Vladivostok – Chabarovsk 0:2 (kon.) | Barys – Jekaterinburg 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – D. Moskva 5:4 (2:0 po s.n.)
Soči – S.Moskva 1:0 (po pr.) | Čerepovec – Petrohrad 3:2 (po pr.)
koniec
Barys Nur-Sultan
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Nedeľa 29.12.2019, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    32:51 Nigel DAWES - 4:2
     
    32:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Už je to ale zase jen o dva góly a hosté jsou tak ještě ve hře! Anatolij Golyšev našel zpoza branky volného NIGELA DAWESE, jehož rána z první se zastavila až v síti. Dnes vidíme opravdu jen pěkné branky. Asistence: Anatolij Golyšev.
    29:53 Nikita MICHAJLIS - 4:1
     
    29:53
    Barys právě vstřelil branku!
    Jenže nakonec je to využitá přesilová hra, když domácí naprosto rozebrali obranu hostí! Curtis Valk totiž skvělým křižným pasem našel volného NIKITU MICHAJLISE, jenž nedal přemisťujícímu se kovářovi šanci na zákrok! Asistence: Curtis Valk a Leonid Metalnikov.
    21:28 Roman STARČENKO - 3:1
     
    21:28
    Barys právě vstřelil branku!
    To vypadalo na další špatné střídání v podání hostí, z čehož vzniklo přečíslení dva a jednoho! Corban Knight posunul puk na ROMANA STARČENKA do strany. Ten si ještě udělal kličku, položil Kováře a poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Corban Knight a Linus Videll.
    16:06 Roman STARČENKO - 2:1
     
    16:06
    Barys právě vstřelil branku!
    Nur-Sultan se znovu dostává do vedení, když trestá chybu hostí v obranném pásmu! Darren Dietz posunul puk za branku, kam si pro něj sjel spoluhráč. Ten poslal pas před branku, kam si sjel ROMAN STARČENKO a nekompromisní ranou rozvlnil síť za zády Kováře. Asistence: Corban Knight a Darren Dietz.
    11:55 Arťom GAREJEV - 1:1
     
    11:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Stačil rychlý útok v podání hostů a stav je srovnán!V přečíslení tři na dva našel Pavel Dacjuk volného ARŤOMA GAREJEVA, jehož bomba z první našla odkrytou část sítě. I v tomto případě byl brankář naprosto bezmocný. Asistence: Pavel Dacjuk a Georgij Bělousov.
    02:48 Kirill PAŇUKOV - 1:0
     
    02:48
    Barys právě vstřelil branku!
    Stačí jedno vyhrané buly a domácí se dostávají do jednogólového vedení! Maxim Semjonov získal čistě vyhrané buly a jeho střelu tečoval těsně před gólmanem KIRILL PAŇUKOV přesně k tyči. Jakub Kovář neměl nárok na nějaký zákrok. Asistence: Maxim Semjonov a Dmitrij Ševčenko.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 3. Paňukov (M. Semjonov, Ševčenko), 17. R. Starčenko (Knight, Dietz), 22. R. Starčenko (Knight, Videll), 30. Michajlis (Valk, Metalnikov) – 12. A. Garejev (Dacjuk, Belousov), 33. Dawes (Golyšev)


    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Ohtamaa, Makljukov, Metalnikov, Dietz, Blacker, Orechov, Šalapov, M. Semjonov – Akolzin, Boyd, Asetov – Knight, R. Starčenko, Videll – Michajlis, Valk, Šesťakov – Paňukov, Sagadejev, Ševčenko.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (30. Fomin) – Alexej Vasilevskij, Gurkin, Trjamkin, Berezin, Valitov, D. Bodrov, Batyršin – Golyšev, Dawes, Macek – Holland, Sexton, Mozer – Belousov, Dacjuk, A. Garejev – Litovčenko, Platt, Obidin – Ovčinnikov.

    Rozhodca: Kulakov, Gusev – Viljugin, Kučava

    Diváci: 6 517