Vítkovice – Salzburg 3:4 (kon.) | Hradec Králové – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:5 (kon.)
Slavia – Jihlava 0:3 (kon.) | Sparta Praha – Kometa Brno 3:2 (1:2 po s.n.) | K. Vary – Olomouc 9:0 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
HC Dukla Jihlava
cz Sobota 30.11.2019, 12:30 • Zimní stadion Eden • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    41:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Aktivita se domácím vyplácí a v úvodu třetí třetiny se dostávají do tříbrankového vedení. Doležal nabral rychlost na levém křídle, přebruslil slávistického obránce, byl faulován a v pádu poslal puk na pravou stranu, kam dojížděl připravený RICHARD PĚTNÍK. Puk mu už jenom stačilo uklidit do odkryté branky. Asistence: Jiří Doležal.
     
    12:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    A tlak první přesilovkové formace Jihlavy zužitkovává přesnou střelou z levého kruhu RICHARD PĚTNÍK. Pittra zaskočil na přední tyči. Asistence: Valentýn Smolko a Adam Dvořák.
     
    07:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce Jihlavy a hosté se dostávají do vedení! Rašín nahodil puk od mantinelu přesně na hůl před brankou stojícího JAKUBA KRAJÍČKA, kterému jenom stačilo nastavit hůl tak, aby se kotouč odrazil mimo dosah Pittra. Asistence: Patrik Rašín.

    Šimon Rogner

    Góly a asistencie: 8. Krajíček (Rašín), 13. Pětník (Smolko, Dvořák), 42. Pětník (Doležal)


    HC Slavia Praha: Pittr (Pánek) – Hovorka, Němeček, Štíbr, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hasil, Slavíček, Ribarovski, Turek, Míšek, Labuzík, Janča, Petrák.
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) – Piskač, Grauer, Křišta, Rašín, Smolko, Dvořák – Zadražil, Pětník, Krajíček, Gergel, Fiala, Čermák, Doležal, Barák, Vyvial.

    Rozhodca: Horák – Ondráček, Svoboda