Novosibirsk – Soči 2:3 (2:3 po s.n.) | Jekaterinburg – Helsinki 3:4 (kon.) | Ufa – S.Moskva 2:5 (kon.)
Čerepovec – Red Star Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavľ – Dinamo Minsk 4:1 (kon.) | Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 4:0 (kon.)
Novgorod – Petrohrad 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 2:3 (kon.) | Omsk – Vladivostok 5:2 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Kazaň 1:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Barys Nur-Sultan
cz Štvrtok 13.02.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Sorokin už je na střídačce a CSKA se snaží vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
    52:56 Darren DIETZ - 2:3
     
    52:56
    Barys právě vstřelil branku!
    Barys si znovu bere zpět své ztracené vedení a pár minut před koncem se přibližuje triumfu! DARREN DIETZ nakonec vyšperkoval svůj dnešní výkon, podpořil útočnou akci hostujícího celku a díky skvělému pohybu se zapsal na listinu střelců! Asistence: Corban Knight, Linus Videll.
    48:14 Klas DAHLBECK - 2:2
     
    48:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek se nakonec dočkal vyrovnávací branky! Domácí klub se totiž usadil v útočném pásmu a KLAS DAHLBECK dopravil kotouč za záda brankáře! Asistence: Linden Vey, Mat Robinson.
     
    36:20
    Také CSKA si nyní zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za sekání dostává Dietz.
    35:49 Linus VIDELL - 1:2
     
    35:49
    Barys právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! LINUS VIDELL dostal přihrávku na levý kruh, zakončil zápěstím a trefil mezírku mezi betonem a rukou brankáře! Asistence: Corban Knight, Atte Ohtamaa.
     
    34:44
    Hosté si zahrají první přesilovku. Domácí střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    32:10
    Hostující brankář se skvěle roztáhl na brankovišti a zastavil hned dvě nebezpečné dorážky!
     
    22:05
    Hostující brankář vytáhl vynikající zákrok! Před klecí Barysu totiž Slepyšev tečoval nahození od modré čáry, ale hostující brankář vytáhl výborný zákrok!
    18:19 Corban KNIGHT - 1:1
     
    18:19
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě před přestávkou dočkali vyrovnání! Kazašský celek předvedl ukázkový přechod do útoku. Na přihrávku na levou stranu si sjel CORBAN KNIGHT a pohotovou střelou překonal Sorokina! Asistence: Leonid Metalnikov, Iiro Pakarinen.
    12:08 Sergej TOLČINSKIJ - 1:0
     
    12:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí CSKA se dostává do vedení ze své první velké šance v utkání! SERGEJ TOLČINSKIJ si sjel na přihrávku do útočného pásma, podíval se na postavení brankáře a střelou na přední tyč otevřel skóre! Asistence: Linden Vey, Alexej Marčenko.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 13. Tolčinskij (Vey, A. Marčenko), 49. Dahlbeck (Vey, M. Robinson) – 19. Knight (Metalnikov, Pakarinen), 36. Videll (Knight, Ohtamaa), 53. Dietz (Knight, Videll)


    CSKA Moskva: Sorokin (Lars Johansson) – Nesterov, Blažijevskij, A. Marčenko, Naumenkov, M. Robinson, Dahlbeck, Čmychov – Slepyšev, M. Kempe, Kaprizov – Tolčinskij, Vey, Grigorenko – Okulov, Šalunov, Svetlakov – P. Karnauchov, Kalinin, Sorkin.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (Kudrjavcev) – Svedberg, Ohtamaa, Dietz, Metalnikov, Makljukov, Blacker, Orechov – Knight, Videll, Pakarinen – Michajlis, Valk, R. Starčenko – Akolzin, Boyd, Ševčenko – Šestakov, Gurkov, Sagadejev.

    Rozhodca: Bělov, Gofman – Stroganov, Parikov