Boston – Columbus 1:2 (po pr.) | Buffalo – Edmonton 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa Bay 1:2 (kon.)
NY Islanders – NJ Devils 1:2 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 2:3 (po pr.) | Ottawa – Florida 3:6 (kon.)
Winnipeg – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – NY Rangers 4:3 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.)
Colorado – St. Louis 7:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 7:5 (kon.) | Vegas – Philadelphia 5:4 (kon.)
koniec po predl.
Pittsburgh Penguins
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)
San Jose Sharks
cz Piatok 03.01.2020, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:02 Brent BURNS - 2:3
     
    62:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už vzal BRENT BURNS zodpovědnost na sebe a je z toho vítězná branka! Zkušený čtyřiatřicetiletý Kanaďan nejprve naznačil mezi kruhy střelu, aby o chvíli později vypálil přesně do pravého horního růžku domácí klece. Jarry měl vinou skrumáže před brankovištěm zakrytý výhled, a tak máchl lapačkou jen do prázdna. Bez asistence.
    39:09 Patric HÖRNQVIST - 2:2
     
    39:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí krátce před odchodem do kabin přeci jen podruhé srovnávají krok. Rust adresoval z levé strany kotouč před branku, kde jeho pas z velkého úhlu přetavil v gól PATRIC HÖRNQVIST. Ten dloubl do kotouče a umístil ho z bezprostřední blízkosti branky přesně k levé tyči, Dell neměl dostatek času reagovat. Druhý gól zkušeného Švéda v tomto utkání! Asistence: Bryan Rust a Alex Galchenyuk.
    17:51 Logan COUTURE - 1:2
     
    17:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté si ale berou ihned ztracené vedení zpátky! Marinovi se nepodařilo vyvézt kotouč a po chybě v rozehrávce se San Jose dostalo do přečíslení dva na jednoho. To zakončil po Marleauově přihrávce přesnou trefou do Jarryho protipohybu LOGAN COUTURE, puk nasměroval přesně nad lapačku do pravého horního růžku branky. Asistence: Patrick Marleau.
    16:51 Patric HÖRNQVIST - 1:1
     
    16:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tlak domácích borců přináší zasloužené ovoce. PATRIC HÖRNQVIST si převzal u levého mantinelu odražený kotouč, obešel si Meiera a následně si poradil i s Dellem. Ten si na jeho technický pokus sáhl, z prostorů tří tyčí ho ale nevytěsnil – puk zapadl pod břevno. Bez asistence.
    02:48 Tomáš HERTL - 0:1
     
    02:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci jdou z první šance do vedení, skóre přitom neotevřel nikdo jiný než TOMÁŠ HERTL! Burns poslal od mantinelu před branku prudkou přihrávku a šestadvacetiletý český útočník tečoval kotouč přesně za Jarryho záda. Hertl zaznamenává patnáctý gól v letošním ročníku NHL. Asistence: Brent Burns a Joel Kellman.

    Filip Lefenda

    Góly a asistencie: 17. Hörnqvist, 40. Hörnqvist (Rust, Galchenyuk) – 3. Hertl (Burns, Kellman), 18. Couture (Marleau), 63. Burns


    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Letang (A), J. Johnson, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Riikola – Rust, Malkin (A), Galchenyuk – Hörnqvist, McCann, Simon – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Lafferty, Blandisi, Kahun.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, Dillon, E. Karlsson (A), Vlasic, Ferraro, R. Šimek – Labanc, Couture (C), Hertl – Meier, Goodrow, E. Kane – Marleau, J. Thornton (A), Sörensen – Noesen, Kellman, M. Karlsson.

    Rozhodca: South F. (USA) – Joannette M. (CAN)

    Diváci: 18620