Novosibirsk – Kazaň 1:4 (kon.) | Ufa – Red Star Kunlun 1:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 4:2 (kon.)
S.Moskva – Jaroslavľ 4:3 (1:0 po s.n.) | Viťaz – CSKA Moskva 2:3 (po pr.) | Riga – D. Moskva 3:4 (po pr.)
koniec
HK Soči
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
Severstaľ Čerepovec
cz Streda 20.11.2019, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Robert ROSÉN - 4:2
     
    59:36
    Soči právě vstřelilo branku!
    Defenziva Severstalu byla již hodně dezorientovaná, čehož domácí využili ke vstřelení rozhodujícího gólu, kdy Malte Strömwall přihrál zpoza branky ROBERTU ROSÉNOVI, který střelou z první nedal brankáři soupeře šanci. Asistence: Malte Strömwall.
    58:52 Malte STRÖMWALL - 3:2
     
    58:52
    Soči právě vstřelilo branku!
    Pozor, že by rozhodující gól? MALTE STRÖMWALL vypálil z levé strany a jeho střelu si nešťastně tečuje Ilja Chochlov do vlastní branky. Asistence: Robert Rosén.
    47:23 Denis MOSALJOV - 2:2
     
    47:23
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jak snadné a jednoduché... alespoň to tak vypadá – DENIS MOSALJOV převzal puk v útočném pásmu a z levého kruhu pro vhazování neskutečnou dělovkou překonává gólmana Severestalu. Asistence: Jurij Alexandrov a Dmitrij Šikin.
    34:40 Sergej ŠMELJOV - 1:2
     
    34:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném vhazování, v útočném pásmu, se postupně puk dostal na pravou stranu, kde to z voleje zkusil SERGEJ ŠMELJOV a z pravého kruhu pro vhazování poslal puk nad lapačku ležícího gólmana. Asistence: Nikita Točickij a Dmitrij Lugin.
    09:21 Bogdan JAKIMOV - 0:2
     
    09:21
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    BOGDAN JAKIMOV dnes dává svůj druhý gól, tentokrát při přesilové hře svého týmu, kdy se dokázal prosadit na hranici brankoviště. Celou situaci ještě prověřuje rozhodčí na videozáznamu. Asistence: Adam Liška a Geoffrey Kinrade.
    05:08 Bogdan JAKIMOV - 0:1
     
    05:08
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení poté, co Šikina překvapil z pravé strany BOGDAN JAKIMOV. Asistence: Vadim Kudako a Geoffrey Kinrade.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 35. Šmeľov (Točickij, Lugin), 48. Mosaljov (J. Alexandrov, Šikin), 59. Strömwall (R. Rosén), 60. R. Rosén (Strömwall) – 6. Jakimov (Kudako, Kinrade), 10. Jakimov (Liška, Kinrade)


    HK Soči: Šikin (Nalimov) – Ellis, Bertilsson, A. Petrov, Pogorišný, J. Alexandrov, Vorobjev, Gordějev – Collins, R. Rosén, Strömwall – Lugin, Točickij, Šmeľov – Starkov, Kaletnik, Makarenko – Archipov, Sokolov, Tomilin – Mosaljov.
    Severstaľ Čerepovec: Poďjapolskij (Chakimov) – Kudako, Kinrade, Baldajev, N. Chlystov, Chochlov, Chabarov, Provolnev – Liška, Monachov, Jakimov – Chipchura, Kapustin, Truňov – Trubačov, Gračjov, Geraskin – J. Bodrov, Markovin, A. Alexejev – Kazakov.

    Rozhodca: Naumov, Ravodin – Bersenjov, Judin

    Diváci: 4 526