Třinec – Sparta Praha 5:1 (kon.) | Plzeň – Hradec Králové 2:3 (0:3 po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:5 (po pr.)
Pardubice – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 1:2 (0:2 po s.n.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
HC Sparta Praha
cz Piatok 31.01.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga (ČR) • 42. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:10
    Smejkal při jízdě do třineckého pásma odzbrojen a rozhodčí zároveň vylučují. Za faul kolenem v útočném pásmu vyloučen Hrehorčák. Vypadá to, že na fauly Třinečtí dnes jasně vyhrají.
     
    49:47
    Další přesilovka pro hostující tým. Za hákování je vyloučen Tomáš Marcinko.
     
    33:24
    Sparta se při dalším pobytu v útočném pásmu dopustila faulu. Situace, kdy byli v klinči Novotný se Smejkalem, byla posouzena jako držení hole hostujícího hráče. Třetí přesilovka Třince.
     
    27:54
    Trable Třince v oslabení nekončí. Faulem v útočném pásmu si pomohl Wojtek Wolski a Oceláře čeká další oslabení. Přesilovka Sparty začne po komerční přestávce.
     
    25:37
    Sparťané jsou teď aktivnější a Smejkal si změnou směru za třineckou brankou vynutil faul Štěpána Novotného, který je čtvrtým vyloučeným Ocelářem v utkání.
     
    20:39
    Po závaru před Štěpánkem zahákoval Dvořáka Marcinko a hosté budou hrát 76 sekund pěti na tři.
     
    19:57
    Vlna nevole se teď vznesla na třineckém zimáku poté, co po přetahované v obranném pásmu Sparty mezi Chmielewskim a Dvořákem byl vyloučen pouze domácí hokejista. Sparta bude hrát druhou přesilovku.
     
    14:12
    Jérémie Blain atakoval v útočném pásmu rukama v obličeji Adamského a Oceláři mají druhou přesilovku v zápase.
     
    05:22
    První vyloučení na třinecké straně. Za vysokou hůl je vykázán Aron Chmielewski.
     
    04:10
    Martin Růžička si v útočném pásmu vyměnil puk s Gernátem a pak dal na střed pásma na Rotha. Ten zkoušel kličku, ale při té ho fauloval Pech. Hosté místo protiútoku budou hrát oslabení.

    Michal Samiec

    Góly a asistencie: 5. M. Stránský (Wolski, Roth), 15. P. Vrána (Wolski, Roth), 35. M. Stránský (Marcinko, P. Vrána), 37. P. Vrána (Zahradníček, M. Doudera), 53. Hrňa (M. Stránský, Marcinko) – 45. Říčka (Vitouch)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – M. Doudera, Zahradníček, D. Musil, Galvinš, Roth, Gernát – Martin Růžička (A), P. Vrána, Wolski – Hrňa, Marcinko, M. Stránský – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Dravecký (A), Novotný, Adamský (C) – Chmielewski.
    HC Sparta Praha: Machovský (40. Wolf) – Blain, Kalina, Jeřábek, Koistinen, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Poizl – Řepík (C), Smejkal, Rousek – Říčka, Sukeľ, Kudrna – Forman, Pech (A), Buchtele (A) – Dvořáček, Vitouch, Pšenička.

    Rozhodca: Mrkva, Stano – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5 400