Boston – Columbus 1:2 (po pr.) | Buffalo – Edmonton 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa Bay 1:2 (kon.)
NY Islanders – NJ Devils 1:2 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 2:3 (po pr.) | Ottawa – Florida 3:6 (kon.)
Winnipeg – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – NY Rangers 4:3 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.)
Colorado – St. Louis 7:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 7:5 (kon.) | Vegas – Philadelphia 5:4 (kon.)
koniec po predl.
Buffalo Sabres
3:2 (1:2, 0:0, 1:0 - 1:0)
Edmonton Oilers
cz Piatok 03.01.2020, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce ledního hokeje u sledování on-line přenosu utkání základní části NHL mezi týmy Buffalo Sabres a Edmonton Oilers. Zápas se odehraje v KeyBank Center v Buffalu.
     
    Buffalo Sabres

    Buffalo dlouho platilo za jeden z nejhorších týmů NHL, ale už v minulé sezoně usilovalo o play-off a i v letošní sezoně má podobné cíle. Aktuálně se po 41 odehraných utkáních nachází s 41 body na třináctém místě Východní konference a na šestém místě Atlantické divize. Na pozice pro play-off ztrácí pět bodů. A to zejména proto, že si prochází špatnou formou, prohrálo sedm z posledních osmi utkání- Naposledy prohrálo 4:6 doma s Tampou Bay. Doma zatím Buffalo odehrálo v této sezoně 19 utkání, z toho jedenáct vyhrálo, třikrát bralo bod a pětkrát nebodovalo. Poslední dvě domácí utkání Buffalo prohrálo, předtím však pětkrát v řadě zvítězilo.
     
    Edmonton Oilers

    Edmonton je tým, který má velké ambice, ale zatím se mu je nepodařilo naplnit. Postup do play-off je pro Oilers letos minimálním cílem. Aktuálně se po 42 odehraných utkáních nachází s 46 body na osmém místě Západní konference a na čtvrtém místě Pacifické divize. Ani Edmonton není zrovna ve formě, z posledních šesti utkání, čtyřikrát prohrál, naposledy však zvítězil 7:5 doma nad New York Rangers. Venku zatím Edmonton v této sezoně odehrál 21 utkání, z toho jedenáct vyhrál, jednou bral bod a devětkrát nebodoval. Z posledních čtyř venkovních utkání Oilers tři prohráli, naposledy 2:4 na ledě Vancouveru.
     
    Vzájemné zápasy

    V této sezoně se tyto dva týmy už jednou utkaly, Buffalo v prosinci vyhrálo na ledě Edmontonu 3:2 v prodloužení. Buffalo vyhrálo nad Edmontonem doma v základní hrací době jen jednou z posledních šesti utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe (A), Montour, Dahlin, Jokiharju, Bogosian – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Sheary, Ma. Johansson (A), Vesey – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons – Asplund, Lazar, C. Miller.

    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bear, Klefbom, K. Russell, Nurse (A), A. Larsson, Lagesson – Kassian, McDavid (C), Neal – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins – Chiasson, Haas, Nygård – J. Archibald, Sheahan, Khaira.

    Rozhodčí: Luxmore, Sutherland – Kovachik, Shewchyk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Buffalo se ihned po úvodním vhazování protlačilo až k zakončení, jenže to bylo nepřesné. Vzápětí se navíc dopustilo zakázaného uvolnění.
     
    00:48
    Kotouč stále drží domácí hokejisté, ti dopředu tentokrát mířili pomocí nahození, což se jim nakonec vyplatilo.
     
    01:15
    Edmonton se raději osvobodil vyhozením, vzápětí tak musí bránit další útočné snažení Sabres, které ani tentokrát nepřináší nic nebezpečného.
     
    01:50
    Hosté poprvé vypálili od modré čáry, konkrétně to byl William Lagesson, ale Linuse Ullmarka vůbec neohrozil.
     
    02:06
    Joakim Nygård se zničehonic octl sám před domácím brankářem, ale to nečekal ani on sám, takže zakončil jen do jeho výstroje.
     
    02:38
    Do hry se už zapojil také Mike Smith, který svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou, ale ne zrovna ideálně, protože se následně nedostali přes střední pásmo.
     
    03:05
    Conor Sheary při souboji skončil na ledové ploše, ale protihráč pravidla neporušil, takže se puku ujímají Olejáři.
     
    03:39
    Hosté se na chvíli ohřáli v útoku, ale vlastním nahozením se sami vyhnali zpět až ke svému brankáři. Další nahození poté kryje Linus Ullmark.
     
    04:05
    Zemgus Girgensons se šikovně uvolnil u pravého hrazení a dostal puk až před branku Edmontonu, ale tam už ho zachytili obránci, které žádné zakončení nedovolili.
     
    04:40
    Oscar Klefbom dostal dobrou přihrávku do pravého kruhu od Zacka Kassiana, mířil mezi betony gólmana Sabres, ale ten si tento prostor pohlídal.
     
    04:56
    Další střelecký pokus si připisuje Josh Archibald, Linus Ullmark tentokrát tasil svou lapačku.
     
    05:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers z úvodního tlaku těží první branku utkání! Rasmus Dahlin docela nešťastně ztratil puk za vlastní bránou, ten se poté dostal na modrou čáru, od které nahazoval Adam Larsson. Toto nahození protečoval Josh Archibald před odkrytou branku, kam si najel RILEY SHEAHAN, který kotouč uklidil do odkryté klece. Asistence: Josh Archibald a Adam Larsson.
    05:06 Riley SHEAHAN - 0:1
     
    06:38
    Hosté jsou stále aktivnější, v další střelecké pozici byl Ryan Nugent-Hopkins, ale ten mířil jen do bránícího hráče.
     
    07:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté skvěle pracují před brankou Buffala, díky tomu skórují už podruhé! Od modré čáry tentokrát pálil Leon Draisaitl, jehož střelu i po teči Kailera Yamamoty vyrazil Linus Ullmark, ale jen před prázdnou branku. RYAN NUGENT-HOPKINS si puku všiml jako první, takže ho v pohodě doklepl do sítě. Asistence: Kailer Yamamoto a Leon Draisaitl.
    07:00 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:2
     
    08:39
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šokovaní domácí se zničehonic vracejí do hry! Marcus Johansson skvěle obral puk soupeřícího beka. Následně se s ním dostal za bránu, odkud ho přihrál do brankoviště na hůl CURTISE LAZARA, který kotouč procpal do sítě skrz betony Mika Smitha. Asistence: Marcus Johansson.
    08:39 Curtis LAZAR - 1:2
     
    09:22
    Oilers chtějí dvoubrankový náskok co nejrychleji zpět, proto už zase hrají v útočném pásmu, kde to od modré čáry zkusil Ethan Bear. Linus Ullmark si se svými spoluhráči tentokrát poradil.
     
    10:07
    Buffalo je po delší době pevně u kotouče, s ním velmi rychle spěchá dopředu, ale po nahození o něj ještě rychleji přichází.
     
    10:54
    Zack Kassian šikovně udržel puk v útočné třetině, avšak jeho spoluhráč pak jen nepřesně přihrával do mezikruží.
     
    11:19
    Linus Ullmark se musel opět činit, kotouč ale zase vyrazil jen na soupeřící hole. Sabres ale obranu nakonec zvládli.
     
    12:00
    Skoro to vypadá, jako kdyby Edmonton hrál přesilovou hru. V útoku si začíná dělat co chce, domácí se navíc nemohou z tlaku vymanit.
     
    12:33
    Sabres se nakonec osvobozují pomocí dalekého vyhození, ale moc dlouho si neoddechli. Za pár sekund jsou Olejáři zpět vepředu.
     
    12:58
    Po delší době zaútočilo také Buffalo, Mike Smith tak vytáhl první ze svých povedenějších zásahů.
     
    13:29
    Oba celky už chtějí první dějství dohrávat v klidu, nikdo nechce zbytečně inkasovat. Opatrnější je pochopitelně Edmonton, který si s rozehrávkou nyní dává na čas.
     
    14:05
    Buffalo ani moc aktivně nenapadá, takže se toho moc neděje. Útočnou akci hostů nakonec zahájil jejich kapitán Connor McDavid.
     
    14:38
    Sabres však velmi dobře brání svou modrou čáru, takže útok soupeře ihned zastavili. Následně se dostali až za branku Mika Smitha, ale tam se kus gumy odráží do ochranné sítě.
     
    15:09
    Domácí se v útoku opět moc dlouho neohřáli, z následného protiútoku zkoušel těžit Zack Kassian, ale jeho rána byla sražena za bránu.
     
    15:38
    Linus Ullmark raději přeruší hru po lehkém nahození Krise Russella, nechce zbytečně nic riskovat.
     
    16:29
    V závěru periody začíná být opět aktivnější Edmonton, kvůli nepřesné kombinaci si ale nyní další střelu do statistik nepřipíše.
     
    17:00
    Hosté nerozehrávají zrovna přesně, protože jejich nahození končí až na zakázaném uvolnění. Mike Smith tak bude muset zpozornět, protože se bude vhazovat před ním.
     
    17:25
    Jimmy Vesey dobře vybojoval kotouč za brankou Edmontonu, odtud ho posunul na modrou čáru, ale pak přišla jen nepřesná dělovka.
     
    18:06
    Kyle Okposo vystihl soupeřící pas, ale své nahození následně nedobruslil, takže je puk opět v moci Olejářů.
     
    18:45
    Hosté s rozehrávkou nikam nespěchají, takže se ve zbývajícím čase další branky asi nedočkáme. Také Buffala se také spíše ohlíží.
     
    19:18
    Sabres alespoň s rozehrávkou neváhají, jenže Jack Eichel si nedokázal zpracovat prudkou přihrávku, takže jejich útočné snažení končí dříve než začalo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:00.
     
    V první periodě jsme se nakonec dočkali tří branek, které padly v rozmezí necelých čtyř minut. Edmonton nejprve vytěžil z úvodní aktivity dvě branky, ale Buffalo dokázalo docela rychle snížit. V druhé desetiminutovce ale gól nepadl, takže domácí stále musí dotahovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Edmonton nastupuje aktivněji i do druhé části, štěstí už zkusil James Neal, ale nemířil ani mezi tři tyče.
     
    20:34
    Mike Smith raději schoval skákající puk do své rukavice, takže se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    21:03
    Hosté stěží dostali puk ze svého pásma, poté díky dobrému napadání získali zakázané uvolnění soupeře.
     
    21:27
    Linus Ullmark chtěl rozehrát za vlastní klecí, ale jeho vysoký pas se od plexiskla odráží mimo hrací plochu, což znamená buly před ním.
     
    21:58
    Domácí se díky skvělé kombinaci dostali do přečíslení dva na jednoho, které chtěl bekhendovým blafákem zakončit Conor Sheary. Ten dostal Mika Smitha do velmi těžké pozice, ale kotouč nakonec vyrazil špičkou své hole!
     
    22:48
    Oilers zpomalují hru, Sabres se totiž pomalu dostávají na koně, protože chtějí co nejdříve vyrovnat.
     
    23:11
    Domácí opět nerozehrávají zrovna přesně, za nahození Jacka Eichela sice spěchal Victor Olofsson, ale rozhodčí pískají další zakázané uvolnění.
     
    23:32
    Na další zakázané uvolnění tentokrát vyhazuje Victor Olofsson. Tentokrát to bylo očividné, takže se opět bude vhazovat před Linusem Ullmarkem.
     
    23:56
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., hákování).
     
    24:08
    Olejáři začínají oslabení výborně, protože puk vyhazují až za domácího brankáře. Následně získávají cenné sekundy napadáním.
     
    24:39
    Jack Eichel hledal dost těžkým pasem nějakého spoluhráče, ale kotouč přes mezikruží nemohl projít, zachytil ho pozorný bek Edmontonu.
     
    25:15
    Jujhar Khaira se ve vlastním oslabení málem dostal do úniku, na poslední chvíli však zasáhl Rasmus Dahlin, který tak zabránil případné velké pohromě.
     
    25:46
    Buffalo přesilovku pravděpodobně nevyužije, ještě se sice usazuje v útoku, ale tento tlak nezakončí ani střelou mezi tři tyče.
     
    26:20
    Hosté uklidňují hru ve svém pásmu, což ocení i domácí, protože se potřebují pořádně zformovat.
     
    26:36
    Zemgus Girgensons se díky povedené stahovačce dostal před Mika Smitha, ale střelu se mu moc nepovedla, protože mířil přímo do jeho hrudi. Brankář hostů tak přerušil hru.
     
    27:01
    Zemgus Girgensons se dostal do dalšího zakončení, ale to bylo z mnohem těžší pozice, takže není divu, že skončilo jen na zadním hrazení.
     
    27:35
    Buffalo se velmi aktivně tlačí za vyrovnáním, ale Edmonton zatím zvládá odolávat, nakonec se opět osvobodil.
     
    28:09
    Dlouhé domácí nahození zachytil Oscar Klefbom, který ale také nerozehrál zrovna přesně, takže kotouč mají rychle zpět domácí beci.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Marcus Johansson – 2 min., podrážení).
     
    29:16
    Oscar Klefbom chtěl vyvézt puk dopředu, ale po kličce puk odskočil až k Linusu Ullmarkovi, který raději přerušuje hru.
     
    29:37
    První střela hostů je sražena mimo tři tyče, následně se do protiútoku okamžitě vydal Curtis Lazar, který dokonce zakončil, ale pro Mika Smitha to nebylo nic složitého.
     
    30:06
    Brankář Oilers už má v přesilové hře více zákroků než jeho brankářský kolega, opět logicky nepřeruše hru a rychle rozehrává.
     
    30:40
    Buffalo stejně jako Edmonton velmi dobře zvládá své první oslabení v tomto roce, kotouč posílá za Mike Smitha, který se v této přesilové hře pořádně zapotil.
     
    31:25
    Alex Chiasson se šikovně uvolnil a z pravé strany zakončil, ale jeho slabou ránu v pohodě schoval Linus Ullmark do své rukavice, což znamená další buly před ním.
     
    31:43
    Josh Archibald při pokusu o protlačení před bránu skončil na zemi, ale protihráč se proti pravidlům neprovinil. Rychle se tak musel zvednout a pokračoval ve hře.
     
    32:20
    Domácí se raději osvobodili pomocí vyhození, poté velmi aktivně napadají, což nakonec vyneslo zisk puku, ale musí začínat ze svého pásma.
     
    33:04
    Zack Kassian chtěl dohrát Rasmuse Ristolainena, ale ten to skvěle přečetl a protihráče pěkně poslal k zemi. Samozřejmě se nevylučuje.
     
    33:37
    Jack Eichel se prokličkoval skrz tři protihráče, což vedlo k zakončení Brandona Montoura, ale Mike Smith jistě kryje i jeho ránu.
     
    34:06
    Sam Reinhart zkušeně dostává puk do útočného pásma, takže se tam Sabres opět usazují, ale po nepřesné dělovce od modré čáry se musí rychle stahovat.
     
    34:45
    Edmonton se nakonec dostali k puku, oba týmy tak mění své formace na ledě. Po chvíli míří dopředu Olejáři.
     
    35:12
    Linus Ullmark se po delší době zapojil do hry, ale svým spoluhráčům s rozehrávkou moc nepomohl, protože vzápětí o puk přišli.
     
    35:40
    Oilers po delší době hrají v útočném pásmu, kde jsou ale neustále napadání. Domácí jim nedávají ani centimetr ledu.
     
    36:16
    Hosté už pomalu začínají hrát na čas, přece jen konec druhé části se velmi rychle blíží, takže nyní nechtějí zbytečně inkasovat.
     
    37:00
    Sabres stále marně hledají cestu do útoku, i když jsou u kotouče většinu času. Druhá siréna se mezitím rychle blíží.
     
    37:23
    Victor Olofsson se zničehonic mohl postarat o vyrovnání, protože obral soupeřícího beka o puk. K brance Edmontonu tak najížděl z pravé strany, z pravého kruhu tak mířil pod horní tyč. Mike Smith však chytá velmi sebejistě a připisuje si důležitý zákrok lapačkou!
     
    38:08
    Edmonton už se soustředí výhradně na to, aby v závěru třetiny neinkasoval. Ke střele se sice nyní dostal Connor McDavid, ale pro domácího gólmana to nebylo nic složitého.
     
    38:43
    Buffalo se přece jen ještě usadilo v útočném pásmu, ale nic nebezpečného nevymyslelo. Vzápětí se už zase musí bránit.
     
    39:38
    Hosté drží kotouč ve vlastní třetině. Nakonec se ještě vrhli dopředu, ale zastavuje je snad první ofsajd zápasu.
     
    39:58
    Mike Smith vytahuje další neuvěřitelný zásah! Zach Bogosian dostal dobrou přihrávku do levého kruhu, odkud mířil k bližší tyči, ale tu si brankář Edmontonu velmi dobře pokryl!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:53.
     
    Druhá třetina byla v porovnání s tou první na góly výrazně chudší, protože jsme neviděli ani jeden. Šancí však nebylo na vidění málo, ale oba brankáři předvádí velmi dobrý výkon. Důležitější je zatím Mike Smith, který chytá velmi sebejistě a pro svůj tým stále drží těsný náskok. Uvidíme, jestli ho udrží i ve třetí periodě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Zack Kassian se hned na úvod závěrečné části prezentoval hraničním zákrokem, rozhodčí ho ale neposuzují jako nedovolený, takže se ve hře pokračuje.
     
    41:09
    Mike Smith byl při rozehrávce napadán, takže se snažil co nejrychleji rozehrát. Kotouč tak vyhodil přes plexisklo, ale nakonec to bylo tečované, takže se vylučovat nebude.
     
    42:06
    Linus Ullmark v pohodě kryje nahození od modré čáry, jenže jeho spoluhráči opět rozehrávají neúspěšně.
     
    42:57
    Buffalu už začíná docházet, že času není mnoho, takže se tlačí do zakončení za každou cenu. Edmonton se však stále v pohodě brání.
     
    43:38
    Oilers získávají v útočném pásmu co nejvíce času, k dalšímu zakončení se ale nedostali, takže se musí vzápětí bránit.
     
    43:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se nakonec dostávají k vyrovnání docela brzo, takže se ještě mohou pokusit o obrat! Zach Bogosian skvěle nahodil puk na bránu. SAM REINHART tak nahození tečoval přesně k pravé tyči, takže Mike Smith nemohl reagovat. Asistence: Zach Bogosian a Victor Olofsson.
    43:53 Sam REINHART - 2:2
     
    45:10
    Sabres jsou po vyrovnání na koni a tlačí se za dalším gólem, ale tentokrát se nedostali ani přes střední pásmo.
     
    45:50
    V pořádně nebezpečí jsou po delší době také domácí, Linus Ullmark tak musel předvést dost důležitý zákrok, ale tlak Edmontonu stále nepolevuje.
     
    47:09
    Oilers nechtějí nic riskovat, tlak soupeře proto raději ukončují vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    47:58
    Pořád se hraje hlavně v pásmu Edmontonu, kde se však o puk tvrdě bojuje. Nikdo nikomu nedává ani centimetr ledu.
     
    49:33
    Oilers mají po delší době puk v plné moci a hledají cestu do útoku, po nahození však puk končí jen u domácích beků.
     
    49:58
    Zemgus Girgensons skvěle přebral přihrávku a následně zakončil z otočky, ale Mika Smith si s přízemní střelou bez problémů poradil.
     
    51:01
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Ryan Nugent-Hopkins – 2 min., sekání).
     
    51:23
    Oilers začínají oslabení výborně, kotouč dostávají ze svého pásma a poté získali nějaký čas napadáním.
     
    52:09
    Sabres se usazují v útočném pásmu až v druhé polovině početní výhody, ale hosté se velmi rychle osvobodili. Zápas pomalu směřuje do prodloužení.
     
    52:58
    Mike Smith nakonec pro svůj tým musí udržovat vyrovnaný stav, střelu od modré čáry jen tak tak udržel ve své výstroji.
     
    53:30
    Edmonton okamžitě po konci oslabení směřoval dopředu, ale Leon Draisaitl se nedokázal dostat přes žádného domácího beka.
     
    55:13
    Závěru třetí třetiny je z obou stran velmi opatrný, nikdo nechce udělat chybu, která by ho mohla stát body.
     
    56:58
    Edmonton něco zkoušel vymýšlet v útočném pásmu, ale nekombinoval tam zrovna přesně, takže se musí urychleně stahovat ke svému brankáři.
     
    57:39
    Linus Ullmark drží vyrovnaný stav dalším dobrým zásahem, samozřejmě přerušil hru, takže se bude vhazovat před ním.
     
    58:35
    Sabres mají puk za svou klecí a nikam nespěchají. S vysokou pravděpodobní tak uvidíme prodloužení.
     
    59:20
    Ani hosté dopředu zrovna nespěchají, klidně kombinují ve svém pásmu. Po chvíli se přece jen vydali dopředu, tam se k puku dostal domácí Johan Larsson, který smolně vyhodil puk na střídačku Edmontonu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Závěrečná část se nakonec lépe povedla Buffalo, které nakonec vytěžilo snížení. Hra poté byla z obou stran velmi opatrná, takže není žádným překvapením, že jsme se dočkali prodloužení. Uvidíme, kdo nakonec urve bonusový bod.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:29
    Úvodní vhazování prodloužení vyhrává Buffalo, které vůbec nikam nespěchá a chvíli s pukem si náležitě užívá.
     
    61:09
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Oscar Klefbom – trestné střílení, hákování).
     
    61:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL bez váhání proměňuje trestné střílení a zajišťuje svému týmu druhý bod! Nejlepší střele Sabres si počkal, a pak jednoduše poslal puk nad lapačku zamrzlého Mika Smitha.
    61:09 Jack EICHEL - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Buffalo nakonec dokonalo obrat proti trápícímu se Edmontonu, který dokázal skórovat jen v první části. Poté byl bezbranný, protože Sabres dokázali srovnat ve třetí části a prodloužení rozhodl využitým trestným střílením Jack Eichel. Domácí tak berou z dnešního duelu dva body, Oilers se musí spokojit s jedním.
     
    Dnešní utkání sledovalo 19 070 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání
    Curtis Lazar (BUF) 1+0
    Jack Eichel (BUF) 1+0
    Zemgus Girgensons (BUF) 0+0
     
    Tímto se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji poklidný zbytek noci. (04:07:05)

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 9. Lazar (Ma. Johansson), 44. S. Reinhart (Bogosian, Olofsson), 62. Eichel (t.s.) – 6. Sheahan (J. Archibald, A. Larsson), 7. Nugent-Hopkins (Yamamoto, Draisaitl)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe (A), Montour, Dahlin, Jokiharju, Bogosian – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Sheary, Ma. Johansson (A), Vesey – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons – Asplund, Lazar, C. Miller.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bear, Klefbom, K. Russell, Nurse (A), A. Larsson, Lagesson – Kassian, McDavid (C), Neal – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins – Chiasson, Haas, Nygård – J. Archibald, Sheahan, Khaira.

    Rozhodca: Luxmore, Sutherland – Kovachik, Shewchyk

    Diváci: 19 070