KHL
Chabarovsk – Novgorod 2:0 (kon.) | Vladivostok – Jekaterinburg 1:2 (po pr.) | Red Star Kunlun – Dinamo Minsk 2:1 (kon.)
Novosibirsk – S.Moskva 0:5 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:6 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:2 (kon.)
Nižnekamsk – Kazaň 2:1 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – D. Moskva 0:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Traktor Čeljabinsk
cz Streda 25.12.2019, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Vjačeslav OSNOVIN - 1:3
     
    59:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    O osudu zápasu je rozhodnuto, jelikož Čeljabinsk trefil opuštěnou branku! Kotouče se na modré čáře zmocnil Dmitrij Kalinin, jenž jej posunul přes soupeře, za kterého si najel VJAČESLAV OSNOVIN. Jeho bekhendový pokus z pravého vrcholu kruhu byl přesný. Asistence: Dmitrij Kalinin a Nikita Komarov.
    47:50 Ruslan KARLIN - 1:2
     
    47:50
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    RUSLAN KARLIN vyhrál vhazování na modrou čáru a pak se vydal mezi kruhy, odkud tečoval nataženou hokejkou nahození, které vyslal Nick Bailen. Celou situaci ještě hodnotili rozhodčí u videa, kteří ukázali na středový kruh, a tak se Traktor vrací do vedení! Asistence: Nick Bailen.
    29:30 Ville POKKA - 1:1
     
    29:30
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zaslouženě je vyrovnáno! Semjon Košelev přihrál na pravé straně pod sebe, kde kotouč nezpracoval Kirill Semjonov. Do celé akce se tak vložil VILLE POKKA, jehož pokus zamířil přesně do bližšího horního rohu branky. Asistence: Kirill Semjonov a Semjon Košelev.
    06:37 Lukáš SEDLÁK - 0:1
     
    06:37
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně laciná branka a Omsk bude mít co dohánět! Alexandr Avcin nahodil kotouč od červené čáry na branku a otočil se směrem ke střídačce. Emil Garipov celou situaci podcenil a kotouč vyrazil jen vedle sebe, kam se hnal atakovaný LUKÁŠ SEDLÁK. Dorážka českého reprezentanta ale byla přesná a otevřela stav střetnutí. Asistence: Alexandr Avcin a Dmitrij Kalinin.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 30. Pokka (Semionov, Košelev) – 7. Sedlák (Avcin, Kalinin), 48. Karlin (Bailen), 60. Osnovin (Kalinin, N. Komarov)


    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Franson, Jemelin (C), Pokka, Bondarev, Vojnov, Ručkin – Andrighetto, Gračov, Širokov – Beck, McMillan, Pjanov – Košelev, Semionov, Šumakov – A. Potapov, Stas, Dedunov.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (S. Galimov) – Kalinin (C), Bailen, Karpuchin, S. Těreščenko, Borodkin, Menšikov, Isajev – Kosov, Sedlák, Calof – Ščerbak, Karlin, Avcin – Osnovin, A. Michejev, N. Komarov – Tridčikov, Šarov, Stěpanov – Zajcev.

    Rozhodca: Gašilov, Gamalej – Antonov, Parikov