Black Angels – Střešovice 8:6 (kon.) | Sparta – Hattrick Brno 7:2 (kon.) | Otrokovice – Bohemians 2:7 (kon.)
koniec
ACEMA Sparta Praha
7:2 (2:0, 2:0, 3:2)
FBŠ Hummel Hattrick Brno
cz Nedeľa 15.12.2019, 17:00 • UNYP Arena, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
    58:26 Luděk ONDRÁČEK - 7:2
     
    58:26
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    A máme tu další brněnskou branku. Marek Fuchs našel u pravé tyče volného Jana Grábla, který z první prodloužil míček na volného LUĎKA ONDRÁČKA, který z první z hranice malého brankoviště poslal míček za záda přesouvajícího se Martina Beneše. Asistence: Jan Grábl.
    57:37 Jan MARVÁNEK - 7:1
     
    57:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Matěj Čermák rychle prodloužil přihrávku zpoza branky na volného JANA MARVÁNKA, který z dálky vymetl bližší levou šibenici brněnské branky a přidal tak už sedmý sparťanský zápis do listiny střelců. Asistence: Matěj Čermák.
    55:15 David COUFAL - 6:1
     
    55:15
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Pět minut před koncem základní hrací doby přichází hostující kosmetická úprava skóre. Lukáš Jalový se po přihrávce do DAVIDA COUFALA procpal do zakončení z bezprostřední blízkosti sparťanské branky, to dokázal gólman Martin Beneš srazit právě k dobíhajícímu Coufalovi, který trefou k levé tyči položeného domácího brankáře překonal. Asistence: Lukáš Jalový.
    50:31 Milan GARČAR - 6:0
     
    50:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu šestá branka! Lukáš Ujhelyi parádní krosovou přihrávkou z levého rohu hřiště našel na druhé straně nabíhajícího MILANA GARČARA, který ze střední vzdálenosti trefou k bližší pravé tyči poslal míček za záda přesouvajícího se Filipa Kejíka. Asistence: Lukáš Ujhelyi.
    40:27 Michal PAŽÁK - 5:0
     
    40:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání! Lukáš Ujhelyi našel ve středu hřiště volného sparťanského kapitána Milana Garčara, ten naznačil střelu, nakonec ale ještě nesobecky prodloužil míček na MICHALA PAŽÁKA, který z pozice u pravé tyče brněnské klece poslal balónek za záda přesouvajícího se Filipa Kejíka. Asistence: Milan Garčar.
    38:45 Michal ZEMAN - 4:0
     
    38:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAL ZEMAN si narazil míček s Lukášem Ujhelyim, sprintem podél mantinelu se uvolnil od svého obránce a trefou z první poslal míček pod víko brněnské branky. Asistence: Lukáš Ujhelyi.
    29:02 Jan MARVÁNEK - 3:0
     
    29:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní branka! Marek Zouzal z rohu hřiště našel za brněnskou branku nabíhajícího JANA MARVÁNKA, produktivní libeňský obránce si šikovně podběhl pod brankou a poměrně nečekaně uklidil zpoza klece míček k pravé tyči. Asistence: Marek Zouzal.
    Jakub KOLSTRUNK - 2:0
     
    17:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAKUB KOLSTRUNK to vzal při sparťanské přečíslení na sebe a razantní trefou švihem k pravé tyči posílá Spartu už do dvoubrankového vedení! Asistence: Jan Marvánek.
    Lukáš UJHELYI - 1:0
     
    11:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání! LUKÁŠ UJHELYI.se parádně prosmýkl po levém mantinelu, seběhl si do středu hřiště a nechytatelnou trefou švihem vymetl pravou šibenici brněnské branky. Asistence: Michal Zeman.

    Libor Kokoška

    Góly a asistencie: 11. Ujhelyi (Zeman), 18. Kolstrunk (Marvánek), 30. Marvánek (Zouzal), 39. Zeman (Ujhelyi), 41. Pažák (Garčar), 51. Garčar (Ujhelyi), 58. Marvánek (Čermák) – 56. Coufal (Jalový), 59. Ondráček (Grábl)


    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar, Marvánek, Zeman, Křenek – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Kozák, Pažák – Lang, Hurt, Čermák – Pruner, Čáp.
    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kejík (Kuhn) – Jalový, Andrle, Horák, Medek – Procházka II, Gold, Fuchs – Coufal, Dvořák, Mar. Nagy – Ondráček, Grábl, Vlach – Maleček, Halama, Máček – Hronek, Kůra.

    Rozhodca: Pangerl, Šedivý

    Diváci: 492