Alavés – Real Madrid 1:2 (kon.) | Sociedad – Eibar 4:1 (kon.) | Mallorca – Real Betis 1:2 (kon.)
Valencia – Villarreal 2:1 (kon.)
koniec
RCD Mallorca
1:2 (0:2)
Real Betis
Sobota 30.11.2019, 18:30 • Estadio de Son Moix, Palma de Mallorca • Španielska LaLiga • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:34:51)
     
    Držanie lopty: 45 % : 55 %.
    Strely na bránu: 7:3.
    Strely mimo: 7:8.
    Rohy: 6:5.
    Ofsajdy: 4:2.
    Fauly: 16:15.
     
    Druhý polčas priniesol výborný futbal zo strany na stranu, paradoxne sme ale videli jediný gól z penalty. Tú premenil Lago Junior, ktorý vrátil Mallorcu do hry o body. Po nej mali oba tímy dostatok gólových príležitostí na to, aby strelili ďalšie góly, ani jeden z nich ale úspešný nebol. Búchať hlavu o stenu si môžu predovšetkým domáci, pretože v niektorých príležitostiach ich vychytal možno až zázračnými zákrokmi brankár Robles. Gólman Betisu podržal svoj tím a bol zrejme hlavnou postavou jeho výhry. Betis sa vďaka druhej výhre za sebou posúva na 12. miesto, Mallorca je naďalej na 17. mieste a pred 18. Celtou Vigo má len jednobodový náskok.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Kubo ešte potiahol loptu na útočnú polovicu, jeho center však nedokázal zasiahnuť nikto z domácich hráčov v šestnástke Betisu a obrancovia hostí loptu odkopli do bezpečia.
     
    90+3
    Hostia hrajú v nadstavenom čase veľmi umne. Loptu držia na polovici domácich a aj keď sa už neženú za každú cenu dopredu, tak si ju posúvajú zo strany na stranu. Domáci sú nútení za hráčmi Betisu behať.
     
    90+1
    Druhú žltú a následne červenú kartu za zásah lakťom do hlavy striedajúceho Laineza dostáva Lumor Agbenyenu (RCD Mallorca).
     
    90
    Bude sa hrať ešte štyri minúty.
     
    89
    Ten rozohrali na krátko a po Guardadovej prihrávke sa k strele z ostrého uhla dostal Iglesias. Reinovu bránu striedajúci útočník Betisu z tejto pozície minul.
     
    88
    Hostia po zisku lopty rýchlo zaútočili a po faule na Guardada na útočnej polovici navyše získali priamy kop z pravej strany.
     
    87
    Domáci majú v tejto chvíli veľký tlak a hostia len zubami-nechtami odkopávajú ich nákopy do svojej šestnástky.
     
    86
    Brankár Betisu zlikvidoval i tečovanú strelu Kuba, ktorá letela k jeho pravej tyči. Robles je jednoznačne hlavnou postavou posledných minút.
     
    85
    Domáci sa dostali do prečíslenia 3 proti 2, ktoré vyriešil Febas výborne. Z pravej strany vletel do šestnástky a krížnou prihrávkou napriek teču obrancu Betisu našiel na opačnej strane voľného Laga Juniora. Tomu stačilo loptu doraziť do odkrytej brány, z prvej ale trafil len presúvajúceho sa brankára Roblesa!
     
    84
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Nabil Fékir, prichádza Diego Lainez.
     
    83
    Útok domácich ukončil ofsajd Laga Juniora. Brankár Betisu Robles sa s rozohrávkou vôbec neponáhľa.
     
    82
    Pedraza v sklze prihral z ľavej strany na stred Canalesovi, ktorý si loptu na hranici šestnástky spracoval a potom ľavačkou vystrelil tesne mimo ľavej tyče Reinovej brány.
     
    81
    Fékir si nabehol na kolmú prihrávku Guardada za obranu a z ľavej strany ešte posúval loptu na zadnú tyč. Dobiehajúci Iglesias ju tesne pred bránou domácich nedokázal zasiahnuť a lopta končí za bránkovou čiarou.
     
    80
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Joaquín, prichádza Wilfrid Kaptoum.
     
    78
    Betis drží loptu v strede poľa, cez sformovanú obranu domácich sa ale nedokáže dostať na dlhšiu dobu na útočnú polovicu.
     
    77
    Striedanie v tíme RCD Mallorca: z ihriska odchádza Dani Rodríguez, prichádza Pablo Chavarría.
     
    76
    Domáci hru rýchlo otočili a po ľavej strane sa tlačil dopredu Kubo. Japoncovi však pri bránkovej čiare pri pokuse o kľučku proti Emersonovi lopta odskočila a nasledovať tak bude odkop brankára Roblesa od jeho brány.
     
    75
    Fékir si z pravej strany navádzal loptu na os ihriska na strelu a potom zaskočil domácu obranu rozohrávkou po zemi na Pedrazu na ľavej strane. Jeho center chytil brankár Reina.
     
    73
    Feddal za veľkého piskotu odchádza normálnym krokom v sprievode lekára za autovú čiaru. Po obnovení hry vysunul Kubo výbornou kolmicou za obranu Betisu Laga Juniora, tomu však pri spracovaní lopta odskočila a brankár Robles bol pri nej ako prvý.
     
    72
    Feddal zostáva ležať na trávniku a ukazuje, že má svalové problémy. Okamžite k nemu bežia lekári Betisu.
     
    71
    Betis získal rohový kop, ktorý rozohral Canales. Ten nacentroval na zadnú tyč na Bartru, ktorého hlavičku zo záklonu chytil pripravený brankár Reina.
     
    70
    Držanie lopty: 53 % : 47 %
     
    69
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Loren, prichádza Borja Iglesias.
     
    69
    Striedanie v tíme RCD Mallorca: z ihriska odchádza Ante Budimir, prichádza Abdón.
     
    68
    Loren si nedokázal spracovať center z pravej strany, k lopte sa preto dostal až takmer pri bránkovej čiare. Jeho center potom tečoval Raíllo do náručia svojho brankára Reinu.
     
    67
    Žltú kartu za faul na brankára Reinu dostáva Ajsa Mándí (Real Betis). Mándí nebude hrať kvôli žltým kartám ďalší zápas.
     
    66
    Mándí pri nábehu na center z rohového kopu natlačil zasahujúceho brankára Reinu do tyče. Domáci brankár zostáva otrasený ležať na trávniku a na Mándího sa okamžite vrhli rozzúrení domáci obrancovia, ktorých musí hlavný rozhodca upokojovať.
     
    65
    Na opačnej strane sklepol hlavou Mándí center sprava do náručia brankára Roblesa. Ten sa snaží spolu so spoluhráčmi z obrany Betisu hru trochu upokojiť a loptu si prihrávajú na vlastnej polovici.
     
    64
    Zápas sa teraz poriadne rozbehol a jedna šanca strieda druhú. Center Fékira z ľavej strany si spracoval Loren, ktorý predskočil Valjenta a z ostrého uhla vystrelil výrazne mimo Reinovej brány.
     
    63
    Strely: 10:8
     
    62
    Fékir dostal výbornú prihrávku na ľavé krídlo za domácu obranu a krížom cez šestnástku posunul loptu na opačnú stranu k Lorenovi, ktorý zblízka tesne minul prázdnu bránu domácich. Útočník Betisu sa drží za hlavu, napokon ale bol Fékirovi odpískaný ofsajd.
     
    61
    Prihrávku Laga Juniora zľava prepustil hráč domáceho tímu za seba na Rodrígueza, ktorého strelu zhruba z penaltového bodu zrazil tesne mimo svojej brány v sklze Guardado.
     
    60
    Domáci mali podobne obrovskú šancu! Kubo prenikol popri bránkovej čiare do šestnástky zľava a prihrávkou do druhej vlny našiel voľného Budimira, ktorého strelu k ľavej tyči výborným zákrokom vyrazil brankár Robles.
     
    58
    Fékir si naviedol loptu z pravej strany na stred a jeho strelu zvnútra šestnástky vyrazil brankár Reina. Ten však loptu vyrazil len ku Canalesovi, ktorého tečovaný pokus letiaci do brány vykopával presne na bránkovej čiare Gámez.
     
    57
    Mallorca hneď po výkope obrala hostí o loptu a rýchlo sa vrátila na útočnú polovicu. Lago Junior centrom z ľavej strany hľadal na opačnej strane úplne voľného Kuba, ten ale loptu nedokázal spracovať.
     
    55
    Mallorca dala gól!
    Domáci znižujú a vracajú sa do zápasu! LAGO JUNIOR sa postavil k penalte a strelou k ľavej tyči s obrovskou dávkou šťastia strelil gól. Brankár Robles totiž vystihol stranu, kam kopne a loptu dokonca zasiahol, prudkú strelu však už vyraziť nedokázal.
     
    54
    Domáci získali rohový kop. Robles podbehol center, ktorý vrátil hráč domáceho tímu pred bránu a Rodrígueza, ktorý sa k lopte tlačil, podrazil Guardado. Pokutový kop pre Mallorcu!
     
    53
    Žltú kartu za držanie prenikajúceho Febasa za dres dostáva Loren (Real Betis).
     
    52
    Domáci sa začínajú dostávať do tlaku. Budimir sa tlačil do pokutového územia, o loptu ale prišiel. Jeho spoluhráči ju však získali naspäť a prechádzajú znovu do útoku.
     
    51
    Lago Junior pripravil prihrávkou z ľavej strany pozíciu na strelu Febasovi, ktorý však z prvej vypálil nad Roblesovu bránu.
     
    50
    Rozohrávka Betisu nebola presná a po malej domov od Valjenta rozohral akciu domácich brankár Reina. Ani Mallorca však loptu dlho neudržala a hostia ju získali prakticky bez boja naspäť.
     
    49
    Valjent nakopol loptu zo stredu poľa do šestnástky Betisu. Tam si nabiehal Budimir, Chorvát však loptu nedokázal spracovať a tá tak skončila za bránkovou čiarou.
     
    48
    Hostia po zisku lopty vyrazili do ďalšieho rýchleho protiútoku. Joaquín dostal hrací predmet pred šestnástku a prihrávkou pomedzi obrancov ju chcel ešte posunúť ku Canalesovi. Ten po súboji s domácim obrancom Raíllom spadol, penalta sa ale nepíska.
     
    47
    Joaquín hľadal centrom do šestnástky domácich Canalesa, ten ale spadol a do zakončenia sa nedostal.
     
    46
    Žltú kartu za potiahnutie prenikajúceho Pedrazu na zem dostáva Takefusa Kubo (RCD Mallorca). Priamy kop pre Betis z ľavej strany.
     
    46
    Striedanie v tíme RCD Mallorca: z ihriska odchádza Iddrisu Baba Mohammed, prichádza Lago Junior.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:34.
     
    Po prvom polčasu idú do šatne spokojnejší hráči Betisu, ktorí vedú 2:0. Do vedenia sa dostali už v úvode zápasu zásluhou Joaquínovej premenenej penalty a zhruba po polhodine navýšil náskok hostí Fékir. Domáci toho v útoku veľa nepredviedli a až na ojedinelé momenty boli ich útočné akcie úplne bezzubé. V druhom polčase tak budú musieť poriadne zabrať, ak nechcú dnes doma stratiť všetky body.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 43 % : 57 %
    Strely na bránu: 3:3
    Strely mimo: 4:3
    Rohy: 4:3
    Ofsajdy: 2:0
    Fauly: 4:10
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Žltú kartu za zásah vysokou nohou do stehna prenikajúceho Rodrígueza dostáva Emerson (Real Betis).
     
    45
    Bude sa hrať ešte dve minúty.
     
    45
    Žltú kartu za až príliš agresívne protesty proti neodpískanému faulu dostáva Lumor Agbenyenu (RCD Mallorca). Pravdou ale je, že Guardado ho skutočne zozadu sotil na trávnik...
     
    44
    V závere prvého polčasu sú aktívnejší domáci, ktorí hľadajú medzery v obrannom postavení hostí. Zatiaľ sa nedostali ani len do dobrej pozície na center.
     
    43
    Domáci získali rohový kop, i tentokrát ho ale bez problémov vyriešila obrana Betisu. Následnú kolmicu Babu Mohammeda do šestnástky hostí zlikvidoval skorým vybehnutím brankár Betisu Robles.
     
    42
    Fékir prihrávkou z ľavej strany našiel na hranici pokutového územia Lorena, ktorý strelou z tejto pozície minul Reinovu bránu.
     
    41
    Gámez si na pravom krídle narazil loptu s Febasom, Pedraza mu ju ale sklzom vypichol tak šikovne, že po odraze od prenikajúceho Gámeza nasleduje odkop Roblesa od jeho brány.
     
    40
    Hra sa začína trochu pritvrdzovať a pribúdajú tvrdé zákroky a fauly. Po odpískaní ešte v strede poľa „dohral“ Lorena zozadu Rodríguez a hlavný rozhodca musí od seba oddeliť i túto dvojicu.
     
    38
    Gámezov center obrana hostí odvrátila do bezpečia a poradila si i s nákopom Febasa. Agbenyenu sa potom dostal do šarvátky s Emersonom. Hlavný rozhodca ich od seba oddeľuje.
     
    37
    Center z pravej strany minul nabiehajúci Budimir hlavou pred bránou Betisu len tesne. Domáci potom znovu získali loptu a naďalej kombinujú na útočnej polovici.
     
    36
    Vysoký presing hostí napokon donútil Mallorcu k nákopu na Kuba, ktorý však tento vysoký pas spracovať nedokázal. Hosťom sa následne rozohrávka nevydarila a domáci loptu získali naspäť.
     
    35
    Domácich druhý gól poriadne zaskočil a napriek tomu, že držia loptu pod svojou kontrolou, sa nedokážu dostať na útočnú polovicu.
     
    33
    Real Betis dal gól!
    Hostia navyšujú svoj náskok už na rozdiel dvoch gólov! Guardado v strede poľa posunul loptu k NABILOVI FÉKIROVI, ktorý si ju potiahol na polovicu domácich a zo zhruba 25 metrov vystrelil. Jeho strela po zemi nešla úplne presne k pravej tyči, brankár Reina ju ale zrejme nečakal a trochu zaváhal. Svojim zákrokom už loptu potom vyraziť nedokázal.
     
    32
    S Rodríguezovým centrom z pravej strany si obrana Betisu poradila, odrazenú loptu ale získali domáci, ktorí sa usadzujú k postupnej kobinácii na polovici hostí.
     
    31
    Feddal trafil lakťom do hlavy v hlavičkovom súboji Budimira. Ďalší priamy kop pre Mallorcu.
     
    30
    Ten domáci vôbec nezvládli a naopak museli bežať rýchlo dozadu. Fékir sa snažil dostať individuálne cez stred obrany domácich, Valjent mu ale sklzom pred vlastnou šestnástkou loptu vypichol.
     
    29
    Kubo sa po elegantnej prihrávke Gámeza dostal do úniku na pravom krídle, Pedraza mu však loptu odkopol na rohový kop.
     
    28
    Držanie lopty: 43 % : 57 %
     
    27
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Febasa v strede poľa dostáva Andrés Guardado (Real Betis).
     
    27
    Center z rohu predĺžil na prednej tyči za seba Loren a Sevilla loptu akrobaticky odkopol od vlastnej brány. Domáci otáčajú hru a vyrážajú do rýchleho protiútoku.
     
    26
    Joaquín centroval na prednú tyč na Bartru, tam ale dobre zareagoval Budimir, ktorý loptu odhlavičkoval na ďalší rohový kop.
     
    25
    Fékirov center z ľavej strany zablokoval Gámez na rohový kop. Na ne sú v tejto chvíli oba tímy vyrovnané – 2:2.
     
    24
    Betis sa snaží hru trochu upokojiť kombináciou na vlastnej polovici pred šestnástkou Roblesa. Mallorca hostí v tejto chvíli vôbec nenapáda.
     
    23
    Mallorca získala priamy kop na útočnej polovici. Rodríguez centroval na zadnú tyč na nabiehajúceho Febasa, ten však ani s natiahnutou nohou v páde nedokázal loptu zasiahnuť.
     
    21
    Agbenyenu našiel prihrávkou z ľavej strany v šestnástke Betisu voľného Febasa, ktorý si loptu posunul doľava okolo Mándího. Strelu z pomerne ostrého uhla potom výborným zákrokom zneškodnil brankár Robles.
     
    20
    Center od rohovej zástavky letel na prednú tyč, kde sa lopta odrazila od Raílla za bránkovú čiaru.
     
    19
    Domáci získali rohový kop, center z neho však zrazila obrana hostí na ďalší roh.
     
    18
    Domáci obrali hostí o loptu, do rýchleho protiútoku sa ale nepustili. Namiesto toho posunuli loptu dozadu a zakladajú svoj postupný útok.
     
    16
    Kubo dostal výbornú prihrávku na pravú stranu pokutového územia, kde sa otočil okolo Pedrazu a vystrelil k bližšej tyči. Brankár Robles jeho pokus na dvakrát zneškodnil.
     
    15
    Hostia sa peknou kombináciou na jeden dotyk dostali od brankára Roblesa až k pokutovému územiu hostí, kde však ich útok skončil po tom, čo brankár domáceho tímu Reina chytil center Fékira z pravej strany.
     
    14
    Kubo si na hranici šestnástky Betisu naviedol loptu z pravej strany na os ihriska a po zemi vystrelil k bližšej tyči, strele ale nedal razanciu a Robles si s jeho pokusom poľahky poradil.
     
    13
    Betis rýchlo rozohral a zaútočil. Pedraza zaviezol loptu po ľavej strane na polovicu domáceho tímu, jeho nepresný center ale chytil brankár Reina.
     
    12
    Agbenyenu sa dostal k odrazenej lopte a z ľavej strany strieľal, svojim pokusom však trafil len Budimira, ktorý stál v ofsajde.
     
    11
    Úvod zápasu sa nehrá vo veľmi vysokom tempe. Domáci sa usadili na polovici Betisu, obrana hostí im ale zatiaľ nedovolila nič.
     
    9
    Obrancovia Betisu si loptu posúvajú na vlastnej polovici a snažia sa vytiahnuť domácich hráčov vyššie. To sa im zatiaľ vôbec nedarí, Mallorca totiž čaká sformovaná na vlastnej polovici.
     
    8
    Domáci sa snažia odpovedať svojm útokom a hneď sa natlačili na útočnú polovicu. Center Rodrígueza z pravej strany ale nebezpečenstvo pre hostí nepriniesol.
     
    7
    Real Betis dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! JOAQUÍN rutinérsky poslal brankára Reinu do pravej strany a strelou po zemi k ľavej tyči penaltu bez problémov premenil.
     
    6
    VAR ešte preskúmal túto situáciu, nebolo ale príliš čo riešiť a videoasistent len potvrdil verdikt hlavného rozhodcu.
     
    5
    Babovi Mohammedovi odskočila v šestnástke domácich lopta a prenikajúceho Fékira, ktorý ho o ňu obral, podrazil. Penalta pre Betis!
     
    4
    Hostia sú v úvode zápasu aktívnejší a znovu sa dostali k lopte. Postupne sa prekombinovali na útočnú polovicu.
     
    3
    Brankár Reina sa po mizernej Raíllovej malej domov dostal pod tlak napádajúceho hráča Betisu. Loptu napokon rozohral len za šestnástku k Fékirovi, ktorému v nebezpečnejšom zakončení na poslednú chvíľu zabránil dobrým sklzom Martin Valjent.
     
    2
    Prvý nákop na Lorena na hrote ale úspešný nebol a lopta skončila u domáceho brankára Reinu. Ten ju vykopol do stredu poľa na svojich spoluhráčov, ktorí ju však získať nedokázali a znovu tak rozohrávajú obrancovia Betisu.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí začínajú svoj prvý postupný útok rozohrávkou od vlastných obrancov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Mallorca bude hrať v červených dresoch, Betis v zelenobielych.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    RCD Mallorca: Reina (C) – Gámez, Valjent, Raíllo, Agbenyenu – Febas, Baba Mohammed, Sevilla – Rodríguez, Budimir, Kubo.
    Náhradníci: Fabri – Lago Junior, Abdón, Señé, Campos, Chavarría, Sastre.

    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Feddal, Pedraza – Bartra, Guardado – Fékir, Joaquín (C), Canales – Loren.
    Náhradníci: D. Martín – D. Lainez, González, Iglesias, Kaptoum, Barragán, Gutiérrez.

    Rozhodca: Munuera – Latre, Mateo.
     


    Vzájomné zápasy

    Oba kluby sa v LaLige proti sebe postavili naposledy v sezóne 2012/2013, keď oba zápasy vyhrala Mallorca – vonku 2:1 a doma 1:0. Mallorca vyhrala v najvyššej španielskej súťaži proti Betisu posledné tri zápasy za sebou. Úplne posledné vzájomné duely sa ale odohrali v LaLige2 v sezóne 2014/2015. Oba zápasy vtedy pre zmenu vyhral Betis – doma 1:0 a vonku 2:1.
     


    Real Betis

    Betis vstúpil do sezóny veľmi zlým spôsobom, v posledných týždňoch sa ale jeho forma zlepšila. V posledných štyroch zápasoch získal Betis sedem bodov a tabuľke sa posunul nahor na priebežné 15. miesto. Pred 18. Celtou Vigo má náskok tri body a pred svojim dnešným súperom dva. Betis má v porovnaní s domácimi problém hlavne v obrane, 24 inkasovaných gólov je totiž spolu s predposledným Espanyolom a posledným Leganésom najvyšší počet v LaLige. Betis je vonku druhým najhorším tímom súťaže (práve po Mallorce) a v šiestich zápasoch na cudzích ihriskách zatiaľ získal len dva body.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Granada – Real Betis 1:0
    Real Betis – Celta Vigo 2:1
    Real Madrid – Real Betis 0:0
    Real Betis – Sevilla 1:2
    Real Betis – Valencia 2:1
     


    RCD Mallorca

    Nováčik LaLigy sa podľa očakávania hneď od úvodu sezóny zaradil medzi tímy bojujúce o záchranu. Po 14 odohraných zápasoch je na poslednom nezostupovom, 17. mieste, o bod pred 18. Celtou Vigo. Tá však svoj zápas v tomto kole odohrala už včera. Forma tímu slovenského reprezentačného obrancu Martina Valjenta nie je veľmi dobrá, z posledných piatich zápasov totiž vyťažil len štyri body. Problémom je predovšetkým slabá útočná produktivita, Mallorca totiž nestrelila v priemere ani jeden gól na zápas. Doma je však Mallorca veľmi silná a na domácej pôde získala všetkých svojich 14 bodov.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Leganés – Mallorca 1:0
    Mallorca – Osasuna 2:2
    Valladolid – Mallorca 3:0
    Mallorca – Villarreal 3:1
    Levante – Mallorca 2:1
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu RCD Mallorca – Real Betis, ktorý sa odohrá v rámci 15. kola španielskej LaLigy. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Michal Sadlek

    Góly: 55. Lago Junior (pen.) – 7. Joaquín (pen.), 33. Fékir

    Karty:   45. Agbenyenu (MLR), 46. Kubo (MLR) – 27. Guardado (RBE), 45+1. Emerson (RBE), 53. Loren (RBE), 67. Mándí (RBE)   90+1. Agbenyenu (MLR)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:8. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 16:15.
    RCD Mallorca: Reina (C) – Gámez, Valjent, Raíllo, Agbenyenu – Febas, Baba Mohammed (46. Lago Junior), Sevilla – Rodríguez (77. Chavarría), Budimir (69. Abdón), Kubo.
    Náhradníci: Fabri – Lago Junior, Abdón, Señé, Campos, Chavarría, Sastre.

    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Feddal, Pedraza – Bartra, Guardado – Fékir (84. D. Lainez), Joaquín (C) (80. Kaptoum), Canales – Loren (69. Iglesias).
    Náhradníci: D. Martín – D. Lainez, González, Iglesias, Kaptoum, Barragán, Gutiérrez.

    Rozhodca: Munuera – Latre, Mateo

    Diváci: 16 810