Tampa Bay – NY Islanders 1:5 (kon.) | Washington – Columbus 2:5 (kon.) | Ottawa – Boston 5:2 (kon.)
Colorado – Calgary 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
Colorado Avalanche
4:5 (1:0, 1:2, 2:2 - 0:1)
Calgary Flames
cz Utorok 10.12.2019, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:09 Sean MONAHAN - 4:5
     
    62:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Dramatický zápas končí, bonusový bod bere hostující celek. Do brejku se dostal a překonal brankáře Francouze SEAN MONAHAN. Asistence: Dillon Dubé a Mark Giordano.
    50:45 Joonas DONSKOI - 4:4
     
    50:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nyní to domácím vyšlo, a tak je vyrovnáno. Krásnou ránou do horní části branky se prosazuje nepokrytý JOONAS DONSKOI. David Rittich ví, že tento kotouč mohl mít, odpovídá tomu jeho reakce. Asistence: Nathan MacKinnon a André Burakovsky.
    43:59 Nathan MACKINNON - 3:4
     
    43:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí celek bleskově odpovídá a prosazuje se. David Rittich nedosáhl na střelu, kterou vyslal přesně pod horní tyčku NATHAN MACKINNON. Asistence: Matt Calvert a Ian Cole.
    41:39 Michael FROLÍK - 2:4
     
    41:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí celek znovu inkasuje. Tobias Rieder výborně zpracoval kotouč, našel před brankou najetého MICHAELA FROLÍKA, který svého krajana snadno prostřelil. Asistence: Tobias Rieder a Mark Jankowski.
    40:12 Andrew MANGIAPANE - 2:3
     
    40:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Dvanáct sekund ze třetí třetiny je pryč a hostující celek se dostává do vedení. Rychlou střelou se prosazuje pod horní tyčku mířící ANDREW MANGIAPANE. Asistence: Matthew Tkachuk a Elias Lindholm.
    36:04 Matthew TKACHUK - 2:2
     
    36:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka znamená, že je vyrovnáno. Tvrdou ránou se prosazuje z kruhu obranou zapomenutý MATTHEW TKACHUK. Asistence: Johnny Gaudreau a Elias Lindholm.
    30:04 Valerij NIČUŠKIN - 2:1
     
    30:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si bere vedení zpět, k dorážce se dostal hodně důrazný v předbrankovém prostoru VALERIJ NIČUŠKIN. Asistence: Ryan Graves a Matt Nieto.
    29:33 Derek RYAN - 1:1
     
    29:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, dlouhou dobu držel brankáře Francouz čisté konto. Nyní nedosáhl na ránu, kterou od modré čáry vyslal DEREK RYAN. Puk neviděl, a proto nezasáhl. Asistence: Oliver Kylington a Dillon Dubé.
    04:32 Ryan GRAVES - 1:0
     
    04:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Po bleskové akci se dostává domácí celek do vedení, výborně to udělal Donskoi.,který žabičkou oslovil RYANA GRAVESE, jehož zakončení bylo pro brankáře Flames nechytatelné. Asistence: Joonas Donskoi a J. T. Compher.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 5. Graves (Donskoi, Compher), 31. Ničuškin (Graves, Nieto), 44. MacKinnon (Calvert, Cole), 51. Donskoi (MacKinnon, Burakovsky) – 30. D. Ryan (Kylington, Dubé), 37. Tkachuk (J. Gaudreau, E. Lindholm), 41. Mangiapane (Tkachuk, E. Lindholm), 42. Frolík (Rieder, Jankowski), 63. Monahan (Dubé, Giordano)


    Colorado Avalanche: Francouz (Werner) – Zadorov, Girard, Graves, C. Rosén, Barberio, Cole – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Burakovsky, Compher, Donskoi – Nieto, Bellemare, Ničuškin – Kameněv, Jost, Calvert.
    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – Giordano, R. Andersson, Hamonic, Hanifin, Brodie, Kylington – Tkachuk, E. Lindholm, Mangiapane – Backlund, Monahan, Dubé – Lucic, D. Ryan, J. Gaudreau – Jankowski, Rieder, Frolík.

    Rozhodca: Hebert, Luxmore – Gibbons, Gawryletz

    Diváci: 17.588