Chabarovsk – S.Moskva 5:0 (kon.) | Red Star Kunlun – Omsk 3:2 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Ufa 1:0 (kon.)
Riga – Petrohrad 3:5 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
5:0 (1:0, 0:0, 4:0)
Spartak Moskva
cz Sobota 30.11.2019, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Vjačeslav Ušenin se nyní řítil sám na bránu, mezi betony ovšem fantastického brankáře Júlise Hudáčka nepřekonal! To byl fantastický zákrok.
     
    57:15
    Dnešní utkání sleduje 6324 diváků.
     
    55:48
    Igor Veličkin si najel na vzdálenější levé tyči na přihrávku z pravého křídla a mohl skórovat po nádherném přečíslení dva na jednoho, lapačka Júliuse Hudáčka ale byla proti! Reklamní blok.
    54:47 Vladislav UŠENIN - 5:0
     
    54:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    VLADISLAV UŠENIN na pravém křídle pláchl všem svým pronásledovatelům a nádhernou střelou zápěstím poté vymetl nad lapačkou slovenského brankáře vzdálenější levý roh! Bez asistence.
    54:16 Denis GOLUBEV - 4:0
     
    54:16
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tomáš Zohorna rychle objel bránu Spartaku a u levé tyče puk nakonec dokázal zasunout do sítě, jenže brankář Július Hudáček byl těsně předtím hodně nepříjemně atakován. Gól platí a nakonec byl připsán dojíždějícímu DENISOVI GOLUBEVOVI! Asistence: Hynek Zohorna a Tomáš Zohorna.
     
    53:08
    Před bránou domácího týmu vznikl obrovský závar, Jevgenij Alikin mu ale nyní vleže odolal!
    52:06 Nikita KAMALOV - 3:0
     
    52:06
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    NIKITA KAMALOV se rychle zorientoval v levém kruhu pro vhazování a střelou z otočky zamířil mezi betony Júliuse Hudáčka! Amur vede už 3:0! Asistence: Vjačeslav Ušenin a Vladislav Ušenin.
     
    50:29
    Alexandr Gorškov na levém křídle nabral velkou rychlost a prudkou střelou mířil k přední tyči, Július Hudáček ji ale vykopl pravým betonem!
    49:50 Kirill RASSKAZOV - 2:0
     
    49:50
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    KIRILL RASSKAZOV si najel u pravé tyče na nádhernou přihrávku napříč brankovištěm a bekhendem skóroval do odkryté části brány! Asistence: Arťom Železkov a Igor Ruděnkov.
     
    48:13
    Július Hudáček vyjel daleko ze své brány, aby puk odpálil do bezpečí, jenže trefil brusle svého spoluhráče a měl obrovské štěstí, že se kotouč neodrazil na bránu! To by byla kuriózní branka.
     
    36:33
    Ansel Galimov nyní mohl skórovat po nahození z levého křídla na vzdálenější pravé tyči, jenže ani on brankáře Jevgenije Alikina nyní nepřekonal!
     
    32:51
    Maxim Cyplakov vystřelil z otočky na vrcholu levého kruhu a střelou zápěstím mířil k přední tyči, jenže Jevgenij Alikin puk vyrazil pravým betonem a připsal si další fantastický zákrok!
     
    29:57
    Gleb Korjagin byl vyloučen na trestnou lavici na dvě minuty za držení a Spartak Moskva má další příležitost.
     
    29:13
    Vladislav Ušenin si najel na vzdálenější levé tyči brány na parádní přihrávku přeš šířku útočného pásma, střelou zápěstím ale našel náruč Júliuse Hudáčka, který kotouč podržel a přerušil hru!
     
    28:25
    Spartak zahazuje jednu obrovskou příležitost za druhou! Nahození z pravého křídla zamířilo až na vzdálenější levou tyč brány, kde mohl z blízkosti skórovat Alexander Nikišin, jenže trefil pouze náruč přesouvajícího se Jevgenije Alikina!
     
    24:37
    Spartak Moskva zahodil v závěru přesilové hry 5 na 3 obrovskou příležitost, když u pravé tyče nedokázal skórovat do prázdné brány Amuru!
     
    23:37
    Denis Golubev nyní dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Spartak si zahraje přesilovou hru pět na tři.
     
    23:35
    Michal Jordán na pravém křídle nabral velkou rychlost a mohl skórovat v oslabení, jenže jeho prudká střela zápěstím minula přední tyč brány!
     
    22:44
    Jevgenij Alikin vyrazil ránu Spartaku, jenže Arťom Železkov vzápětí vyhodil puk přes ochranné sklo.
     
    19:27
    Arťom Fjodorov dostal dvě minuty za vysokou hůl a Chabarovsk dohraje první třetinu v přesilové hře.
     
    19:16
    Július Hudáček dobře zasáhl proti střele z pravého křídla a poté si poradil i s následnou dorážkou, která přišla na vzdálenější levé tyči!
     
    18:19
    Patrik Hersley vypálil na vrcholu pravého kruhu a jeho rána s příklepem mířila ke vzdálenější tyči, Jevgenij Alikin ji ale vykopl pravým betonem!
     
    13:19
    Hynek Zohorna mohl skórovat po nádherné přihrávce z pravého křídla na vzdálenější levé tyči, jenže střelou bez přípravy minul přední horní roh brány! Příliš mnoho teď nechybělo.
     
    11:49
    Michail Kotljarevskij vyfasoval dvě minuty za podrážení a Chabarovsk si zahraje první přesilovou hru v zápase.
     
    07:36
    Chabarovsk předvedl nádhernou kombinační akci na jeden dotek a na konci byla střela z mezikruží, která skončila na levém betonu Júliuse Hudáčka!
    05:33 Hynek ZOHORNA - 1:0
     
    05:33
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jednomu z hokejistů Spartaku se zamotal puk pod brusle, čehož poté využil dojíždějící HYNEK ZOHORNA, když z blízkosti skóroval do odkryté sítě! Asistence: Valerij Vasiljev a Tomáš Zohorna.
     
    01:12
    Dmitrij Višněvskij byl podražen za vlastní bránou a Vladislav Ušenin vyfasoval dvě minuty za podrážení.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 6. H. Zohorna (Vasiliev, T. Zohorna), 50. Rasskazov (Železkov, Rudenkov), 53. Kamalov (Vj. Ušenin, Vl. Ušenin), 55. Golubev (H. Zohorna, T. Zohorna), 55. Vl. Ušenin


    Amur Chabarovsk: Alikin – Vitásek, Jordán, Vasiliev, Ignatovič, Koriagin, Kamalov, Alexandrov – H. Zohorna, Golubev, T. Zohorna (C) – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A) – Rasskazov, Železkov, Rudenkov (A) – Veličkin, Kapiturov, Kacuba.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – D. Višněvskij, Kutejkin, Rylov (A), Hersley, Gončarov, Trišin, Nikišin, D. Musin – Karsums, Nikoncev (C), Zubov (A) – Chochlačov, R. Hanzl, Fjodorov – Kotljarevskij, Cyplakov, Juňkov – A. Galimov, Arkalov, Kokarev.

    Rozhodca: Denis Naumov, Konstantin Olenin. Čároví: Alexander Sadovnikov, Sergej Šeljanin

    Diváci: 6324