Buffalo – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Anaheim 3:2 (po pr.) | Tampa Bay – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Florida – Vegas 2:7 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 0:5 (kon.) | NY Islanders – LA Kings 5:3 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:2 (kon.)
Calgary – Nashville 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:6 (kon.)
koniec
New York Islanders
5:3 (0:2, 2:1, 3:0)
Los Angeles Kings
cz Piatok 07.02.2020, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Anders LEE - 5:3
     
    59:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po střele Martineze do brusle obránce domácí vyhodili puk do zadního mantinelu a ten se potom odrazil. ANDERS LEE přetlačil obránce a bekhendem do prázdné branky ukončil naděje Los Angles. Asistence: Brock Nelson.
     
    57:48
    Hosté jdou do powerplay!
    52:10 Kieffer BELLOWS - 4:3
     
    52:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders otáčí průběh zápasu. Lee vypálil křížem zleva. Brassard neuspěl bekhendovou dorážkou a zdálo se být hotovo. Jenže KIEFFER BELLOWS zleva z obrovského úhlu poslal puk do prázdné brány za dezorientovaného Quicka. Vstřelil tak svůj druhý gól v utkání. Asistence: Derick Brassard, Anders Lee.
     
    51:03
    Todd McLellan to vůbec nechápe, ale Doughty (LAK) bude vyloučený za hrubost... Z pohledu rozhodčích se jedná se o dvouminutový trest.
     
    51:03
    Cizikas (NYI) a Martinez (LAK) si něco pověděli před hostující branku a potom už šly rukavice dolů. Vyrovnaná bitka, nakonec na zemi skončil obránce Los Angles.
     
    47:55
    První přesilovka domácích v zápase! Walker (LAK) si při soupeřově nahrávce zprava na zadní tyč pomohl háčkem proti Dal Collemu.
     
    43:54
    Hosté zase chybovali v rozehrávce a najednou měl Brassard tutovku, jenže bekhendem do levé ruky Quicka ji prostě nedal...
    40:23 Matt MARTIN - 3:3
     
    40:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Isles vyrovnávají z 1:3 na 3:3. Cizikas si odvedl své na tsředu. Potom Pulock nahrál na pozici levého beka Toewsovi, ten vystřelil. Quick zasáhl levou nohou, ale než se stihl Doughty zorientovat, tak MATT MARTIN před jeho očima dorazil puk bekhendem k pravé tyči. Asistence: Devon Toews, Ryan Pulock.
     
    36:02
    Beuavillier (NYI) sekl na polovině hřiště Kopitara a do ruky a hosté mají k dispozici další přesilovku, publikum vše doprovází bučením.
     
    32:54
    Barzal (NYI) hákoval Browna za svou brankou a pyká.
    30:22 Kieffer BELLOWS - 2:3
     
    30:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to teda klobouček! Isles vykombinovali obranu soupeře až do kuchyně! Brassard přihrál zprava mezi kruhy Beauvillierovi a ten ještě všechno vyšperkoval pasem na levou stranu podél bránící dvojice Lizotte – MacDermid, KIEFFER BELLOWS tak vstřelil do prázdné brány svůj první gól v kariéře v zápase NHL. Asistence: Anthony Beauvillier, Derick Brassard.
     
    27:54
    Další chyba v rozehře Isles, Doughty vypálil a Brown mohl skórovat, stačilo přelstít pravý položený beton Greisse.
    27:09 Trevor LEWIS - 1:3
     
    27:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá lajna Kings se prosazuje! Dobson udělal hrubici v rozehře. Amadio si stáhl na levém kruhu nahrávku Huttona ze středu a nahrál na hranici brankoviště, kde TREVOR LEWIS uklízel do prázdné branky před zraky chybujícího obránce domácích. Asistence: Michael Amadio, Ben Hutton.
    21:40 Michael Dal Colle - 1:2
     
    21:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí vyhráli buly na levém kruhu, Leddy objel branku a o mantinel nahrál na modrou čáru Boychukovi, jeho nástřel do brankoviště se odrazil od brusle MICHAELA DAL COLLEHO do sítě. Dal Colle tou dobou stál za zády Quicka a ten o něm vůbec nevěděl. Asistence: Johnny Boychuk, Nick Leddy.
     
    19:25
    Největší šance Isles v této třetině, Pulock viděl na pravém kruhu, že na středu je před brankou úplně volný Lee. Toho tam obrana nechala osamoceného, ale domácí kapitán si nezpracoval puk.
    17:20 Alex IAFALLO - 0:2
     
    17:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nelson zaváhal a na hranici vlastní obranné modré čáry pod tlakem aktivního Kopitara a veškerých rozpaků Isles využil ALEX IAFALLO k zakončení z levého kruhu mezi nohy brankáře. Bez asistence.
    10:20 Ben HUTTON - 0:1
     
    10:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kempe zaútočil po levé straně, natáhl na sebe bránícího Pulocka. Mezitím mu sjel na střed BEN HUTTON a zápěstím prostřelil Greisse, který se víceméně vůbec nepohnul. Hutton dává svou třetí branku v této sezoně. Asistence: Adrian Kempe, Blake Lizotte.

    Vít Muzikář

    Góly a asistencie: 22. Dal Colle (Boychuk, Leddy), 31. Bellows (Beauvillier, Brassard), 41. M. Martin (D. Toews, Pulock), 53. Bellows (Brassard, Lee), 60. Lee (B. Nelson) – 11. B. Hutton (A. Kempe, Lizotte), 18. Iafallo, 28. Lewis (Amadio, B. Hutton)


    New York Islanders: Greiss (Varlamov) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Boychuk (A), Dobson – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Dal Colle, Brassard, Bellows – Komarov, Cizikas, M. Martin.
    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Martinez, Roy, B. Hutton, Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, J. Carter (A), Grundström – Wagner, Lizotte, A. Kempe – Lewis, Amadio, Prochorkin.

    Rozhodca: Meier, South – MacPherson, Racicot

    Diváci: 11 108