Chabarovsk – S.Moskva 5:0 (kon.) | Red Star Kunlun – Omsk 3:2 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Ufa 1:0 (kon.)
Riga – Petrohrad 3:5 (kon.)
koniec po predl.
Kunlun
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 1:0)
Avangard Omsk
cz Sobota 30.11.2019, 08:00 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:33 Trevor MURPHY - 3:2
     
    60:33
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Je rozhodnuto! Kunlun vítězí! Čínský celek rozhodl o svém triumfu hned v úvodu prodloužení. TREVOR MURPHY ujel po pravém křídle do útočného pásma a střelou zápěstím rozhodl o výhře domácích! Bez asistence.
    38:12 Spencer FOO - 2:2
     
    38:12
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Je vyrovnáno! Kunlun ještě před přestávkou dokázal srovnat krok! Tyler Wong vyvezl puk z rohu útočného pásma, poslal přihrávku na kruh a SPENCER FOO pohotově vyrovnal! Asistence: Tyler Wong, Cory Kane.
    33:57 Alexej POTAPOV - 1:2
     
    33:57
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dočkal branky ve vlastním oslabení! To je pro Kunlun obrovská rána! Jevgenij Gračjov objel v útočném pásmu branku Kunlunu, předložil kotouč na brankoviště a ALEXEJ POTAPOV poslal hosty do vedení! Asistence: Jevgenij Gračjov.
    26:17 Semjon KOŠELEV - 1:1
     
    26:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Omsk se rychle dokázal vrátit zpátky do hry! Kirill Semjonov poslal přihrávku na modrou čáru, odkud puk nahodil Ville Pokka a jeho pokus tečoval do branky SEMJON KOŠELEV! Asistence: Ville Pokka, Kirill Semjonov.
    20:37 Trevor MURPHY - 1:0
     
    20:37
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí celek se ujímá vedení! Kunlun nakonec dokázal zužitkovat přesilovku! TREVOR MURPHY dostal přihrávku nahoru na modrou čáru a dělovkou příklepem vymetl horní roh! Asistence: Adam Cracknell, Trevor Murphy.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 21. T. Murphy (Cracknell, T. Murphy), 39. Foo (Wong, Kane), 61. T. Murphy – 27. Košelev (Pokka, Semionov), 34. A. Potapov (Gračov)


    Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Sproul, T. Murphy, Bartley, Chelios, Šustr, G. Reinhart – Brulé, Miller, Yip – Lockhart, Cracknell, Bondra – Foo, Kane, Wong – Palola, Werek, Hunt.
    Avangard Omsk: Bobkov (D. Kostin) – Pokka, Bondarev, Vojnov, Martynov, Franson, Manuchov – Andrighetto, Gračov, Beck – Jaremčuk, Semionov, Šumakov – A. Potapov, Stas, Dedunov – Košelev, Klinkhammer, I. Makarov – Mizjurin.

    Rozhodca: Běljajev, Fatějev – Lazarev, Šalagin

    Diváci: 2955