Tambov – Slovácko 0:3 (kon.) | Örebro – Plzeň 0:3 (kon.)
koniec
Örebro SK
0:3 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
cz Pondelok 03.02.2020, 15:00 • Estepona, Španělsko • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Svěřenci Adriána Guľy devátý tým loňského ročníku švédské nejvyšší soutěže celý zápas jasně přehrávali, ale opravdu nebezpeční začali být až v závěrečné dvacetiminutovce, kdy naskočila téměř celá nová jedenáctka. Örebro výborně bránilo do jednasedmdesáté minuty, pak nechalo Plzeňany třikrát úplně volné a z toho pramenily dvě trefy Beauguela a jedna od Aleše Čermáka. (17:05:24)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Kevin Wright je jedním z mála, který vydržel na hřišti od začátku až do této chvíle. Není se tak divit, že právě jeho nyní trápí křeče.
    89. Jean-David BEAUGUEL - 0:3
     
    89
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec je z toho poměrně jednoznačná záležitost! Třetí gól ve švédské síti jde jednoznačně na vrub Janssonovi, který nebezpečně vyrazil Kayambův centr před sebe a JEAN-DAVID BEAUGUEL už to měl při dorážce hodně jednoduché.
    87. Aleš ČERMÁK - 0:2
     
    87
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pár minut před koncem je o vítězi definitivně rozhodnuto! Kayamba se rozhodl přenechat míč Radimu Řezníkovi a ten po svém nástupu zapsal už druhou asistenci, když svým centrem objevil volného ALEŠE ČERMÁKA. Plzeňský záložník byl na začátku celé akce a z lehce akrobatické pozice si ji i zakončil.
     
    86
    Brabcovi neprošel ostřejší zákrok ve středovém kruhu. Plzeňská obrana pak ale znovu neměla sebemenší problém s opětovným ziskem balónu.
     
    85
    David Limberský stihl za pár minut na hřišti už několik parádních fines. Nyní pomohl rozjet akci, na jejímž konci se míč odrazil od Hořavy do autu.
     
    83
    Plzeňští opět aktivně napadali. Hořava to tentokrát trochu přehnal s důrazem, nicméně švédský celek se vzápětí daleko nedostal.
     
    82
    Arvid Brorsson zablokoval Beauguela a ten se kvůli tomu nemohl dostat k běžící přihrávce od Kovaříka. Následuje rozehrávka od branky Örebro.
     
    81
    Wright vhodil míč na rozběhnutého Bergmarka, jenže ten si mizerným prvním dotekem předkopl míč až k Jindřichu Staňkovi.
     
    80
    Hejda pouštěl dlouhý nákop švédského týmu k Staňkovi, který si však nemohl dovolit míč chytit do rukou a raději ho zakopl mimo hrací plochu.
     
    79
    Jean-David Beauguel sklepl míč na Kalvacha, kterého tělem snadno odstavil od balónu Hjerstrand. O nedovolený zákrok se rozhodně nejednalo.
     
    78
    Kayamba u pravé postranní čáry krotil dlouhý pas tak dlouho, až sám vycestoval s míčem do autu. Plzni to však vadit nemusí, protože si ho okamžitě vybojovala zpět.
     
    77
    Závěrečnou čtvrthodinu stráví na hřišti také Niclas Bergmark. Dopracováno má Amin.
     
    76
    Západočeši si dali záležet s výstavbou útočné akce. Limberský nakonec patičkou našel Hořavu a toho okamžitě poslal na zem Gerzić.
     
    75
    Nordin Gerzić měl obstarat rozehrávku po drobném faulu Čermáka. Balón však nakopl do nejbližšího protihráče a míč zůstává daleko od Staňkovy branky.
     
    74
    Další dvě změny na straně Örebro. Na výborně připravený pažit vkročili za Björnquista s Björndahlem David Seger a Arvid Brorsson.

    Michal Břuchanský

    Góly: 71. Beauguel, 87. Čermák, 89. Beauguel

    Karty:   43. Björndahl (ORB), 43. Mårtensson (ORB) – 7. Havel (PLZ), 14. Chorý (PLZ), 30. Hubník (PLZ)


    Örebro SK: Jansson (C) – Björnquist (75. Brorsson), Granlund, Hjertstrand, Wright – Larsson, Collander, Mårtensson (46. Gerzić), Amin (77. Bergmark), Book – Björndahl (75. Seger).
    Náhradníci: McGuire – Brorsson, Andersson, Bergmark, Ali, Björkman, Gerzić, Ajdarević, Seger, Milleskog.

    FC Viktoria Plzeň: Staněk (C) – Havel (69. Řezník), Hubník (69. Hejda), Pernica (69. Brabec), Hloušek (69. Limberský) – Mihálik (69. Kovařík), Herc (69. Kalvach), Bucha (46. Hořava), Janošek (69. Čermák), Kopic (69. Kayamba) – Chorý (69. Beauguel).
    Náhradníci: Řezník, Hejda, Brabec, Limberský, Kovařík, Kalvach, Hořava, Čermák, Kayamba, Beauguel.

    Rozhodca: Saggi – Isaksen, Tullekopp