Boston – Vegas 3:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 2:4 (kon.) | Carolina – Winnipeg 4:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 3:0 (kon.) | Chicago – Florida 3:4 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Pittsburgh Penguins
cz Streda 22.01.2020, 01:40 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Justin BRAUN - 3:0
     
    59:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hotovo, vymalováno! JUSTIN BRAUN se zmocnil nepřesně nahraného kotouče a z pravého kruhu ve vlastním pásmu jej poslal neomylně do prázdné kasy Penguins – 3:0! Bez asistence.
    38:40 James van Riemsdyk - 2:0
     
    38:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    80 sekund před koncem třetiny inkasují Tučňáci podruhé! John Marino se rozjížděl zpoza branky, kotouč si ale píchl daleko a ve středním pásmu jej zachytil Giroux. Odrazem o mantinel jej kapitán Letců poslal na Konecnyho, který měl vedle sebe JAMESE VAN RIEMSDYKA. A tak vznikl brejk 2 na 1, který van Riemsdyk zakončil bez problémů mezi betony – 2:0! Asistence: Travis Konecny, Claude Giroux.
    25:26 Jakub VORÁČEK - 1:0
     
    25:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Krásná souhra první útočné formace Flyers a česká komunita fanoušků Philly má zajisté radost! JAKUB VORÁČEK získal u mantinelu puk a nahrál jej krosem přes střední pásmo na Farabeeho. Farabee nahrál na Couturiera, který zavezl do útoku, našel rozjetého Voráčka na levém křídle, který se stihl mezitím uvolnit. Následně už to měl Voráček skutečně jednoduché, nabruslil si před Jarryho a překonal jej mezi betony – 1:0! Asistence: Sean Couturier, Joel Farabee.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 26. Voráček (Couturier, Farabee), 39. J. van Riemsdyk (Konecny, Giroux), 60. Braun


    Philadelphia Flyers: Elliott (Lyon) – Provorov, Niskanen, Sanheim, P. Myers, Hägg, Braun – Farabee, Couturier (A), Voráček (A) – J. van Riemsdyk, Giroux (C), Konecny – Laughton, K. Hayes, Aube-Kubel – Rubcov, Bunnaman, Pitlick.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – J. Johnson, Letang (A), M. Pettersson, Marino, Riikola, Ruhwedel – Simon, Crosby (C), Hörnqvist – McCann, Malkin (A), Rust – Aston-Reese, Blueger, B. Tanev – Galchenyuk, Agozzino, Lafferty.

    Rozhodca: Walsh (USA), O’Rourke – Nagy, Brisebois (všichni CAN)

    Diváci: 19 120