Nitra – Trenčín 1:5 (kon.) | Detva – Košice 4:2 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 4:2 (kon.)
Nové Zámky – Miškovec 10:2 (kon.) | HC Slovan – Michalovce 3:0 (kon.) | Budapešť – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
10:2 (3:2, 5:0, 2:0)
DVTK Miškovec
Piatok 24.01.2020, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:29
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nuž a domáci pridávajú desiaty gól a hostia tak dnes utŕžili poriadny debakel. Po prihrávke Radima Hruška sa presadil ANDREJ HATALA! Asistencie: Radim Hruška, Tomáš Pospíšil.
     
    43:32
    HC Nové Zámky dali gól!
    Mizéria DVTK je dokonaná, pretože TOMÁŠ POSPÍŠIL pri vlastnom oslabení ušiel obrane hostí a napriek faulu Beacha prekonáva nešťastného Adorjána v bránke hostí! Asistencie: Christián Pavlas.
     
    34:17
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nuž a toto je debakel pre hostí. DALIBOR MIKULA si vybojoval puk cez dvoch hráčov hostí a parádne vymietol pravý horný roh Adorjánovej bránky! Bez asistencií.
     
    33:19
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nuž a toto je doslova výbuch brankárov DVTK. Ďalší gól Nových Zámkov pridáva domáci snajper VÁCLAV STUPKA a pridáva siedmy gól svojho tímui! Asistencie: Tomáš Pospíšil, Peter Ordzovenský.
     
    32:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nuž a Nové Zámky pridávajú aj štvrtý dnešný presilovkový gól! Tentoraz sa po prihrávke Juríka dostal ku strele FILIP BAJTEK a mieril presne! Asistencie: Juraj Jurík, Marek Drtina.
     
    31:54
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci využívajú ďalšiu presilovú hru! Pred TOMÁŠOM POSPÍŠILOM sa otvoril voľný priestor a delovkou nedal Adorjánovi šancu na úspešný zákrok! Asistencie: Peter Ordzovenský.
     
    21:08
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nuž a domáci pokračujú v streleckej ofenzíve. Od modrej čiary pálil Marek Drtina, puk sa ešte poodrážal a JURAJ JURÍK ho doklepol do siete hostí! Asistencie: Filip Bajtek, Marek Drtina.
     
    12:36
    Miškovec dal gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Za 12 minút a 36 sekúnd sme v Nových Zámkoch videli 5 gólov! Tentoraz sa strelecky presadil BÁLINT MAGOSI. Asistencie: Nick Ross, Balász Göz.
     
    11:59
    Miškovec dal gól!
    Hráči DVTK rovnako ako domáci využívajú presilovú hru, od modrej čiary prestrelil všetko čo mu stálo v ceste DAVIS VANDANE. Asistencie: Ryan Harrison.
     
    10:51
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto je doslova gólová smršť domácich, pretože tí využívajú aj presilovú hru a vedú už 3:0! Andrej Hatala tvrdo vypálil od modrej čiary, Rajna puk znovu len vyrazil a VÁCLAV STUPKA bez problémov upratal puk do siete hostí! Asistencie: Andrej Hatala, Tomáš Pospíšil.
     
    06:04
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto je fantastický štart domáceho tímu! Patrik Števuliak vystrelil z medzikružia, Rajna puk len vyrazil a pozorný MARTIN ANDRISÍK puk dorazil do bránky hostí! Asistencie: Patrik Števuliak, Radim Hruška.
     
    04:33
    HC Nové Zámky dali gól!
    Obrovská chyba Miklósa Rajnu! Od modrej čiary vystrelil BRANISLAV PAVÚK a nachytal Rajnu na hruškách, pretože brankárovi maďarského tímu prešiel puk pomedzi betóny do siete! Asistencie: Filip Bajtek, Patrik Rogoň.

    Dávid Švec

    Góly a asistencie: 5. Pavúk (Bajtek, Rogoň), 7. Andrisík (Števuliak, Hruška), 11. Stupka (Hatala, Pospíšil), 22. Jurík (Bajtek, Drtina), 32. Pospíšil (Ordzovenský), 33. Bajtek (Jurík, Drtina), 34. Stupka (Pospíšil, Odrdzovenský), 35. Mikula, 44. Pospíšil (Pavlas), 53. Hatala (Hruška, Pospíšil) – 12. Vandane (Harrison), 13. Magosi (Ross, Göz)


    HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas (Nechvátal) – Ordzovenský, Hatala, Fereta, Drtina, Mikuš, Pavúk – Stupka, Bajtek, Pospíšil – Jurík, Fábry, Rogoň – Andrisík, Hruška, Števuliak – Obdržálek, Giertl, Mikula
    DVTK Miškovec: Rajna (Adorján) – Ross, Dudás, Láda, Vandane, Szirányi, Göz, Kiss – Beauviller, Galanisz, Magosi – Kiss P., Tousignant, Beach – Farkas, Harrison, Ritó – Galajda

    Rozhodca: Müllner, Goga – Orolin, Krajčík

    Diváci: 1167