Hattrick Brno – Chodov 7:8 (po pr.) | Střešovice – Česká Lípa 11:6 (kon.) | Sparta – Otrokovice 6:4 (kon.)
Ostrava – Liberec 3:7 (kon.) | Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 1:7 (kon.)
koniec
ACEMA Sparta Praha
6:4 (0:3, 4:0, 2:1)
PSG Panthers Otrokovice
cz Nedeľa 24.11.2019, 17:00Livesport Superliga (CZ) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
    56:26 Petr KITTEL - 6:4
     
    56:26
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Že by se Otrokovicím ještě povedlo vyrovnat? Z bezprostřední blízkosti sparťanské klece se do zakončení dostal PETR KITTEL, který z první poslal míček pod víko domácí branky. Asistence: František Vykopal.
    46:43 Jan MARVÁNEK - 6:3
     
    46:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Martin Beneš rozehrál míček k JANU MARVÁNKOVI, ten přeběhl polovinu hřiště, kličkou do strany se uvolnil od obránce a dělovou ranou z dálky skóroval střelou k tyči. Sparta vede už o tři branky a vypadá to, že utkání, které se pro ni nevyvíjelo úplně ideálně, dotáhne do vítězného konce. Asistence: Martin Beneš.
    46:31 Marek ZOUZAL - 5:3
     
    46:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kousek za hranicí futsalového vápna se dostal míček k MARKU ZOUZALOVI, který z první razantní trefou poslal míček pod víko otrokovické branky. Kevin Majrich se po letícím balónku jen marně natahoval. Asistence: Jakub Kolstrunk.
    37:30 Jakub KOLSTRUNK - 4:3
     
    37:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle se jen tak nevidí! Na konci pohledné sparťanské kombinace na jeden dotyk stál střelec JAKUB KOLSTRUNK, který dokázal přihrávku od Marka Zouzala přetavit v úspěšnou trefu za záda přesouvajícího se Kevina Majricha. Asistence: Marek Zouzal.
    34:39 Milan GARČAR - 3:3
     
    34:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Michal Zeman dobrou přihrávkou přes celou šířku hřiště našel volného sparťanského kapitána MILANA GARČARA, který z první poslal míček za záda přesouvajícího se Kevina Majricha. Asistence: Michal Zeman.
    32:31 Josef JUHA - 2:3
     
    32:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to bylo zakončení! Po povedené sparťanské kombinaci se do zakončení od levého mantinelu dostal JOSEF JUHA, který razantní trefou švihem pod víko otrokovické branky skóroval. Asistence: Radim Křenek.
    28:13 Lukáš UJHELYI - 1:3
     
    28:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku Sparty! LUKÁŠ UJHELYI se uprostřed otrokovické poloviny hřiště šikovně otočil a švihem nekompromisně poslal míček do levé šibenice jihomoravské branky. Asistence: Josef Juha.
    15:06 František VYKOPAL - 0:3
     
    15:06
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Dnešní zápas je pro Spartu noční můrou, nejenže se ji nedaří v útoku, v obraně navíc inkasuje už potřetí! Ladislav Gál parádní přihrávkou ze strany našel před brankovištěm úplně volného FRANTIŠKA VYKOPALA, který z bezprostřední blízkosti sparťanské klece trefou z první překonal přesouvajícího se Martina Beneše. Pro otrokovického střelce je to už druhá branka v dnešním utkání. Asistence: Ladislav Gál.
    09:27 František VYKOPAL - 0:2
     
    09:27
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Takhle si Sparta vývoj dnešního utkání určitě nepředstavovala. Nahození Denise Zimmera takřka od poloviny hřiště srazil povedenou tečí za záda Martina Beneše FRANTIŠEK VYKOPAL. Otrokovice vedou už o dvě branky a nad sparťanskou domácí neporazitelností se smráká. Asistence: Denis Zimmer.
    00:39 Filip HRABAL - 0:1
     
    00:39
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak to je vstup do utkání! Otrokovice už z první střely skŕoují. Na konci rychlého otrokovického brejku stál FILIP HRABAL, který z levé strany hřiště švihem poslal míček do vzdálenější šibenice. Asistence: Petr Kittel.

    Libor Kokoška

    Góly a asistencie: 29. Ujhelyi (Juha), 33. Juha (Křenek), 35. Garčar (Zeman), 38. Kolstrunk (Zouzal), 47. Zouzal (Kolstrunk), 47. Marvánek (Mart. Beneš) – 1. Hrabal (Kittel), 10. Vykopal (Zimmer), 16. Vykopal (Gál), 57. Kittel (Vykopal)


    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar (C), Marvánek, Křenek, Zeman – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Velc, Pažák – Burian, Lang, Hurt – Kocián, Čermák, Čáp.
    PSG Panthers Otrokovice: Majrich (Michaljovič) – Szweda, Kostka, Zimmer, Mich. Nagy (C), Kvapil – Červenka, Ďuriška, Jurčík – Hrabal, Koláčný, Gál – Blažek, Pešat, Kittel – Haša, Zdražil, Vykopal.

    Diváci: 280