Boston – Columbus 1:2 (po pr.) | Buffalo – Edmonton 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa Bay 1:2 (kon.)
NY Islanders – NJ Devils 1:2 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 2:3 (po pr.) | Ottawa – Florida 3:6 (kon.)
Winnipeg – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – NY Rangers 4:3 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.)
Colorado – St. Louis 7:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 7:5 (kon.) | Vegas – Philadelphia 5:4 (kon.)
koniec po predl.
Buffalo Sabres
3:2 (1:2, 0:0, 1:0 - 1:0)
Edmonton Oilers
cz Piatok 03.01.2020, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:09 Jack EICHEL - 3:2
     
    61:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL bez váhání proměňuje trestné střílení a zajišťuje svému týmu druhý bod! Nejlepší střele Sabres si počkal, a pak jednoduše poslal puk nad lapačku zamrzlého Mika Smitha.
     
    61:09
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Oscar Klefbom – trestné střílení, hákování).
     
    51:01
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Ryan Nugent-Hopkins – 2 min., sekání).
    43:53 Sam REINHART - 2:2
     
    43:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se nakonec dostávají k vyrovnání docela brzo, takže se ještě mohou pokusit o obrat! Zach Bogosian skvěle nahodil puk na bránu. SAM REINHART tak nahození tečoval přesně k pravé tyči, takže Mike Smith nemohl reagovat. Asistence: Zach Bogosian a Victor Olofsson.
     
    39:58
    Mike Smith vytahuje další neuvěřitelný zásah! Zach Bogosian dostal dobrou přihrávku do levého kruhu, odkud mířil k bližší tyči, ale tu si brankář Edmontonu velmi dobře pokryl!
     
    37:23
    Victor Olofsson se zničehonic mohl postarat o vyrovnání, protože obral soupeřícího beka o puk. K brance Edmontonu tak najížděl z pravé strany, z pravého kruhu tak mířil pod horní tyč. Mike Smith však chytá velmi sebejistě a připisuje si důležitý zákrok lapačkou!
     
    28:55
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Marcus Johansson – 2 min., podrážení).
     
    26:36
    Zemgus Girgensons se díky povedené stahovačce dostal před Mika Smitha, ale střelu se mu moc nepovedla, protože mířil přímo do jeho hrudi. Brankář hostů tak přerušil hru.
     
    23:56
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., hákování).
     
    21:58
    Domácí se díky skvělé kombinaci dostali do přečíslení dva na jednoho, které chtěl bekhendovým blafákem zakončit Conor Sheary. Ten dostal Mika Smitha do velmi těžké pozice, ale kotouč nakonec vyrazil špičkou své hole!
    08:39 Curtis LAZAR - 1:2
     
    08:39
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šokovaní domácí se zničehonic vracejí do hry! Marcus Johansson skvěle obral puk soupeřícího beka. Následně se s ním dostal za bránu, odkud ho přihrál do brankoviště na hůl CURTISE LAZARA, který kotouč procpal do sítě skrz betony Mika Smitha. Asistence: Marcus Johansson.
    07:00 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:2
     
    07:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté skvěle pracují před brankou Buffala, díky tomu skórují už podruhé! Od modré čáry tentokrát pálil Leon Draisaitl, jehož střelu i po teči Kailera Yamamoty vyrazil Linus Ullmark, ale jen před prázdnou branku. RYAN NUGENT-HOPKINS si puku všiml jako první, takže ho v pohodě doklepl do sítě. Asistence: Kailer Yamamoto a Leon Draisaitl.
    05:06 Riley SHEAHAN - 0:1
     
    05:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers z úvodního tlaku těží první branku utkání! Rasmus Dahlin docela nešťastně ztratil puk za vlastní bránou, ten se poté dostal na modrou čáru, od které nahazoval Adam Larsson. Toto nahození protečoval Josh Archibald před odkrytou branku, kam si najel RILEY SHEAHAN, který kotouč uklidil do odkryté klece. Asistence: Josh Archibald a Adam Larsson.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 9. Lazar (Ma. Johansson), 44. S. Reinhart (Bogosian, Olofsson), 62. Eichel (t.s.) – 6. Sheahan (J. Archibald, A. Larsson), 7. Nugent-Hopkins (Yamamoto, Draisaitl)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe (A), Montour, Dahlin, Jokiharju, Bogosian – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Sheary, Ma. Johansson (A), Vesey – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons – Asplund, Lazar, C. Miller.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bear, Klefbom, K. Russell, Nurse (A), A. Larsson, Lagesson – Kassian, McDavid (C), Neal – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins – Chiasson, Haas, Nygård – J. Archibald, Sheahan, Khaira.

    Rozhodca: Luxmore, Sutherland – Kovachik, Shewchyk

    Diváci: 19 070