TPS – Davos 3:1 (kon.) | Třinec – Ufa 3:2 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Nedeľa 29.12.2019, 20:15Spengler Cup • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:39 Rostislav MARTYNEK - 3:2
     
    50:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je veseleji pro Oceláře. Aron Chmielewski si od levého mantinelu nabruslil víc do středu a poslal takový střílený pas před branku, tam ho perfektně mezi nohy brankáře tečoval ROSTISLAV MARTYNEK. Asistence: Aron Chmielewski.
     
    35:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Za brankou se nejlépe zorientoval DANIL BAŠKIROV, navezl si puk před branku a překonal rozhozeného Štěpánka. Asistence: Arťom Pimenov.
    21:15 Alexej Kručinin (UFA) - 2:1
     
    21:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je hned sníženo. Od modré nahodil Eduard Gimatov na branku, Jakub Štěpánek puk jen vyrazil pře sebe, kde ALEXEJ KRUČININ měl před sebou otevřenou branku. Asistence: Eduard Gimatov.
    20:45 Matěj STRÁNSKÝ - 2:0
     
    20:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně velká smůla pro Ufu. Vladimír Dravecký nahrál MATĚJI STRÁNSKÉMU, který jen nahodil na branku a šel šel střídat. Puk se hodně špatně odrazil a s tím brankář ruského týmu nepočítal, takže puk končí v brance. Asistence: Vladimír Dravecký.
    04:36 Jiří POLANSKÝ - 1:0
     
    04:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Spolupráce dvou zkušených Ocelářů vede Třinec do vedení. Martin Adamský vystřelil bekhendem jen do brankáře, následně se puk odrazil do vzduchu, odkud si ho JIŘÍ POLANSKÝ stáhl a poslal do branky. Asistence: Martin Adamský.

    Ondřej Černý

    Góly a asistencie: 5. Polanský (Adamský), 21. M. Stránský (Dravecký), 51. Martynek (Chmielewski) – 22. Kručinin (Gimatov), 36. Baškirov (Pimenov)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Zahradníček, M. Adámek, Hrachovský – Dravecký, Marcinko, M. Stránský – Martynek, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský, Polanský, Chmielewski – Kofroň, Mikulík, Szturc – Hrňa.
    HC Salavat Julajev Ufa: Karejev (Sochatskij) – Ar. Sergejev, Koledov, Tsulygin, Lisovec, S. Garejev, Muchamadullin, Petrišev – Kuzmin, Šošnikov, Burmistrov – Omark, Gimatov, Kartajev – M. Majorov, Pimenov, Soloduchin – Amirov, Pustozjorov, Baškirov – Kručinin.