Buffalo – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Anaheim 3:2 (po pr.) | Tampa Bay – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Florida – Vegas 2:7 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 0:5 (kon.) | NY Islanders – LA Kings 5:3 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:2 (kon.)
Calgary – Nashville 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:6 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
4:2 (3:0, 0:1, 1:1)
Vancouver Canucks
cz Piatok 07.02.2020, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Antoine ROUSSEL - 4:2
     
    58:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se ještě jednou prosazují, i tentokrát v početní výhodě. Zack MacEwen sice ještě netrefil letící kotouč, ale ten se odrazil od výstroje gólmana, kam si sjel ANTOINE ROUSSEL, jenž v dostal puk do odkryté části branky. Asistence: Tyler Myers a Alexander Edler.
    54:33 Zach PARISE - 4:1
     
    54:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté ale využívají početní výhodu a rozhodují o svém dnešním vítězství! Jared Spurgeon nabil na modrou, odkud přišla střela, kterou tečoval Christopher Tanev do ZACHA PARISE. Ten se nejrychleji zorientoval v brankovišti a poslal ležící puk do odkryté sítě. Asistence: Ryan Suter a Jared Spurgeon.
    30:33 J. T. Miller - 3:1
     
    30:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté dostali k dispozici početní výhodu, kterou využívají a stahují náskok soupeře na dvě branky! J. T. MILLER se rozjel už ze svého obranného pásma, kdy se dostal s pukem do levého kruhu. Odtud vyslal ránu zápěstím, která se odrazila od zadní tyče do sítě! Asistence: Quinn Hughes a Jacob Markström.
    16:20 Kevin FIALA - 3:0
     
    16:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wilds se dnes prosazují i v početní výhodě a zde to začíná vypadat na debakl pro hosty, kteří pohrávají už o tři góly! KEVIN FIALA se dostal s kotoučem na vrcholek kruhu, odkud parádní ranou vymetl pavouky ve vzdálenější šibenici. Asistence: Brad Hunt a Ryan Donato.
    10:39 Ryan HARTMAN - 2:0
     
    10:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jenže Markström nepředvedl zrovna přesvědčivý odpal kotouče o zadní mantinel, čímž nechal své soupeře vlastně skórovat! Mikko Koivu totiž tento puk získal a poslal ho rovnou před branku, kam si sjel RYAN HARTMAN, jenž měl jednoduchou pozici. Hostující gólman se nestihl vrátit do pořádné pozice. Asistence: Mikko Koivu.
    06:01 Brad HUNT - 1:0
     
    06:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí sice početní výhodu nevyužili, ale o pár sekund později se už prosazují! BRAD HUNT si potáhl kotouč z modré do lepší střelecké pozice a vyslal svižnou ránu zápěstím. Tu navíc tečoval jeden ze soupeřů mimo dosah hostujícího brankáře! Asistence: Kevin Fiala a Luke Kunin.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 7. Hunt (Fiala, Kunin), 11. Hartman (M. Koivu), 17. Fiala (Hunt, Donato), 55. Parise (Suter, Spurgeon) – 31. J. T. Miller (Q. Hughes, Markström), 59. Roussel (T. Myers, Edler)


    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – Zuccarello, E. Staal, Parise – Fiala, Kunin, Zucker – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, M. Koivu, Donato.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Stecher, Edler, Ch. Tanev, Q. Hughes, T. Myers, Fantenberg – Eriksson, Horvat, Pearson – Boeser, J. T. Miller, Virtanen – Gaudette, Roussel, B. Sutter – Beagle, Schaller, MacEwen.

    Diváci: 17 191