Plzeň – Teplice 1:1 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 4:1 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
4:1 (3:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 15.12.2019, 17:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • Česká FORTUNA:LIGA • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Traoré si naběhl na levé křídlo, kam dostal přesný pas a z první také přesně nacentroval. Do vápna si naběhl MILAN ŠKODA, který se hlavou trefil jistě do protipohybu brankáře Drobného – 4:1.
     
    52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    České Budějovice snižují! Hosté se dostali k centru z levého křídla, obrana Slavie nezafungovala ideálně, a tak balon propadl do vápna, kde se po několika odrazech vynořil u UBONGA EKPAIE, který z pravé strany z voleje propálil gólmana Koláře ranou k bližší tyči.
     
    28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia vede 3:0! Škoda jednoduše posunul balon na trestuhodně volného LUKÁŠE MASOPUSTA, který tváří v tvář Drobnému volil přízemní střelu a i s trochou štěstí procedil míč do sítě. Hlavní sudí ještě celou situaci kontroloval u videa kvůli ofsajdu, branka platí.
     
    19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červenobílí navyšují své vedení! Pražané zatlačili svého soka až do jeho vápna. Masopust z pravé strany nabil VLADIMÍRU COUFALOVI, jenž z hranice šestnáctky z první vypálil přesně k levé Drobného tyči a gólman Českých Budějovic nedokázal zaregovat.
     
    13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní jdou do vedení! Traoré posunul balon doprava na Msopusta, který nacentroval do šestnáctky. Výbornou formu potvrdil MILAN ŠKODA, který vyskočil ze všech nejvýše a dobře umístěnou hlavičkou překonal brankáře Drobného.

    Adam Kolář

    Góly: 13. Milan Škoda (Masopust), 19. Coufal (Masopust), 28. Masopust (Milan Škoda), 58. Milan Škoda (Traoré) – 52. Ekpai

    Karty:   10. Havelka (CEB), 41. Ekpai (CEB), 59. Drobný (CEB)


    Rohy: 10:2.
    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Takács, Kúdela, Bořil (76. Holeš) – Masopust (79. Júsuf Hilál), Traoré (72. Hora), Ševčík, T. Souček (C), Provod – Milan Škoda.
    Náhradníci: Kovář – Frydrych, Hora, Hušbauer, Olayinka, Júsuf Hilál, Holeš.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Drobný – Javorek, L. Havel, P. Novák, Kladrubský (C) – Ekpai, Havelka (77. Kulhánek), Brandner (69. Mršić), Čavoš (81. Táborský), Schranz – Ledecký.
    Náhradníci: Křížek – Čolić, Kulhánek, Mršić, Polom, Malecha, Táborský.

    Rozhodca: Franěk – Vlček, Mojžíš (Vojkovský)