Plzeň – Teplice 1:1 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 4:1 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
4:1 (3:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 15.12.2019, 17:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • Česká FORTUNA:LIGA • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    81
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Patrik Čavoš, přichází Ivo Táborský.
     
    79
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Lukáš Masopust, přichází Abdalláh Júsuf Hilál.
     
    77
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Filip Havelka, přichází Jiří Kulhánek.
     
    76
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Bořil, přichází Tomáš Holeš.
     
    72
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ibrahim Benjamin Traoré, přichází Jakub Hora.
     
    69
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Patrik Brandner, přichází Matej Mršić.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Drobný (SK Dynamo Č. Budějovice).
     
    58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Traoré si naběhl na levé křídlo, kam dostal přesný pas a z první také přesně nacentroval. Do vápna si naběhl MILAN ŠKODA, který se hlavou trefil jistě do protipohybu brankáře Drobného – 4:1.
     
    57
    Škoda dostal od Provoda přihrávku na levou stranu a z úhlu postupoval sám. Namísto střely volil dobrý pas ke vzdálenější tyči na Coufala, jenž střílel z první a bránu netrefil.
     
    52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    České Budějovice snižují! Hosté se dostali k centru z levého křídla, obrana Slavie nezafungovala ideálně, a tak balon propadl do vápna, kde se po několika odrazech vynořil u UBONGA EKPAIE, který z pravé strany z voleje propálil gólmana Koláře ranou k bližší tyči.
     
    45+1
    Do šestnáctky hostí přiletěl ještě jeden centrovaný míč, který se po několika odrazech už už snášel do sítě. Drobný zvládl na poslední chvíli zacouvat až na brankovou čáru a konečky prstů vytěsnil balon mimo.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Ubong Moses Ekpai (SK Dynamo Č. Budějovice).
     
    37
    Na druhé straně se z dostal k zakončení z nebezpečné pozice Souček, jeho tvrdá rána mířila jen doprostřed, a tak ji Drobný dokázal vyboxovat.
     
    29
    V další tutovce se zjevil Traoré, který pálil z hranice šestnáctky a Drobný jeho pokus výborně reflexivně vykopl. Brankář Dynama následně své spoluhráče už poněkolikáté v zápase pořádně seřval.
     
    28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia vede 3:0! Škoda jednoduše posunul balon na trestuhodně volného LUKÁŠE MASOPUSTA, který tváří v tvář Drobnému volil přízemní střelu a i s trochou štěstí procedil míč do sítě. Hlavní sudí ještě celou situaci kontroloval u videa kvůli ofsajdu, branka platí.
     
    21
    Další obří šanci připravil Masopust pro Provoda. Po rychlém brejku mu nahrál z pravého křídla, Provod ve skluzu však vzdálenější tyč minul.
     
    19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červenobílí navyšují své vedení! Pražané zatlačili svého soka až do jeho vápna. Masopust z pravé strany nabil VLADIMÍRU COUFALOVI, jenž z hranice šestnáctky z první vypálil přesně k levé Drobného tyči a gólman Českých Budějovic nedokázal zaregovat.
     
    13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní jdou do vedení! Traoré posunul balon doprava na Msopusta, který nacentroval do šestnáctky. Výbornou formu potvrdil MILAN ŠKODA, který vyskočil ze všech nejvýše a dobře umístěnou hlavičkou překonal brankáře Drobného.
     
    10
    Havelka fauloval ostře rozeběhnutého Ševčíka, hlavní sudí nejprve ponechal výhodu. K incidentu se ale později vrátil a prvně jmenovanému udělil žlutou kartu.

    Adam Kolář

    Góly: 13. Milan Škoda (Masopust), 19. Coufal (Masopust), 28. Masopust (Milan Škoda), 58. Milan Škoda (Traoré) – 52. Ekpai

    Karty:   10. Havelka (CEB), 41. Ekpai (CEB), 59. Drobný (CEB)


    Rohy: 10:2.
    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Takács, Kúdela, Bořil (76. Holeš) – Masopust (79. Júsuf Hilál), Traoré (72. Hora), Ševčík, T. Souček (C), Provod – Milan Škoda.
    Náhradníci: Kovář – Frydrych, Hora, Hušbauer, Olayinka, Júsuf Hilál, Holeš.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Drobný – Javorek, L. Havel, P. Novák, Kladrubský (C) – Ekpai, Havelka (77. Kulhánek), Brandner (69. Mršić), Čavoš (81. Táborský), Schranz – Ledecký.
    Náhradníci: Křížek – Čolić, Kulhánek, Mršić, Polom, Malecha, Táborský.

    Rozhodca: Franěk – Vlček, Mojžíš (Vojkovský)