Kanada – Rusko 3:2 (po pr.) | Švajčiarsko – Česko 2:1 (po pr.) | USA – Fínsko 4:1 (kon.)
Švédsko – Slovensko sk 4:2 (kon.)
koniec
Švédsko
4:2 (0:0, 3:0, 1:2)
Slovensko
Štvrtok 26.12.2019, 20:30Majstrovstvá sveta žien U18 • Skupina B
Partner:
     
    59:52
    Slovensko dalo gól! Po neprehľadnej skrumáži nakoniec dotlačila puk za bránkovú čiaru cez ležiacu gólmanku EMÍLIA LESKOVJANSKÁ! Zdalo sa, že Bomanová má už puk pod kontrolou, gól je však napokon uznaný! Bez asistencie.
     
    56:37
    Slovensko dalo gól! Slovenkám sa podarilo predsa len aspoň raz skórovať a potešiť svojich fanúšikov na tribúnach! Od Haluškovej sa puk dostal pred bránu k BARBORE KAPIČÁKOVEJ, ktorá z bezprostrednej blízkosti nedala Bomanovej žiadnu šancu zasiahnuť.

    Asistencie: Romana Halušková, Sofia Vysokajová
     
    56:03
    Švédsko dalo gól!
    LOVA BLOMOVÁ urobila kľučku na stred, vytvorila si priestor a skórovala nádhernou ranou k žŕdke ponad pravý betón Medviďovej!

    Asistencie: Gabriella Johanssonová, Maja Grundströmová
     
    38:32
    Švédsko dalo gól!
    Trojica Hallová, Ahlmová a HANNA THUVIKOVÁ sa pohrala so slovenskou obranou, keď predviedla nádhernú akciu na jeden dotyk a posledná menovaná už nemala problém zblízka dostať puk za bezmocnú Medviďovú!

    Asistencie: Amanda Ahlmová, Nicole Hallová
     
    34:03
    Švédsko dalo gól!
    Obrovský tlak Švédok vyústil v druhý gól zápasu. Niekoľkokrát si vymenili puk v útočnom pásme, od Albinssonovej putoval puk medzi kruhy k ELIN SVENSSONOVEJ, ktorá sa nemýlila a presnou ranou prekonala Medviďovú.

    Asistencie: Ella Albinssonová, Linnea Johanssonová
     
    27:22
    Švédsko dalo gól!
    Za slovenskú obranu sa pekne natlačila LINNEA JOHANSSONOVÁ, blafákom si položila Medviďovú na ľad a aj s dávkou šťastia prepasírovala puk do brány! Bez asistencie.

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 28. L. Johansson, 35. Svensson (Albinsson, L. Johansson), 39. Thuvik (Ahlm, Hall), 57. Blom (G. Johansson, Grundström) – 57. Kapičáková (Halušková, Vysokajová), 60. Leskovjanská


    Švédsko: Boman – Zander, Forsgren, Silén, Markström, Kandell, Karlsson, G. Johansson – Albinsson, Blom, Grundström – Hall, L. Johansson, Svensson – Ahlm, Thuvik, T. Johansson – Tärnblom, Nilsson, Lindberg
    Slovensko: Medviďová – Vysokajová, Leskovjanská, Stern, Slováková, Jašková, Klimantová, Kušmíreková, Giertlová – Kapičáková, Halušková, Matejková – Nemčeková, Schredlová, Fančovičová – Štetiarová, Dobošová, Vrbinská – Kučerová, Lahová, Hudáková