Sampdoria – Neapol 2:4 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
2:4 (1:2)
SSC Neapol
cz Pondelok 03.02.2020, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • Talianska Seria A • 22. kolo
Predzápasové kurzy
    90+8. Dries MERTENS - 2:4
     
    90+8
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna branka pro hostující celek, o vítězi je tak rozhodnuto! Za padajícím míčem se vydal domácí brankář Audero, který ho ovšem hlavou odvracel pouze na před sebou stojícího DRIESE MERTENSE, jenž z dálky uklidil míč do prázdné branky.
    83. Diego DEMME - 2:3
     
    83
    Neapol právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jenom dostávají zpět do vedení! Insigne si uvnitř pokutového území seběhl na zpětnou nahrávku, po které zkoušel zakončit z otočky. Jeho rána však trefila před sebou stojícího protihráče, k míči se však poté dostal DIEGO DEMME, který přesně zamířil do prázdné branky.
    73. Manolo GABBIADINI - 2:2
     
    73
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Až nyní je skutečně vyrovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil MANOLO GABBIADINI, který zvolil prudké zakončení k pravé tyči, na které si Meret dokázal sáhnout, střelu však nevytěsnil.
    26. Fabio QUAGLIARELLA - 1:2
     
    26
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Jenomže tu máme kontaktní branku z pohledu domácích! K hranici pokutového území se snášela vzdušná nabídka, na kterou by hostující Hysaj zřejmě dosáhl. Jenomže místo obranného zákroku podklouzl, což vedlo k fantastickému voleji v podání kapitána FABIA QUAGLIARELLY.
    16. Eljif ELMAS - 0:2
     
    16
    Neapol právě vstřelila branku!
    A ten přináší druhý přesný zásah pro Neapol! Exekuce rohového kopu se totiž z pravé strany ujal Zieliński, kterému se uvnitř pokutového území povedlo najít Di Lorenza, jenž ještě prodlužoval za sebe. Tam se nacházel ELIF ELMAS, jenž překonal brankáře Audera.
    3. Arkadiusz MILIK - 0:1
     
    3
    Neapol právě vstřelila branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli čekat vůbec dlouho! Zieliński si na levém křídle přichystal velice přesný centr, kterým u hranice malého vápna našel ARKADIUSZE MILIKA, jehož hlavičkový pokus směřoval mimo dosah brankáře Audera.

    David Suchý

    Góly: 26. Quagliarella (Ekdal), 73. Gabbiadini (pen.) – 3. Milik (P. Zieliński), 16. Elmas (Di Lorenzo), 83. Demme, 90+8. D. Mertens

    Karty:   43. Jankto (SMD), 47. Ekdal (SMD), 58. G. Ramírez (SMD), 87. Linetty (SMD) – 43. Elmas (NEA), 90+3. Demme (NEA), 90+5. Politano (NEA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 10:10. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:6.
    Sampdoria Janov: Audero – Thorsby, Tonelli, Colley, Augello – Linetty, Ekdal, Jankto (79. Vieira) – G. Ramírez (68. Maroni) – Quagliarella (C) (75. Bonazzoli), Gabbiadini.
    Náhradníci: Falcone, Seculin – É. Barreto, Chabot, Léris, Maroni, Murru, Vieira, Bonazzoli, Bertolacci, La Gumina, Askildsen.

    SSC Neapol: Meret – Hysaj, Manolas, Di Lorenzo, Rui – P. Zieliński, Lobotka (61. Demme), Elmas (79. Politano) – Callejón (72. D. Mertens), Milik, L. Insigne (C).
    Náhradníci: Karnezis, Ospina – Allan, Demme, Koulibaly, F. Llorente, Lozano, Luperto, Nikola Maksimović, D. Mertens, Politano.

    Rozhodca: La Penna – Passeri, Longo