. Gaudreau (E. Lindholm) – 3. Bergeron (Pastrňák, McAvoy), 7. Bergeron (Pastrňák, Marchand), 13. Coyle (Kuhlman, Bjork), 21. Marchand (Carlo, Krug)


    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – R. Andersson, Hanifin, Mi. Stone, Brodie, Jelesin, Kylington – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – M. Tkachuk (A), Backlund (A), Mangiapane – Dubé, S. Bennett, Lucic – Rieder, Jankowski, D. Ryan.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Heinen, Krejčí (A), DeBrusk – Kuhlman, Coyle, Bjork – Wagner, Kuraly, Blidh.

    Rozhodca: McIsaac, Rank – Suchánek, Gawryletz

    Diváci: 19 289