Buffalo – Montreal 1:3 (kon.) | NJ Devils – Nashville 5:6 (1:2 po s.n.) | Arizona – LA Kings 2:3 (po pr.)
po s.n. (1:2)
New Jersey Devils
5:6 (1:2, 3:1, 1:2 - 0:0)
Nashville Predators
cz Piatok 31.01.2020, 01:30 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Matt DUCHENE - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je MATT DUCHENE.
    49:57 Filip FORSBERG - 5:5
     
    49:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Obrovsky vyrovnaná bitva pokračuje prvním přesilovkovým gólem Predátorů! Kyle Turris vracel puk na modrou Josimu, který otočil na pravou stranu. Tam FILIPU FORSBERGOVI ve snaze přihrát sjel puk z hokejky, takže si ho ponechal a díky tomu mohl vyslat nechytatelnou střelu švihem z bodu pro vhazování. Asistence: Roman Josi, Kyle Turris.
    46:37 John HAYDEN - 5:4
     
    46:37
    Devils právě vstřelili branku!
    To byla rychlovka! Čas se téměř ani nestihl rozběhnout a už se musel znovu zastavit kvůli gólu na 5:4! Kevin Rooney vyhrál vhazování nad Treninem, kotouč dostal za sebe a JOHN HAYDEN okamžitou střelou z levého kruhu zaznamenal teprve svůj druhý gól v sezóně. Asistence: Kevin Rooney.
    40:33 Matt DUCHENE - 4:4
     
    40:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází další vyrovnávající zásah! Ryan Johansen vyhrál buly po hostujícím icingu. MATT DUCHENE si pak v rychlé přechodové fázi vyměnil krátké přihrávky s Josim a při střele z vrcholku levého kruhu dokonale využil jako clonu Greenea, jenž lehce ztečoval puk k pravé tyči Blackwoodovy branky. Asistence: Roman Josi, Ryan Johansen.
    37:24 Jesper BRATT - 4:3
     
    37:24
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se ve skvělé druhé třetině vrací do vedení! Butcher dlouhou přihrávkou z obranného pásma našel u modré čáry JESPERA BRATTA, který pokračoval v přímočaré akci přihrávkou na Palmieriho. Toho Rinne skvěle vychytal, ovšem útočník Devils se k puku vrátil a ze zadního mantinelu ho předložil Brattovi před úplně prázdnou branku. Asistence: Kyle Palmieri, Will Butcher.
    32:48 Nick BONINO - 3:3
     
    32:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Znovu platí nerozhodné skóre! Gusev až moc dlouho přidržel kotouč a z pravého kruhu nakonec trefil jenom clonícího obránce. Grimaldi poté rychle vyrazil do protiútoku a přihrávkou přes osu našel Smithe. Ten sice trefil jenom Saversona, ale puk se od zadního mantinelu odrazil zpět před branku a tam už zaúřadoval NICK BONINO. Asistence: Craig Smith, Rocco Grimaldi.
    30:26 Nikita GUSEV - 3:2
     
    30:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je parádní pasáž pro Ďábly, kteří dalším přesilovkovým zásahem otáčí skóre! Pavel Zacha byl jen pár centimetrů od hattricku, z levé strany trefil tyčku, ovšem z ostrého úhlu dorážející NIKITA GUSEV už kotouč za bezmocného Rinneho dostal. Asistence: Pavel Zacha, Damon Severson.
    28:45 Pavel ZACHA - 2:2
     
    28:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Celek z Newarku využívá přesilovou hru a slaví gól na 2:2! Už podruhé v zápase se prosadil PAVEL ZACHA, který dával z levého konce modré čáry pobídku na teč. Ta neplánovaně přišla od hokejky Fabbra a kotouč pak propadl přes Wooda až za Rinneho, jenž nestačil zareagovat. Asistence: Nikita Gusev.
    08:17 Filip FORSBERG - 1:2
     
    08:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    V deváté minutě tu máme už třetí změnu skóre! Viktor Arvidsson si sjel do pravého kruhu, odkud ještě přihrával před branku. Tam Turris nohou přikopl kotouč FILIPU FORSBERGOVI a švédský útočník jej snadno uklidil za ležícího Blackwooda. Asistence: Kyle Turris, Viktor Arvidsson.
    04:54 Pavel ZACHA - 1:1
     
    04:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Jen co Sissons vkročil zpět na ledovou plochu, tak se domácím podařilo vyrovnat na 1:1! Nico Hischier udržel puk v souboji na levém mantinelu a předal ho PAVLU ZACHOVI, který se zjevil u Rinneho úplně sám a zblízka skvěle zakončil do pravého horního rohu jeho branky. Asistence: Nico Hischier, Sami Vatanen.
    00:42 Mattias EKHOLM - 0:1
     
    00:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hned první střela končí gólem v domácí síti! Jarred Tinordi posunul dal přihrávku po modré čáře na MATTIASE EKHOLMA, který tvrdě vypálil zpoza pravého kruhu a kotouč se po teči od Colemana a odrazu od ledové plochy vznesl do protipohybu Blackwooda. Asistence: Jarred Tinordi, Matt Duchene.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 5. Zacha (Hischier, Vatanen), 29. Zacha (N. Gusev), 31. N. Gusev (Zacha, Severson), 38. Bratt (Palmieri, Butcher), 47. Hayden (Rooney) – 1. Ekholm (Tinordi, Duchene), 9. F. Forsberg (Turris, Arvidsson), 33. Bonino (C. Smith, Grimaldi), 41. Duchene (Josi, Johansen), 50. F. Forsberg (Josi, Turris), rozh. náj. Duchene

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Filip Forsberg (NSH)
    1:1   Nikita Gusev (NJD)
    2. séria:
    1:2   Matt Duchene (NSH)
    1:2   Jack Hughes (NJD)
    3. séria:
    1:2   Ryan Johansen (NSH)
    1:2   Kyle Palmieri (NJD)


    New Jersey Devils: Blackwood (Domingue) – P. K. Subban, A. Greene (C), Vatanen, Severson, Müller, Butcher – Palmieri, Hischier (A), Bratt – N. Gusev, Zajac (A), Coleman – Simmonds, J. Hughes, Zacha – Hayden, Rooney, Wood.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Fabbro, Josi (C), Tinordi, Ekholm (A), Y. Weber, Hamhuis – Mikael Granlund, Johansen (A), Duchene – Arvidsson, Turris, F. Forsberg – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Watson, Trenin, Sissons.

    Rozhodca: McCauley, Syvret – Alphonso, Barton

    Diváci: 14 327