Buffalo – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Anaheim 3:2 (po pr.) | Tampa Bay – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Florida – Vegas 2:7 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 0:5 (kon.) | NY Islanders – LA Kings 5:3 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:2 (kon.)
Calgary – Nashville 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:6 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Colorado Avalanche
cz Piatok 07.02.2020, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:38 J. T. Compher - 1:4
     
    43:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je to o tři branky. Hosté ujeli do přečíslení dvou na jednoho a J. T. COMPHER vzal celou situaci na sebe. Trefil se přesně k bližší tyči a s Ottawou to začíná vypadat zle. Asistence: Cale Makar, Ryan Graves.
    28:03 Cale MAKAR - 1:3
     
    28:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jednodušše sehraná přesilovka končí třetí brankou Colorada. Nathan MacKinnon našel na druhé straně Mikko Rantanena, který nabil na modrou CALU MAKAROVI. Ten se opřel do střely z první a propálil naprosto vše. Asistence: Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen.
    24:08 Matt NIETO - 1:2
     
    24:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté opět vedou. Celá akce začal už v obranném pásmu Avalanche. Postupným útokem se Avs dostali až k Högbergovi. Konkrétně Pierre-Édouard Bellemare, který našel přesnou přihrávkou na levé straně najíždějícího MATTA NIETA, jenž prostřelil domácího gólmana. Asistence: Pierre-Édouard Bellemare, Tyson Jost.
    19:10 Brady TKACHUK - 1:1
     
    19:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators se radují ze třetí střely na branku! Landeskog ztratil kotouč na útočné modré, kde se ho chopil Chris Tierney. Ten našel rozjetého BRADYHO TKACHUKA, jenž svůj únik zakončil přesnou střelou k tyči. Asistence: Chris Tierney Connor Brown.
    07:57 Valerij NIČUŠKIN - 0:1
     
    07:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Chybu v rozehrávce Ottawy hosté využívají naprosto s přehledem. André Burakovsky našel mezi kruhy úplně volného VALERIJE NIČUŠKINA, který zamířil naprosto přesně. Asistence: André Burakovsky.

    Aleš Skok

    Góly a asistencie: 20. B. Tkachuk (Tierney, Co. Brown) – 8. Ničuškin (Burakovsky), 25. Nieto (Bellemare, Jost), 29. Makar (MacKinnon, Rantanen), 44. Compher (Makar, Graves)


    Ottawa Senators: M. Högberg (C. Anderson) – Chabot, Hainsey, Borowiecki, DeMelo, Reilly, N. Zajcev – B. Tkachuk, Pageau, Co. Brown – N. Paul, Tierney, Duclair – Ennis, Anisimov, Batherson – Chlapík, White, Sabourin.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – Graves, Makar, Girard, E. Johnson, Cole, Zadorov – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Ničuškin, Kadri, Burakovsky – Nieto, Jost, Donskoi – Calvert, Bellemare, Compher.

    Rozhodca: Skilliter, Luxmore – Daisy, Smith

    Diváci: 11465