Real Madrid – Espanyol 2:0 (kon.) | Granada – Alavés 3:0 (kon.) | Levante – Valencia 2:4 (kon.)
Barcelona – Mallorca 5:2 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:2 (4:1)
RCD Mallorca
Sobota 07.12.2019, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    83
    Barcelona dala gól!
    LIONEL MESSI dokončuje svoj hetrik! Roberto prihrávkou z pravej strany posunul loptu k Suárezovi, ktorý ju ešte prihral dobiehajúcemu Messimu a ten strelou pomedzi dvojicu obrancov vymietol ľavý horný roh Reinovej brány.
     
    64
    Mallorca dala gól!
    Hostia po chybe brankára Barcelony znižujú na 2:4! Pri vybehnutí na Gámezov center zazmätkoval brankár ter Stegen, ktorý najprv chcel vybehnúť na center, potom sa vrátiť do brány, nakoniec ale neurobil vlastne vôbec nič. Na pas si tak najvyššie vyskočil ANTE BUDIMIR a hlavou loptu poslal do odkrytej domácej brány.
     
    43
    Barcelona dala gól!
    Domáci trhajú svojho súpera na kúsky! De Jong si narazil loptu na hranici pokutového územia s Robertom a potom loptu posunul k LUISOVI SUÁREZOVI, ktorý ju chrbtom k bráne ponad Valjenta v sklze zakrútil prudkou strelou pätičkou k pravej tyči Reinovej brány. Tento gól je zrejme najkrajším Suárezovým gólom v kariére!
     
    41
    Barcelona dala gól!
    Domáci sa vracajú do dvojgólového náskoku! Barcelončania vystihli rozohrávku hostí a vyrazili do rýchleho protiútoku. Pred šestnástkou posunul Rakitić loptu doľava na os ihriska LIONELOVI MESSIMU, ktorý si ju spracoval a cez Valjenta zakrútil nechytateľne k pravej tyči Reinovej brány.
     
    35
    Mallorca dala gól!
    Hostia trochu z ničoho nič znižujú! ANTE BUDIMIR si nabehol medzi stopérov Barcelony na kolmú prihrávku Sevillu a jeho strelu už zvnútra pokutového územia tečoval brániaci Lenglet do ľavého horného rohu svojej brány. Brankár ter Stegen sa za loptou len obzrel.
     
    17
    Barcelona dala gól!
    Domáci využívajú svoj tlak a odskakujú už do dvojgólového náskoku! LIONEL MESSI dostal loptu pred šestnástkou hostí a na chvíľu sa ocitol úplne osamotený. Loptu si tak posunul na ľavačku a nádhernou strelou vymietol pavučiny v pravom hornom rohu brány Reinu.
     
    7
    Barcelona dala gól!
    Domáci otvárajú skóre! Nevydarený rohový kop hostí skončil mimo brány ter Stegena a nemecký brankár okamžite nakopol loptu od svojej brány za obranu Mallorcy na rozbehnutého ANTOINEA GRIEZMANNA. Griezmann sa za Valjentom dostal do samostatného úniku, ktorý zakončil oblúčikom ponad vybiehajúceho brankára Reinu.

    Michal Sadlek

    Góly: 7. Griezmann, 17. Messi, 41. Messi, 43. L. Suárez, 83. Messi – 35. Budimir, 64. Budimir

    Karty:   8. Roberto (BAR), 67. Piqué (BAR), 79. Arturo Vidal (BAR)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 17:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:10.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Firpo – Rakitić (72. Aleñá), Busquets, F. de Jong (64. Arturo Vidal) – Messi (C), L. Suárez, Griezmann (85. C. Pérez).
    Náhradníci: Neto – Aleñá, Arturo Vidal, Wagué, Todibo, C. Pérez, Umtiti.

    RCD Mallorca: Reina (C) – Gámez, Valjent, Raíllo, Sastre – Febas, Baba Mohammed (71. Señé), Sevilla (59. Hernández), Rodríguez – Budimir (85. Abdón), Kubo.
    Náhradníci: Fabri – Chavarría, Campos, Señé, Sedlar, Abdón, Hernández.

    Rozhodca: Montero – Grado, Rodriguez

    Diváci: 71 072