KHL
Chabarovsk – Novgorod 2:0 (kon.) | Vladivostok – Jekaterinburg 1:2 (po pr.) | Red Star Kunlun – Dinamo Minsk 2:1 (kon.)
Novosibirsk – S.Moskva 0:5 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:6 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:2 (kon.)
Nižnekamsk – Kazaň 2:1 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – D. Moskva 0:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Traktor Čeljabinsk
cz Streda 25.12.2019, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Vjačeslav OSNOVIN - 1:3
     
    59:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    O osudu zápasu je rozhodnuto, jelikož Čeljabinsk trefil opuštěnou branku! Kotouče se na modré čáře zmocnil Dmitrij Kalinin, jenž jej posunul přes soupeře, za kterého si najel VJAČESLAV OSNOVIN. Jeho bekhendový pokus z pravého vrcholu kruhu byl přesný. Asistence: Dmitrij Kalinin a Nikita Komarov.
     
    58:51
    Avangard si vyžádal oddechový čas! Omsk tak nechá odpočinout své nejlepší hráče a ze hry už stáhne také brankáře Emila Garipova!
     
    56:53
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Dmitrij Kalinin – 2 min., podrážení).
     
    55:27
    Nepochopitelně se stav zápasu nemění! Andrej Stas přihrál na zadní tyč, kde se nacházel osamocený Vjačeslav Vojnov, který místo prázdné branky, poslal černou gumu vedle pravé tyče.
     
    48:34
    V přesilové hře se střelou z první prezentoval z levého kruhu pro vhazování Sergej Šumakov, který jen těsně minul prostor branky. Čeljabinsk je stále v těsném vedení.
     
    48:23
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Sergej Těreščenko – 2 min., sekání).
    47:50 Ruslan KARLIN - 1:2
     
    47:50
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    RUSLAN KARLIN vyhrál vhazování na modrou čáru a pak se vydal mezi kruhy, odkud tečoval nataženou hokejkou nahození, které vyslal Nick Bailen. Celou situaci ještě hodnotili rozhodčí u videa, kteří ukázali na středový kruh, a tak se Traktor vrací do vedení! Asistence: Nick Bailen.
     
    47:50
    Na potvrzení branky si budeme muset chvíli počkat. Rozhodčí budou zkoumat, zda Ruslan Karlin nezasáhl černou gumu vysokou holí!
     
    46:58
    Z modré čáry si mezi kruhy sjel Nick Bailen, jehož pokus byl zablokován. K dorážce se ve skrumáži pak dostal Jaroslav Kosov, jenže Emil Garipov si bekhendový pokus po ledě pohlídal.
     
    40:16
    Po pravé straně vjel do pásma Taylor Beck, jehož pokus vyrazil hostující brankář betonem. Ze druhé strany hned pálil Sergej Šumakov, jenomže Ivan Fedotov se skvěle přesunul a opět zasáhl.
     
    39:31
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    35:35
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Andrew Calof – 2 min., držení).
     
    34:50
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Brandon McMillan – 2 min., podrážení).
     
    33:50
    Velkou rychlost nabral Arťom Borodkin, jenž objel branku a vystřelil z pravé strany. Emil Garipov kotouč vyrazil vedle sebe a záhy odkrytou klec netrefil Nikita Komarov.
     
    31:40
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Vjačeslav Vojnov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nikita Komarov – 2 min., hrubost).
    29:30 Ville POKKA - 1:1
     
    29:30
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zaslouženě je vyrovnáno! Semjon Košelev přihrál na pravé straně pod sebe, kde kotouč nezpracoval Kirill Semjonov. Do celé akce se tak vložil VILLE POKKA, jehož pokus zamířil přesně do bližšího horního rohu branky. Asistence: Kirill Semjonov a Semjon Košelev.
     
    28:20
    U levé tyče si přihrávku převzal Taylor Beck, který si rychlým výpadem stáhl černou gumu před branku. Domácí hráč se pak pokusil zasunout kotouč ke vzdálenější tyči, ovšem Ivan Fedotov zasáhl betonem.
     
    27:28
    Čeljabinsk potřeboval vystřídat, a tak dva hráči uháněli na střídačku. Omsk se pak v pěti hnal před branku, kde byli pouze dva bránící hráči. Celou akci na sebe vzal Valentin Pjanov, který slibnou situaci ve vyrovnávací gól nepřetavil.
     
    26:34
    Podél hrazení mířila přihrávka na modrou čáru, kam pozdě dojel domácí obránce. Omsk se do útočné třetiny rychle vrátil, ovšem Semjon Košelev z předbrankového prostoru netrefil odkrytou svatyni.
     
    25:48
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vjačeslav Osnovin – 2 min., hákování).
     
    23:10
    Z pravé strany zamířila přihrávka do předbrankového prostoru, kam si najel Kirill Semjonov. Domácí útočník jen nastavil hokejku, od které černá guma zamířila vedle pravé tyče.
     
    22:04
    Pěknou přihrávku vymyslel Taylor Beck, který na levé kruhu našel Sergeje Šumakova, jehož pokus po ledě vyrazil Ivan Fedotov. Akce Omsk trvala dál a před brankou se nacházel Brandon McMillan, jehož dorážku opět zlikvidoval brankář.
     
    21:26
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vitalij Menšikov – 2 min., držení).
     
    19:52
    Lukáš Sedlák číhal sám před brankou, přesto přihrávku nedostal. Celou situaci na sebe vzal Stanislav Galimov, jehož zakončení branku Omsku přeletělo. Pokud by přišla snadná přihrávka, mohl se Čeljabinsk radovat z druhé branky.
     
    18:23
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexej Jemelin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:47
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Pavel Dědunov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., hrubost).
     
    08:12
    Po vyhraném vhazování přišla nepřesná střela, která se odrazila nalevo od branky, kde číhal Kirill Semjonov. Jeho pohotový pokus ale zamířil jen do oblouku branky, přitom předním číhala odkrytá klec.
    06:37 Lukáš SEDLÁK - 0:1
     
    06:37
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně laciná branka a Omsk bude mít co dohánět! Alexandr Avcin nahodil kotouč od červené čáry na branku a otočil se směrem ke střídačce. Emil Garipov celou situaci podcenil a kotouč vyrazil jen vedle sebe, kam se hnal atakovaný LUKÁŠ SEDLÁK. Dorážka českého reprezentanta ale byla přesná a otevřela stav střetnutí. Asistence: Alexandr Avcin a Dmitrij Kalinin.
     
    00:32
    Před branku si najel nikým nehlídaný Jevgenij Gračjov, který mířil k levé tyči. Ivan Fedotov stihl reagovat a kotouč vyrazil. Puk vyplynul na druhé straně, odkud Omsk netrefil prázdnou branku.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 30. Pokka (Semionov, Košelev) – 7. Sedlák (Avcin, Kalinin), 48. Karlin (Bailen), 60. Osnovin (Kalinin, N. Komarov)


    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Franson, Jemelin (C), Pokka, Bondarev, Vojnov, Ručkin – Andrighetto, Gračov, Širokov – Beck, McMillan, Pjanov – Košelev, Semionov, Šumakov – A. Potapov, Stas, Dedunov.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (S. Galimov) – Kalinin (C), Bailen, Karpuchin, S. Těreščenko, Borodkin, Menšikov, Isajev – Kosov, Sedlák, Calof – Ščerbak, Karlin, Avcin – Osnovin, A. Michejev, N. Komarov – Tridčikov, Šarov, Stěpanov – Zajcev.

    Rozhodca: Gašilov, Gamalej – Antonov, Parikov